Voetballer

Nieuws

27 mei 2015

Informatie over jeugdkamp


Vrijdag 05 juni gaan we op jeugdkamp naar Kleve (Duitsland). De afstand van Deventer naar Kleve is ongeveer 83 km.
Vertrek
Vrijdag 05 juni om 16.00 uur vanaf het clubhuis.
Wees op tijd, want gezien de drukte op de wegen willen we echt op tijd weg.
Wat meenemen 
Normale kleding, (sport)schoenen, sportkleding, voetbalschoenen, handdoeken, washandjes, sokken, ondergoed, toiletartikelen, (regen)jas, zwemkleding, zaklantaarn.
Slaapzak en kussensloop zijn niet nodig.
Zakgeld
Een bekende vraag is "hoeveel zakgeld moet ik mijn kind meegeven". Geef uw kind niet teveel zakgeld mee, ze krijgen immers genoeg.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leider.
Medicijnen
Gebruikt uw kind medicijnen, dan wordt verzocht vooraf met de leider contact op te nemen. Verder moet iedereen een kopie van de polis zorgverzekering meenemen, of een pasje indien de zorgverzekeraar deze heeft verstrekt.
Gedrag
We verwachten van elke speler goed gedrag op het jeugdkamp. Mocht de speler zich niet houden aan de regels die worden gesteld op het jeugdkamp, dan wordt voor hem het kamp beëindigd en zal hij naar huis worden gebracht.
Davo B1
Onderdeel van het programma voor Davo B1 is een bezoek aan een disco. Gezien de leeftijd van de spelers moeten de ouders een toestemmingsformulier ondertekenen. Deze volgt. Ook moeten de spelers van Davo B1 hun ID kaart meenemen. Uiteraard gaat er begeleiding mee naar de disco.
Contact
Telefoonnummer jeugdherberg : 0049-282123671
E-mail : kleve@jugendherberge.de
Website : www.kleve.jugendherberge.de
Terug
Op zondag 07 juni komen we weer terug. We gaan tegen 14.30 uur terug naar huis, zodat we tegen 15.30 uur weer bij het Davo clubhuis zijn.
Vragen
U kunt nog vragen hebben. Neem dan contact op met Edwin Mulder, tel. 06-18604677 of stuur een mail naar info@dvvdavo.nl.

Vanzelfsprekend hopen wij op een geweldig jeugdkamp !

 

 

Deel dit artikel op social media: