DAVO NIEUWS
NIEUWSARCHIEF SEIZOEN 2008-2009
Week 01
Davo B1 en Davo C1 niet naar de finale

Het sprookje is uit voor Davo B1 en Davo C1. In de halve finales van het Federatie Jaarwisselingstoernooi werd geen plek bij de eerste 2 behaald, zodat men niet komende zaterdag in de finale uitkomt. Davo C1 behaalde een knappe 3e plaats, maar dat was net niet voldoende. Davo B1 deed het minder met een 4e plek. De uitslagen :

Davo C1 - Kon. UD C1  3-0
Diepenveen C1 -  Davo C1  1-1
Sp. Deventer C1 - Davo C1  3-0
Davo C1 - Go-Ahead C1  3-1

Davo B1 - Sp. Overwetering B1  1-4
Kon. UD B1 -  Davo B1  3-1
Davo B1 -  Diepenveen B1  2-1
Schalkhaar B1 - Davo B1  3-1


Nieuwjaarsreceptie op 3 januari

Op zaterdag 03 januari vindt in het clubhuis van Davo de nieuwjaarsreceptie plaats.
De aanvang is om 20.00 uur.
Met de nieuwjaarstoespraak, de huldigingen en muziek van Robina Souilljee en Drive In Moespot.
Toegang voor leden, donateurs en leden van de Club van 50 vanaf 16 jaar.
Hervatting van de trainingen

Hieronder het overzicht wanneer de Davo teams de trainingen gaan hervatten :
Davo 1 begint weer op dinsdag 6 januari, Davo B1, Davo C1, Davo E1 en Davo E2  beginnen weer op donderdag 8 januari. Davo D1, Davo E3, Davo F1, Davo F2, Davo F3 en de mini's beginnen weer op woensdag 7 januari.
Davo 1 mist nipt de finalepoule Federatietoernooi

Koud buiten, binnen volle tribunes in sporthal de Zandweerd. De eerste poule van de avond gaat tussen Davo, Kon. UD, Diepenveen, Go-Ahead en Sp. Deventer. Drie 5e klassers en een 1e klasser, dus Kon. UD is favoriet, maar de nummers 1 en 2 gaan naar de finalepoule. Go-Ahead geeft het eerste visitekaartje af door met 4-0 te winnen van Sp. Deventer. Vervolgens wint Kon. UD nipt van Diepenveen met 1-0. Dan is het de beurt aan Davo. Gelijk een belangrijke wedstrijd tegen Go-Ahead. Onze jongens winnen met 2-0. Diepenveen walst vervolgens over Sp. Deventer heen met 5-1 en behoort tot de favorieten. In haar 2e wedstrijd speelt Davo tegen Kon. UD. Het wordt 1-1 en daar kunnen beide teams mee leven. Diepenveen heeft de smaak helemaal te pakken, want het rolt Go-Ahead op met 5-0. Er zijn nog 3 kanshebbers over voor 2 plekken : Davo, Kon. UD en Diepenveen. Kon. UD wint nipt van Sp. Deventer met 2-1. Dan volgt er een cruciale wedstrijd in de poule : Davo - Diepenveen. Een gelijkspel moet voldoende zijn voor Davo om verder te komen, mits het de laatste wedstrijd tegen Sp. Deventer (al 3 nederlagen) wint. Diepenveen zet Davo op een 2-0 achterstand. Maar Davo toont veerkracht en komt snel langszij : 2-2. Het wordt een geweldige en ook wel de beste  wedstrijd van de poule. Davo is beter, maar kort voor tijd straft Diepenveen een persoonlijke fout keihard af : 3-2. Davo moet nu hopen dat Go-Ahead wint van Kon. UD. Dat gebeurt ook nog bijna, maar na een 1-0 achterstand maakt Kon. UD alsnog gelijk : 1-1. De laatste wedstrijd in de poule gaat om het niets. Davo wint van Sp. Deventer met 3-1. Davo gaat niet door naar de finalepoule, ondanks het aantrekkelijke spel. Jammer.
Week 02
Huldigingen op de nieuwjaarsreceptie

Op de nieuwjaarsreceptie van 3 januari jl. zijn diverse Davo leden gehuldigd. Lucas Brink voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Hij kreeg een horloge. Gertie de Vries en Edwin Mulder kregen de speld voor het 25-jarig lidmaatschap. Erelid Henk Schepers huldigde Davo voorzitter Edwin Mulder.  Henk Jonkman werd benoemd tot lid van verdienste van Davo.
Van links naar rechts :
Edwin Mulder, Lucas Brink, Gertie de Vries en Henk Jonkman
Nieuwjaarstoespraak door de voorzitter op de nieuwjaarsreceptie

Dames en heren, erelid, leden van verdienste en leden van Davo, van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van Davo.
Allereerst wil ik nog terugblikken op 2008. Kijken we naar ons 1e team, dan kunnen we zeer tevreden zijn. Onder leiding van Eric Whittie heeft ons team het in het 1e jaar in de 5e klasse geweldig gedaan. Tot op het allerlaatste moment strijden om promotie. Misschien was het wel te mooi om waar te zijn, 2 promoties op rij. Problematischer was het op 5 seniorenteams in stand te houden. We moesten daarin terug. Een maatschappelijke trend : seniorenteams worden qua leeftijd steeds ouder, de aanwas is minimaal.
Bij de jeugd was het terugtrekken van Davo A1 jammer te noemen. Bestuur en jeugdcommissie hebben er alles aan gedaan om dit te voorkomen, maar er zijn meer teams binnen Davo die aandacht verdienen.
Opvallend bij de jeugd was onder meer de familiedag, het jeugdkamp, de toernooien.
Verder kwam er de nieuwe kledinglijn van Davo. Het was wel even wennen die nieuwe blauwe kleur, maar eerlijk is eerlijk, iedereen loopt er nu pico bello bij. Zelfs het jeugdkader werd in het nieuw gestoken. Hiermee komt de jeugdleider, jeugdtrainer representatief over.
Op het gebied van activiteiten waren er weer zeer geslaagde avonden. Het jubileumfeest, de 4e editie van 30 Jaar Davo Disco, de Las Vegas Avond de de kerstbingo brachten volop sfeer en een prima verenigingsgevoel te weeg.
We gaan 2009 in. Wat kunnen we verwachten. We hopen natuurlijk dat ons 1e elftal promoveert. We hopen, maar we eisen niets. Tot op heden nog ongeslagen koploper en een periodetitel op zak. Wat zou het geweldig zijn om straks na 36 jaren weer terug te keren in de 4e klasse.
Er heerst nu ook meer rust bij de lagere elftallen. Doordat we 4 teams hebben is er nauwelijks sprake van te weinig spelers. Overigens zitten alle lagere elftallen ook nog in de beker.
Toch komt er na de winterstop een team bij. Een damesteam. Damesvoetbal is een verrijking voor de vereniging. Ik hoop dan ook dat het zal slagen.
De jeugd doet het ondanks het gebrek aan kader zeer verdienstelijk. We zien weer lekker ouderwetse Davo teams in de  jeugd spelen. Herkenbaar voor iedereen. Zo moet het ook. Overigens werd Davo B1 najaarskampioen.
Ik zei een gebrek aan kader. De jeugdcommissie zit te springen om capabele mensen en ook leiders zijn niet overbodig. We hebben een aanwas gehad bij de jeugd, met name bij de jongste jeugd. Net zoals bij de lagere elftallen : diverse jeugdteams doen het erg goed in de beker.
De activiteitencommissie zal ook het komend jaar weer haar beste beentje voor zetten.
Op zich allemaal rooskleurige woorden, maar toch zijn er zaken om eens goed over na te denken. De vereniging wordt momenteel draaiende gehouden door een flinterdun koord. Met andere woorden : we hebben veel te weinig vrijwilligers. Het wordt elk jaar minder, en dat verdient deze club niet.  Bestuurlijk wil het nog wel, de activiteitencommissie is ook redelijk bezet, maar de jeugdcommissie niet. En het jeugdkader evenmin. Wedstrijden fluiten bijvoorbeeld, wordt gedaan door leden die al zoveel doen. Over het barpersoneel zwijg ik maar. Diverse spelers van lagere elftallen zijn te beroerd om enkele uurtjes per jaar te spanderen voor de club. Een triest relaas.
