DAVO 2 NIEUWS
Zondag 07 april : Colmschate 2 - Davo 2   1-4Davo 2 heeft de lastige uitwedstrijd tegen Colmschate 2 met maar liefst 1-4 weten te winnen. Een fantastische teamprestatie. Door dit resultaat blijft Davo 2 de koploper Wesepe 2 op de hielen.
Davo 2 keek razendsnel in dit duel tegen een achterstand aan : 1-0, maar liet zich niet van de wijs brengen. Het begon de wedstrijd toch meer en meer te domineren. De gelijkmaker in de 40e minuut was dan ook verdiend. Remco Ravensbergen kopte raak : 1-1.
Na de thee kwam Davo 2 snel op voorsprong. In de 47e minuut scoorde Remco Ravensbergen : 1-2. De wedstrijd werd vervolgens erg spannend, waarbij Colmschate 2 het heft in handen nam. Davo 2 kwam enkele keren goed weg, maar het team werkte zo hard en stond goed, zodat het weer grip kreeg op het duel. Een kwartier voor tijd werd het 1-3 door wie anders dan Remco Ravensbergen. Een minuut later had Jesper van den Berg Davo 2 helemaal in veilige haven kunnen schieten, maar zijn lob miste kracht. Met een gave hattrick scoorde Remco Ravensbergen in de 86e minnut de 1-4. Een uitstekende zege voor Davo 2. Bravo !
Geweldige teamprestatie
Zondag 21 april : Davo 2 - Lettele 2   3-1Davo 2 heeft een belangrijke overwinning geboekt tegen de nummer 3 Lettele 2. Na een 2-1 ruststand werd het 3-1. De overwinning was over de gehele wedstrijd genomen verdiend, Davo had namelijk beduidend meer balbezit dan Lettele 2.
Toch was het Lettele 2 dat na 19 minuten de score opende : 0-1. Gelukkig voor Davo 2 was het enkele minuten later alweer gelijk. Uit een goede combinatie via Youri Mulder, Ronald Boudewijnse wist Remco Ravensbergen te scoren : 1-1. Davo 2 wist vervolgens heel snel orde op zaken te stellen, want in de 27e minuut scoorde Ronald Boudewijnse uit een pass van Remco Ravensbergen : 2-1.
Na de rust werd het spel van Davo 2 wat slordiger. Met name de eindpass was keer op keer te hard. Lettele 2 werd gevaarlijk door nonchalance van Davo 2.
In de 79e minuut besliste Remco Ravensbergen met een kopdoelpunt het duel. Uit een voorzet van Dwan Scholten wist hij het net de vinden : 3-1.
Door de zege blijft Davo 2 in het spoor van koploper Wesepe 2 met een achterstand van 1 punt.
Zakelijke zege
Zondag 28 april : De Gazelle 2 - Davo 2   0-2Davo 2 heeft vandaag een verdiende zege geboekt tegen De Gazelle 2. Na 0-2 ruststand was tevens de eindstand.
Door een ultra snelle treffer van Youri Mulder kwam Davo 2 op voorsprong : 0-1. Met name in de 1e helft was Davo 2 veruit de bovenliggende partij. Met name Dwan Scholten had een paar goede mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen. Maar na ruim een half uur spelen was hij dan toch succesvol. Uit een prachtige volley werd het 0-2.
Na de rust wederom de beste kansen voor Davo 2. Grote kansen in de 16-meter waren er voor Ronald Boudewijnse en Jesper van den Berg. De wedstrijd ging vervolgens over in ee matig niveau. Beide teams kregen nog mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.
Davo 2 boekt verdiende zege tegen De Gazelle 2
Zondag 12 mei : Davo 2 - Rohda Raalte 9   5-1Davo 2 heeft in een matig duel toch vrij overtuigend weten te winnen van Rohda Raalte 9. Het werd uiteindelijk 5-1. Aangezien concurrent Wesepe 2 ook geen fouten maakt, worden de kampioenskansen voor Davo 2 met de week kleiner.
Goalgetter Remco Ravensbergen had het weer op de heupen vandaag. Hij scoorde alle 5 de doelpunten !
Na 2 minuten al de 1-0 voor Davo 2, na 36 minuten 2-0 en in de 42e minuut in de reboud 3-0.
Na de rust deed Rohda Raalte 9 met een bijzonder fraai doelpunt iets terug : 3-1. Maar in de 63e en 80e minuut de 4-1 en de 5-1.
