Voetballer

Nieuws

15 nov 2021

Winst voor Davo 2


Vandaag stond de wedstrijd tegen Davo 2 op het programma. Albatross begon goed en kwam al snel op een 1-0 voorsprong ( Carlo Buitenhuis ) . De bezoekers kregen meer grip op de wedstrijd en de 1-1 werd na een pass op maat prachtig binnen gekopt (Onnie Ngoetra).  Via een corner was het Riny Eilander die binnen tikte 1-2 . Door goed druk zetten van Dennis Hidma werd de 2-2 (Roberto Hidma ) gescoord en we gingen rusten.
Na rust was het snel 2-3 na slordig balverlies van Bjorn Smit (doelpuntenmaker onbekend) . Door een blunder van de keeper van Davo kwam Albatross toch weer langzij 3-3. Davo gooide er wat gas op en met een agressieve Hidma probeerde Albatross daar antwoord op te geven. Het krachtverschil was met name op het middenveld zichtbaar, waar een paar zeer technische spelers van Davo rondliepen. Een corner en wederom een prachtige kopgoal (Onnie Ngoetra).
Davo dat de bal makkelijk rond liet gaan stuurde Albatross van het kastje naar het muur. Niet veel later een penalty voor Davo 3-5 ( RinyEilander ). 
Verslag Jasper Molenbroek

 

Deel dit artikel op social media: