DAVO NIEUWS
seizoen 2011-2012
Week 12
40 sponsors van € 50,00 voor Davo jeugdtoernooi
Op vrijdag 18 mei (dag na Hemelvaart) organiseert Davo het 24e jeugdtoernooi.  Op dit moment hebben al 97 teams ingeschreven !!
Net als vorig jaar hebben wij u hulp weer nodig.  
WIJ ZOEKEN 40 SPONSORS VAN € 50,00
Met de sponsorgelden proberen wij in ieder geval het toernooi kostendekkend te houden.  En... vorig jaar heeft u ons fantastisch geholpen met het vinden van die sponsors. Helpt u dit jaar wederom mee ? De sponsor krijgt een link op onze website www.dvvdavo.nl en vermelding met logo in het toernooiboekje.
Heeft u een sponsor, mail het naar ewjmulder@concepts.nl en dan zullen wij rechtstreeks een factuur mailen naar het betreffende bedrijf.
Alvast bedankt !
Bestuur DVV Davo
Calvé straatvoetbaltoernooi 2012

“smeer  'm naar buiten .. voor een potje straatvoetbal!
Unilever ( producent Calvé) heeft voor een langere termijn een unieke samenwerking met de KNVB op het gebied van kinderen en beweging. Een onderdeel is het Calvé Straatvoetbal.
Unilever wil kinderen laten bewegen en vitaliteit en gezondheid onder de aandacht brengen.
Gezamenlijk met C1000 Hans Kok wordt op woensdagmiddag 4 april het Calvé Straatvoetbaltoernooi georganiseerd op het winkelhart van Colmschate. Het toernooi is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar. E pupillen, geboren op of na 1-1-2001 of D pupillen, geboren op of na 1-01-1999.
Het toernooi in Colmschate is een voorronde en teams kunnen vanuit de voorrondes naar de regiofinales c.q de finale doorvoetballen. Het is voor onze voetballers een unieke kans om zich in de kijker te spelen. Je kunt je als team opgeven.
Spelers kunnen zich aanmelden via www.calvestraatvoetbal.nl
Er zijn 24 voorrondes en we zijn als C1000 Hans Kok er zeer trots op dat we een toernooi hebben kunnen binnen halen. Dit is natuurlijk voor de vereniging een unieke kans om zich ook lokaal en landelijk te laten zien. Aan de vereniging de vraag om deze activiteit breed uit te dragen binnen de club. Er komen nog posters en andere materialen richting jullie kant. Daarnaast zullen we de scholen gaan benaderen. Laten we er met zijn allen een mooi toernooi van maken.
Met groeten,
Hans Kok
C1000 Hans Kok
Week 13
Paasbingo

Op zaterdag 07 april vindt er bij Davo de gezellige paasbingo plaats. Aanvang om 20.00 uur. Voor leden, donateurs, leden van de club van 50 en ouders van jeugdleden.

Paaseieren zoeken

Op zondag 08 april (1e Paasdag) is er weer het traditionele eieren zoeken op het complex van Davo. Aanvang om 11.00 uur. Voor alle leden van Davo, van pupil tot en met senior, donateurs, leden van de club van 50 en familie van alle leden.

Medewerkersavond

De jaarlijkse medewerkersavond wordt gehouden op zaterdag 05 mei. Aanvang 19.30 uur. Met barbecue en discomuziek. Alleen toegankelijk voor diegenen die structureel en voor minimaal een half seizoen een functie hebben vervuld bij Davo.
Week 19
Vergadering Davo jeugdtoernooi

Op maandag 14 mei a.s. is er een vergadering voor het jeugdkader en jeugdcommissie met het bestuur over het Davo jeugdtoernooi. De aanvang is om 20.00 uur
Bekerfinale : Davo 3 - Alexandria 2 op zondag 20 mei
Aanvang : 11.00 uur        Terrein : Eerbeekse Boys
Davo 3 speelt op zondag 20 mei de bekerfinale tegen Alexandria 2. Beide teams komen in de competitie uit in de 6e klasse. Waar Davo 3 als subtopper eindigde, werd Alexandria 2 kampioen in haar klasse met slechts 1 nederlaag. Het wordt dus een zware klus voor Davo 3. Onze jongens worden gesteund door vele supporters en gaan namelijk bussen richting Eerbeek.
Laatste trainingen van het seizoen

Op maandag 14 mei hebben de volgende teams de laatste training :
Davo C2G, Davo D2, Davo F1 en Davo F2
Op dinsdag 15 mei hebben de volgende teams de laatste training :
Davo 1, Davo 2, Davo B1, Davo C1, Davo D1, Davo E1 en Davo E2
Week 21


Vrijdag 01 juni gaan we op jeugdkamp naar Lingen in Duitsland. De afstand van Deventer naar Lingen is ongeveer 110 kilometer.