Ik voorzie dit als het grootste probleem in de nabije toekomst. Betalen is een teer punt, daar diverse andere vrijwilligers - waaronder ikzelf - ook eisen gaan stellen. We zullen dit probleem samen moeten oplossen. Wijzen naar het bestuur is te gemakkelijk. Evenmin het sluiten van de kantine.
Verenigingen die klein zijn, het financieel moeilijk hebben, worden door gemeente aangespoord om eens over fusies na te gaan denken. Op sportcomplex de Zandweerd wil de gemeente genoeg doen voor de clubs, mits zij gaan fuseren.
Ik denk zelf totaal niet na over een fusie. We staan er financieel goed voor, hebben qua voetbal voldoende potentie en zijn weer groeiende in ledenaantal. Maar een gebrek aan kader kan net zo goed een vereniging opbreken, dus ook Davo.
Het bestuur wil verder gaan bouwen aan een goede club. Het ligt niet in onze intentie om er voorlopig mee te stoppen.
Daarom zijn wij als bestuur ook blij dat Eric Whittie ook de komende 3 seizoenen nog actief is voor onze club. Zijn meerwaarde is duidelijk aanwezig en zal alleen nog maar groter worden.
Wat wel achterblijft zijn de sponsorinkomsten. Dat heeft niets te maken met de kredietcrisis. De sponsorinkomsten zijn al jaren onder niveau. Het bestuur wil deze maand dan ook met een breed scala van leden van gedachten wisselen om deze inkomsten te verhogen.
Vergeet niet dat Davo een vereniging is die qua leden continu in beweging is.Davo heeft nu 281 leden. Slechts 37 leden zijn 25 jaar of langer lid en in 2008 kregen we er 58 nieuwe leden bij en in 2007 waren dat er 39. Tel uit dat ongeveer 1/3 van de Davo leden slechts 2 jaar bij de club zijn. Uiteraard wel heel veel jeugd.
Ik vraag uw aandacht ook voor de Club van 50. Het aantal leden moet omhoog. Dit is goed voor de kwaliteit van de club. Er kunnen investeringen worden gedaan en donaties aan diverse geledingen binnen de vereniging. Het bestuur overweegt een gedeelte van het geld van de Club van 50 te besteden aan een defibrilator.  Het verzoek aan u is dan ook om uw aan te sluiten bij de Club van 50. Overigens is de Club van 50 niet bedoeld om de begroting van Davo sluitend te krijgen. Onze penningmeester doet dit al op een voortreffelijke manier.
Als laatste wil ik het hebben over respect en de onderlinge verhoudingen. Ik ben trots dat de activiteiten goed werden bezocht, dat vele leden ons 1e team achterna reizen bij uitwedstrijden, dat de jeugd een herkenbaar Davo is, dat de Davo dames een weekendje zijn weggeweest, dat ons 1e team uit bijna allemaal Davo jongens bestaat. Zo zie ik een club. Van iedereen en voor iedereen. Maar wel binnen de grenzen. Wees trots op Davo en verkoop Davo waar dan ook. De afgelopen zomer heeft geleerd dat de vereniging achter de koers van het bestuur staat en dat we sommige zaken gewoon beu zijn. Natuurlijk hoeven we het niet allemaal met elkaar eens te zijn, maar we moeten elkaar wel respecteren. En berouw na de zonde, gaat vaak niet op.
Ik wens u allen een goed jaar toe. Natuurlijk is het mooi dat het Davo goed zal gaan, maar veel belangrijker is dat het met u en uw familie qua gezondheid goed zal gaan. Diverse Davo leden hebben in 2008 de keerzijde meegemaakt.  Vanuit dat licht is Davo maar gewoon een hobby.