Voor Davo 2 wachten nu nog 2 uitduels, tegen Lettele 2 en Wijhe'92 3.
5x Remco Ravensbergen
Maandag 20 mei : Lettele 2 - Davo 2   1-5Davo 2 deed vandaag wat het moest doen : winnen. Maar aangezien Wesepe 2 dat ook deed tegen Schalkhaar 5 (nipt met 1-0), gaat het kampioenschap naar Wesepe 2. Onze felicitaties !
Met nog één wedstrijd voor de boeg, kan worden geconcludeerd dat Davo 2 toch een prima seizoen heeft gedraaid, waar een titel heel erg mogelijk was geweest...........
Vandaag tegen Lettele 2 was Davo 2 de bovenliggende partij. Remco Ravensbergen had het wederom op de heupen, want hij nam 4 treffers voor zijn rekening.
De eerste kans van het duel kwamen op naam van Davo 2 en wel door Remco Ravensbergen. Na 18 minuten een grote mogelijkheid voor Lettele 2. Na bijna een half uur spelen nam Davo 2 de leiding. Een perfecte voorzet van Stephan Westervoorde werd even fraai koppend afgerond door Remco Ravensbergen : 0-1.
Na de pauze de eerste kansen weer voor Davo 2 door Youri Mulder en Roy Moespot. Na 59 minuten ronde Remco  Ravensbergen een goede actie van Nick Samar af : 0-2. Vijf minuten later deed Lettele 2 wat terug. Uit een corner werd koppend afgerond : 1-2.
In de 78e en 79e minuut besliste Davo 2 het duel. Door 2x  goed doorgaan van Ronald Boudewijnse kon Remco Ravensbergen ook 2x scoren : 1-3 en 1-4. In de 87e minuut nog een doelpunt. Youri Mulder kwam vanaf links goed door, schoot tegen de paal, waarna een Lettele 2 speler de bal in eigen doel schoot : 1-5 eindstand.
Davo 2 beter dan Lettele 2
Zondag 26 mei : Wijhe'92 3 - Davo 2   6-5De laatste wedstrijd van de competitie, een wedstrijd zoals ze zeggen "die er niet meer toe doet". Davo 2 is definitief 2e geworden in de competitie.
Zondagmorgen 09.30 uur, de thermometer geeft 9 graden aan, vorig jaar op deze dag 25 graden. Tel uit je winst.
Maar goed, met de winterjas aan staande aan de zijlijn word je deze ochtend getracteerd op 11 doelpunten.
Net zoals de heenwedstrijd begon het voortvarend voor Davo 2. Wederom in de 1e minuut scoorde Remco Ravensbergen 0-1. Vervolgens raakte Wijhe'92 3 de paal. Na bijna een half uur spelen een grote fout in de defensie van de gastheren. Remco Ravensbergen profiteerde fraai : 0-2. Even later schoot Wijhe'92 3 wederom tegen de paal. In de daarop volgende counter kon Davo 2 scoren, maar deed het niet. In de 41e minuut de aansluitingstreffer : 1-2, maar op slag van rust was de marge weer 2 doelpunten door een goal van Remco Ravensbergen : 1-3.
Na de rust de eerste kans voor Davo 2. Wesley Willems kwam alleen voor de doelman, maar miste. Uit het niets scoorde Wijhe'92 3 in de 52e minuut de 2-3. Toen was het weer de beurt aan Davo 2. Een minuut later scoorde Wesley Willems 2-4 en na 60 minuten kreeg Davo 2 een strafschop die Remco Ravensbergen wist te benutten : 2-5. Maar toen gebeurde het ongelooflijke. In een tijdsbestek van 12 minuten (tussen de 63e en 75e minuut) wist Wijhe'92 3 maar liefst 4x te scoren : 3-5, 4-5, 5-5 en 6-5. Davo 2 speelde al met 10 spelers, omdat Dwan Scholten en Remco Ravensbergen geblesseerd uitvielen. In de slotfase drong Davo 2 meer aan en dat leverde een aantal goede kansen op. De beste was een vrije trap van Ronald Boudewijnse tegen de paal.
Davo 2 sluit een mooi en goed seizoen hiermee af. Net geen kampioen, maar een uitstekende nummer 2.
Davo 2 : 2-5 voor, 6-5 verlies