Vertrek :
Vrijdag 01 juni om 16.00 uur vanaf het clubhuis met een luxe touringcar.
Wat mee te nemen ?
Normale kleding, (sport)schoenen, sportkleding, voetbalschoenen, handdoeken, washandjes, sokken, ondergoed, toiletartikelen, (regen)jas, zwemkleding, zaklantaarn.
Slaapzak en kussensloop is NIET nodig.
Zakgeld
Een bekende vraag is “hoeveel zakgeld moet ik mijn kind meegeven” ? Geef uw kind niet teveel zakgeld mee, ze krijgen voldoende. Voor meer informatie kunt u met de leider contact opnemen.
Medicijnen
Gebruikt uw kind medicijnen, dan wordt verzocht vooraf contact met de leider te ondernemen.
Verder moet iedereen een kopie van de ziekenfondspolis meenemen, of een pasje indien de zorgverzekeraar deze heeft verstrekt.
Gedrag
We verwachten van elke speler/speelster een goed gedrag op het jeugdkamp. Mocht het kind zich niet houden aan de regels die worden gesteld op het kamp, dan wordt voor hem/haar het kamp beëindigd en zal hij/zij worden teruggebracht naar huis.
Contact
Adres en telefoonnummer jeugdherberg :  0049-591973060
Jugendherberge Lingen Lengericher Str.62 49811 Lingen/Ems         
Tel: (0591) 97 30 60
Fax: (0591) 7 69 54
E-Mail:jh-lingen@djh-unterweser-ems.de>            
Terug
Op zondag 03 juni komen we weer terug. We gaan tegen 14.30 uur terug naar huis, zodat we tegen 16.00 uur weer bij het Davo clubhuis zullen zijn.
Vragen ?
Neem contact op met de jeugdcommissie en/of bestuur.
Website
De website van de jeugdherberg is :
www.jugendherberge.de/jh/lingen/

Groet,
Organisatie jeugdkamp.
Informatie over het jeugdkamp
Week 23

Informatie over overschrijving

Zoals wellicht bekend loopt het boekjaar van Davo van 01 juni t/m 31 mei. Spelers die na 31 mei een verzoek doen om overschrijving naar een andere verenigingen moeten het gehele seizoen contributie betalen.
Voorbeeld : een speler vraagt begin juni 2012 overschrijving aan naar een andere vereniging. Hij/zij moet dan de contributie voldoen tot en met mei 2013.
Overigens staat dit ook op het aanmeldingsformulier die door de speler/ouder bij aanmelding is ondertekend.

Bericht KNVB seizoen 2012-2013

De competitie voor het seizoen 2011/2012 is bijna afgelopen. Nog een enkele beslissingswedstrijd moet gespeeld worden.
Er wordt al volop gewerkt aan de competitie indeling voor het seizoen 2012/2013. Iedereen is natuurlijk benieuwd in welke klasse er volgend seizoen gespeeld gaat worden.
De afdeling wedstrijdzaken heeft een overzicht gemaakt van wat wanneer gepubliceerd gaat worden:
De indeling van de elftallen die uitkomen in categorie A worden op 15 juni 2012 gepubliceerd op www.knvb.nl/oost.
De indeling met de speelnummers van de elftallen die uitkomen in categorie A zijn vanaf week 29 zichtbaar in Sportlink Club. De kalenders om het jaarprogramma te maken worden dan ook gepubliceerd op www.knvb.nl/oost.
De indeling van categorie B is vanaf 20 juli 2012 zichtbaar op www.knvb.nl/oost. De verenigingen kunnen tot 10 augustus 2012 reageren op deze indeling. De definitieve indeling en het wedstrijdprogramma wordt uiterlijk 24 augustus 2012 vrijgegeven via Sportlink Club en www.voetbal.nl.
De indeling en de nummering van het bekerprogramma voor categorie A wordt uiterlijk 16 juli 2012 vrijgegeven via Sportlink Club en www.voetbal.nl. De indeling en het programma van de overige bekerprogramma's wordt uiterlijk 3 augustus 2012 vrijgegeven via Sportlink Club en www.voetbal.nl.
Week 24
Indeling seizoen 2012-2013 : Davo kan de borst nat maken
De KNVB heeft de competitie-indeling seizoen 2012-2013 voor standaardelftallen bekend gemaakt. Davo blijft in de 4e klasse H, maar treft wel een aantal andere tegenstanders. Het wordt een zware kluif voor Davo, dat Marcellino Bianco en Antonio Bianco zag vertrekken naar IJsselstreek, Danny Bosman maakte een toptransfer naar Rohda Raalte en Mats Lieftink stopt voorlopig i.v.m. een verhuizing. Daar tegenover staat de komst van Jonas Dijkstra van Kon. UD.
Trainer Eric Whittie zal in zijn 6e seizoen Davo derhalve flink moeten doorselecteren.
Uit de 4e klasse H verdwenen kampioen Overwetering en de degradanten Raalte en Turkse Kracht. Verder spelen de Zutphense ploegen AZC, FC Zutphen en Warnsveldse Boys komend seizoen in de 5e klasse G en Haarle gaat richting Twente en speelt komend seizoen in de 4e klasse B.
Er komen dus 7 nieuwe ploegen in de 4e klasse H.  Ten eerste de 2 degradanten uit de 3e klasse B, te weten Lemelerveld en RDC. UIt de 5e klasse G komen Activia, Wilp en Hattem. Activia en Wilp waren  beiden nog actief in de nacompetititie van het afgelopen seizoen. Activia miste op een haar na de promotie. Hattem eindigde op de 4e plek.
Ook 2 gepromoveerde clubs uit de 5e klasse H spelen komend seizoen in de 4e klasse H. Kampioen OVC'21 uit Ommen en nacompetitie-winnaar USV uit Nieuwleusen.
De 5 ploegen die in de 4e klasse H blijven zijn : ABS, Colmschate, Davo, Diepenveen en IJsselstreek.
De KNVB maakt in week 29 het wedstrijdprogramma bekend.