Jeugdtrainingen uitgesteld

Door de slechte gesteldheid van de velden en de ijzige kou heeft de jeugdcommissie besloten om de hervatting van de jeugdtrainingen uit te stellen. De trainingen worden nu hervat vanaf maandag 12 januari.

Pupillenbingo op zaterdag 10 januari

Komende zaterdag is er een bingo voor de gehele pupillenafdeling. Dus van de D tot en met de mini's. De bingo is gratis !  Aanvang om 14.00 uur.
Week 3
Jeugdtrainingen blijven uitgesteld

De jeugdcommissie heeft besloten dat de jeugdtrainingen van maandag 12 januari t/m donderdag 15 januari niet zullen doorgaan. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de slechte gesteldheid van de (trainings)velden.

Davo heeft defibrillator aangeschaft

Het bestuur en de Club van 50 hebben een zeer nuttige uitgave gedaan door een defibrillator aan te schaffen. Zoals bekend kunnen met dit apparaat mensenlevens worden gered.
Deze lichtgewicht defibrillator kan gemakkelijk naar het slachtoffer worden gedragen. Een heldere stem gidst u door elke stap van de reanimatie. De geintegreerde SMART-pads, die u op de borst van de patient plakt, voorzien de defibrillator van informatie, en zo past de AED zich aan aan uw acties. De HeartStart defibrillator kan zowel volwassenen als babies en kinderen redden.
De HeartStart AED werkt op een eenvoudige accu met lange levensduur (vier jaar). Voer de accu in, en de AED is jarenlang klaar voor gebruik.     

We gaan op maandagavond 19 januari weer schoonmaken

Het bestuur zoekt vrijwilligers die maandagavond 19 januari vanaf 19.00 uur willen meehelpen om het clubhuis weer schoon te maken. We hopen op echt wat meer vrijwilligers dan de vorige keer, want vele handen maken toch echt licht werk. Wij rekenen op uw komst !!
Zaterdag 17 januari : E en F pupillen gaan op Jacht naar de Schat

Komende zaterdag 17 januari is er voor de E en F pupillen en de mini's de speurtocht op Jacht naar de Schat. Een speurtocht lopen met vragen. De antwoorden bestaan uit cijfers en vervolgens in het clubhuis krijgen de spelers nog een aantal vragen te beantwoorden. De antwoorden zijn ook cijfers. Uiteindelijk komen uit al die cijfers een telefoonnummer. Snel bellen en dan wordt verteld waar de Schat ligt. Aanvang om 13.30 uur.
Oud papier actie bij Davo !!

Davo probeert aan extra inkomsten te komen en daarom beginnen wij met een oud papier actie. Elke maand kunt u uw oud papier inleveren bij Davo. Dus niet weggooien of aan de weg zetten, maar naar Davo brengen. Alleen met steun van leden, donateurs en ouders kan dit project goed slagen en geld in het laatje brengen.
Op de volgende zaterdagen kunt u van 09.00 uur tot 13.00 uur het oude papier naar Davo brengen :
07 februari
07 maart
04 april
02 mei
06 juni
04 juli
01 augustus
05 september
03 oktober
07 november
05 december

Voorjaarsindeling pupillen

Inmiddels is de voorlopige indeling pupillenvoetbal van de voorjaarsreeks bekend. Davo E1 en Davo F2 gaan op basis van hun prestaties in de najaarsreeks een klasse hoger voetballen. De overige teams blijven op hetzelfde niveau uitkomen. De indeling voor de Davo teams is als volgt :

4e klasse AL
Colmschate D4
DAVO D1
Diepenveen D5
SP Eefde D2D
Gazelle De D1M
Go Ahead D. D1
Helios D4
Kon. UD D3
Schalkhaar D6
Twello SV D3
Voorst D2
Voorwaarts T D4
1e klasse H
CJV'ers E1
Colmschate E1
DAVO E1D
Deventer E1
Diepenveen E2
Gazelle De E1D
Gorssel E1
Heeten E1
Overwetering E1
Sallandia E1
Wijhe '92 E3
Witkampers E1
4e klasse AV
Activia E2M
Colmschate E8
Colmschate E3
DAVO E2
Diepenveen E5
Gazelle De E3M
Go Ahead D. E2
Helios E3
Helios E6
RDC E2
Sallandia E3
Schalkhaar E5
4e klasse AW
ABS E6
ABS E4
CJV'ers E2
DAVO E3D
Deventer E6
Diepenveen E6
Helios E4D
Helios E5D
Kon. UD E5
Lettele E2DC
Schalkhaar E10
Wilp E1
3e klasse AL
Colmschate F3
Cupa F1
DAVO F1
Deventer F2
Diepenveen F3
Gazelle De F1
Helios F3
Kon. UD F2
RDC F1
Terwolde F2
Turkse Kracht F1
Twello SV F2
3e klasse AM
CJV'ers F2
Colmschate F4
DAVO F2
Deventer F5
Diepenveen F4
Diepenveen F5
Helios F4
Schalkhaar F11
Schalkhaar F12
Voorwaarts T F2
Voorwaarts T F4
Wilp F3
4e klasse AV
ABS F6
CJV'ers F3
Colmschate F7
DAVO F3
Diepenveen F8
Eefde SP F2
Gazelle De F2
Gorssel F4
Helios F8
RDC F2
Schalkhaar F13
Schalkhaar F15
Damesvoetbal keert terug bij Davo !

Het is bijna zover, het damesvoetbal keert terug bij Davo. De afgelopen periode is er een team geformeerd, die vanaf zondag 25 januari in de competitie gaat spelen. De dames of meiden van Davo zijn ingedeeld in de 5e klasse. Er wordt begonnen met een uitwedstrijd tegen V en L, waarna op 1 februari Sp. Overwetering te gast is bij Davo. De thuiswedstrijden worden gespeeld om 10.00 uur. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag van 19.00 uur tot 20.30 uur. Veel succes !

Davo B1 ontmoet Sallandia B1 in kwartfinale beker

Het succesvolle Davo B1 speelt op zaterdag 31 januari voor de kwartfinale van de beker tegen Sallandia B1. Beide teams ontmoetten elkaar ook al in de najaarsreeks van de competitie. Onze jongens wonnen toen met 0-4, maar dat is natuurlijk geen garantie voor weer een zege.

Davo B1 blijft in de 3e klasse

Het verzoek van Davo om onze B1 in de 2e klasse in te delen is niet gehononeerd door de KNVB. Reglementair was dit ook niet mogelijk. Maar goed, het was te proberen. Overigens komt men nu wel de sterkere ploegen uit andere 3e klassen tegen.
Davo B1 speelt de voorjaarsreeks in de 3e klasse K.De indeling is :

DAVO B1D
Eefde SP B1
FC Zutphen B2
Helios B2
Klarenbeek SC B1
RDC B1D
Schalkhaar B5
Steenderen B1
Voorst B1D
Warnsveldse Boys B2
Wilp B1D
AZC B2
Week 4
Davo heeft controle gehad met betrekking tot roken in het clubhuis

Donderdag 22 januari heeft Davo controle gehad met betrekking tot het roken in het clubhuis. De controlerende ambtenaren troffen een rookvrij clubhuis aan. Er is wel medegedeeld dat binnen afzienbare termijn op zaterdag en/of zondag wederom een controle zal plaastvinden.
Davo Disco met schuimparty op 31 januari

Op zaterdag 31 januari is er voor de gehele pupillenafdeling een ouderwetse Davo Disco met schuimparty. Het begint om 19.00 uur en het is om 22.00 uur afgelopen. Elke speler mag een vriendje of vriendinnetje meenemen.
Competitie jeugd begint weer op 31 januari

Op zaterdag 31 januari hervat de jeugdafdeling de competitie. Davo B1 speelt die dag een wedstrijd voor de kwartfinale beker tegen Sallandia B1.
Davo B1 blijft in de 3e klasse
Week 6
Davo jeugdtoernooi wordt een mega-klus

Op vrijdag 22 mei vindt het 21e Davo jeugdtoernooi plaats. Op 1 april a.s. sluit de inschrijving, maar het loopt tot op heden storm. Bij dit schrijven - van 1 februari - hebben al 66 teams ingeschreven. Bij de C 15 teams, bij de D 17 teams, bij de E 23 teams en bij de F 11 teams. Bij de C en D zitten we met 18 teams per categorie al vol, daar we beschikken over 6 velden. 's Morgens spelen de E en F pupillen, daar hebben we nog voldoende ruimte. Uiteraard ligt het accent op de F, om daar nog meer teams te strikken. Het karakter is nog nooit zo internationaal. Er komen al zeker 20 teams uit Duitsland op het Davo toernooi. Maar ook nationaal is het ongekend. Er komen zelfs verenigingen uit het hoge noorden, te weten Veendam 1894 en ONS Sneek. En uit Amsterdam komt WV-HEDW met 2 teams. Uit Amersfoort komt ASC Nieuwland, uit Lienden komt de FC, uit Lelystad komt VV Unicum met 2 teams, CVVO komt uit Lemmer en verder komen er  teams uit Harfsen, Enschede, Duiven, Klein Dochteren, Almelo, Arnhem, Warnsveld, Nijverdal, Epe, Albergen en uiteraard Deventer.
De website van Veendam 1894 D2 laat ons toernooi niet onopgemerkt voorbij gaan. Zij schrijven :

Veendam, 20 januari 2009 - Op vrijdag 22 mei speelt D2 op het international jeugdtoernooi in Deventer. Tijd voor een update.
Op moment dat D2 zich inschreef (medio september) waren er slechts 6 deelnemers, inmiddels enkele maanden later heeft het toernooi enkele toonaangevende verenigingen kunnen aantrekken. Meerdere Duitse verenigingen werden aangemeld, waaronder Bochum. Maar de ongekende klapper is natuurlijk het FC Lienden van Hans Kraai Jr. Zelfs een Turkse ploeg zal deelnemen, dit allemaal ter vergroting van het internationale gevoel.
De spelers van D2 hebben reeds aangegeven compleet toe te leven op dit toernooi. De spelers dromen nu al van de toernooi winst. Prima, maar eerst maar eens de competitie.

Geweldig dat de ploegen zo enthousiast zijn. Aan Davo de taak om er een prachtig toernooi van te maken !! Op de link toernooien staat de actuele situatie van het toernooi.

Bericht KNVB : Alcoholbeleid gewijzigd

Naar aanleiding van de uitkomsten van de landelijke regiovergaderingen van afgelopen november is er kritisch gekeken naar het alcoholbeleid.
Het bestuur amateurvoetbal van de KNVB heeft besloten tot een wijziging van het artikel Ordemaatregelen. Een vereniging is vanaf heden niet meer verplicht te beschikken over een gemeentelijke vergunning voor een aan de kantine grenzend terras.
In de praktijk houdt dit in dat er vanaf heden ook zonder terrasvergunning alcoholische dranken geschonken en genuttigd mogen worden op een aan de kantine grenzend terras, mits deze alcoholische dranken zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.
Het is uit het oogpunt van veiligheid nog steeds verboden non-alcoholische dranken en alcoholische dranken in glas buiten de kantine te nuttigen. Ook op het aangrenzende terras is dit dus niet toegestaan. Tevens is het nog steeds niet toegestaan om alcohol (zowel in glas, plastic als kunststof) ergens anders dan op het afgebakende terras grenzend aan de kantine te nuttigen.
Voor alle duidelijkheid: een vereniging mag alleen een (afgebakend) terras aangrenzend aan de kantine hebben.

Nieuwe warme dranken automaat bij Davo

Op elk moment van de dag een vers bakje koffie, cappucino, wiener melange of warme chocolademelk. Dat kan nu ook bij Davo ! Er is een nieuw warme drank automaat bij Davo aangeschaft.
Week 7
Laatste Davo voetbalnieuws

Het kwam allemaal stroef op gang. De eerste competitiewedstrijden - 7 februari - van de jeugd  na de winterstop verliepen niet probleemloos. Davo F1 ging met goede moed naar Turkse Kracht, maar de thuisploeg kwam helaas niet opdagen. Davo D1 verwachtte tegen Twello D3 te spelen om 11.00 uur, maar de gasten dachten dat de wedstrijd om 12.30 uur begon. In goed overleg wordt de wedstrijd maandagavond 9 februari om 18.30 uur gespeeld. Davo B1 was min of meer onderweg naar RDC B1, maar na herkeuring werd de wedstrijd alsnog afgelast.
Er komen wat door de weekse wedstrijden aan. Hieronder op een rij :
maandag 09 februari : Davo D1 - SV Twello D3 om 18.30 uur (competitie)
dinsdag 10 februari : Davo B1 - Markelo B1 om 19.30 uur (vriendschappelijk)
donderdag 12 februari : Davo 1 - Activia 1 om 20.00 uur (vriendschappelijk)
dinsdag 17 februari : Davo 1 - Marienheem 1 om 20.00 uur (vriendschappelijk)
dinsdag 24 februari : Davo 1 - Eerbeekse Boys 1 om 20.00 uur (vriendschappelijk)

Update Davo jeugdtoernooi

Het aantal teams op zaterdag 07 februari is opgelopen naar 83. In een week tijd zijn er 17 teams bijgekomen. Zie op de toernooipagina alle info over de deelnemers.

Carnaval komt eraan !!

Op vrijdag 20 februari is er bij Davo de grote carnavalsavond voor leden, donateurs en leden van de Club van 50 vanaf 16 jaar. De aanvang is om 20.00 uur.
Op zaterdagmiddag 21 februari is er kindercarnaval. Onder begeleiding van Prins, Prinses en Raad van Elf van de Daldeeërs zal er voor alle pupillen (D-E-F) weer een leuke middag worden georganiseerd. Deze middag zal ook weer het soundmix en playback talent van Davo worden gekozen. De pupillen kunnen hier uiteraard aan meedoen. Inmiddels zijn de formulieren hiervoor uitgereikt.