Voetballer

Nieuws

23 mrt 2019

Persoonlijke fouten nekken Davo 2 (za)


Davo 2 (za) heeft het thuisduel tegen Eerbeekse Boys 4 (za) verdiend met 1-4 verloren. De tegenstander van vandaag was beter, maar het waren persoonlijke fouten die de gasten uit Eerbeek aan de zege hielpen. Snel in de wedstrijd kwam Davo (za) op achterstand. Een verdedigingsfout betekende de 0-1 na 2 minuten spelen. Even daarna een kans voor Lorenz Borkend na een goede aanval. Vervolgens een 2-tal zeer goede mogelijkheden voor Eerbeekse Boys 4 (za). In de 12e minuut werd een bal van de lijn gehaald en 5 minuten later hadden de bezoekers de bal voor het intikken. In de 22e minuut kwam Davo 2 (za) op gelijke hoogte. Uit een mooie aanval wist Lorenz Borkend te scoren : 1-1. Verderop in de 1e helft gebeurde niet veel. Davo 2 (za) wisselde fraai spel af met zeer slordig spel. Even voor rust raakte Eerbeekse Boys 4 (za) de buitenkant van de paal.
In de 2e helft kwam Davo 2 (za) weer snel op achterstand. In de 48e minuut werd uit een snelle counter gescoord : 1-2. Eigenlijk kwam Davo 2 (za) in de 2e helft niet in het spel voor. Teveel blessures en teveel pijntjes brak de ploeg op. Eerbeekse Boys 4 (za) had de kansen. In de 60e minuut hadden ze de bal voor het intikken en in de 62e minuut belandde een vrije trap op de lat.
Toch wisten zij nog 2x te scoren en wel door een persoonlijke fouten aan Davo zijde. In de 73e minuut werd het 1-3 en in de 80e minuut werd het 1-4.
Van de wedstrijd zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 2 (za).

Deel dit artikel op social media: