DAVO NIEUWS
NIEUWSARCHIEF SEIZOEN 2008-2009
Week 8
Bericht KNVB : Controle op rookverbod

Het ministerie van VWS heeft laten weten dat sportkantines bij overtredingen niet anders zullen worden behandeld dan cafés. Dit betekent dat als er sprake is van recidive in overleg met het Openbaar Ministerie wordt bekeken of het opportuun is om over te schakelen op het economisch strafrecht. Het maximum
boetebedrag bedraagt dan € 18.500 in plaats van € 2.400. Er kunnen alsdan bijkomende maatregelen aan de orde zijn om af te dwingen dat er niet meer gerookt kan worden. Helaas ontvangt de KNVB signalen dat in (sommige) sportkantines nog wordt gerookt.
Het bestuur van Davo zal een boete van een overtreder gelijk naar hem en/of haar doorspelen.

Bericht van KNVB : Verantwoord alcohol schenken

Eind november 2008 heeft u van het Trimbosinstituut een toolkit ontvangen, waarmee de kantine kan worden uitgerust. Deze toolkit ondersteunt barvrijwilligers om de verplichte controle op de leeftijdsgrenzen te kunnen uitvoeren. De KNVB adviseert u erop toe te zien dat barvrijwilligers bij twijfel over de leeftijd naar een legitimatiebewijs vragen. De boetes bij overtreding van de leeftijdsgrenzen bedragen € 900 (1e keer), € 1.800 (2e keer) en € 3.600 (3e keer). De kantine bij de voetbalvereniging zorgt voor een niet te onderschatten toegevoegde waarde in de club. Daarom is het uiterst belangrijk om met het schenken van alcohol zorgvuldig om te blijven gaan. De
Voedsel- en Waren Autoriteit (VWA) heeft aangekondigd dit jaar opnieuw controles te zullen uitvoeren.

Bericht vam KNVB : Wijziging ordermaatregel alcohol

Naar aanleiding van de uitkomsten van de landelijke regiovergaderingen van afgelopen november 2008 is kritisch gekeken naar het alcoholbeleid.
Het bestuur amateurvoetbal van de KNVB heeft besloten tot een wijziging van het artikel Ordemaatregelen. Een vereniging is vanaf heden niet meer verplicht te beschikken over een gemeentelijke vergunning voor
een aan de kantine grenzend terras. In de praktijk houdt dit in dat er ook zonder terrasvergunning alcoholische dranken geschonken en genuttigd mogen worden op een aan de kantine grenzend terras, mits deze alcoholische dranken zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.
Het is uit het oogpunt van veiligheid nog steeds verboden non-alcoholische dranken en alcoholische dranken in glas buiten de kantine te nuttigen. Ook op het aangrenzende terras is dit dus niet toegestaan. Tevens is het nog steeds niet toegestaan om alcohol (zowel in glas, plastic als kunststof) ergens anders dan op het afgebakende terras grenzend aan de kantine te nuttigen.

Oefenduels Davo 1

Ons 1e team speelt op 2 achtereenvolgende dinsdagen oefenwedstrijden.
Dinsdag 17 februari : Davo - Mariënheem
Dinsdag 24 februari : Davo - Eerbeekse Boys
Beide duels beginnen om 20.00 uur.

Speeldagenkalender seizoen 2009-2010 bekend

Wanneer begint de competitie volgend seizoen ? Wanneer is er de winterstop ? En wanneer is de competitie afgelopen ? Kijk hieronder de speeldagenkalender seizoen 2000-2010.
Week 9
RIAD MUSLIU OVERLEDEN

Davo heeft het trieste bericht ontvangen dat onze jeugdspeler Riad Musliu is overleden. Riad speelde in Davo F1. Riad was al enige tijd ernstig ziek, hij leed aan leukemie. Hij werd slechts 7 jaar oud.
Diegenen van Davo die een kaartje willen sturen, het adres van zijn ouders is :
Zijpestraat 28
7417 TE  Deventer
Bericht van de gemeente over de parkeerproblematiek

Zoals bekend is het bestuur van Davo al maanden bezig om de parkeerproblematiek op de agenda te zetten van de gemeente. Het is voor ons een doorn in het oog, dat personeel en bezoekers van het ziekenhuis de auto's parkeren op de parkeerplaatsen van de voetbalverenigingen. De vrijwilligers van Davo kunnen overdag hun auto bij hun eigen clubhuis niet meer parkeren en er heeft nog nooit zoveel zwerfafval gelegen op ons parkeerterrein. De gemeente zoekt naar een oplossing en deze week ontving het bestuur de volgende mail van de gemeente :
"We hebben gisteren overleg gehad met het Deventer Ziekenhuis (DZ). Er zijn door de gemeente een aantal plossingen aangedragen die zijn besproken. Van de meest  gewenste oplossing zullen nu van beide kanten (gemeente en DZ) de (financiële) consequenties berekend/onderzocht worden. Daarna kan dit met de gebruikers van het sportpark besproken worden;  naar verwachting zal dit eind maart/begin april worden. Wat wel afgesproken is dat er op korte termijn voor DAVO, Gazelle en Go Ahead
10 parkeerplaatsen per verenigingen afgezet zullen worden voor het (overdag) parkeren door vrijwilligers van de verenigingen. