Voetballer

Nieuws

8 nov 2021

Davo kansloos tegen Holten


Davo heeft tegen kampioenskandidaat  Holten een forse nederlaag geleden. Op eigen veld werd er met 0-6 verloren. De nederlaag was volkomen terecht. Davo was niet opgewassen tegen een jong, fris en goed voetballend Holten. In het eerste kwartier had Davo het al erg moeilijk. Gerrit Amelink haalde een bal van de lijn, Holten raakte de paal en zowaar was er nog bijna een eigen doelpunt.
Na ruim 20 minuten kwam Holten op voorsprong. Een fraaie aanval werd afgerond : 0-1. Niet veel later viel de 0-2. Holten kon vrij inkoppen. Het leek erop dat er met deze stand werd gerust, maar in de extra tijd van de 1e helft wist Holten toch nog te scoren : 0-3. Davo kon geen enkele kans noteren in de 1e helft.
Na de rust werd het al snel 0-4; in de 51e minuut werd gescoord. Een minuut later de eerste (kleine) kans voor Davo in de wedstrijd. Een schot van afstand van Sylvan van der Vegt werd gekeerd door de Holten doelman.
Verderop in de wedstrijd bleef het wedstrijdbeeld eenzijdig. De Holtenaren namen wat gas terug, maar ze bleven wel de wedstrijd dicteren. In de 71e en 73e minuut werd het nog 0-5 en 0-6. Gelukkig bleef het daarbij voor Davo.
Uiteraard hoeft Davo geen punten te pakken van de koploper, maar dat moet de komende wedstrijden tegen Nieuw Heeten en Hoonhorst wel gebeuren. Beiden uitwedstrijden.
Van de wedstrijd Davo - Holten zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

 

Deel dit artikel op social media: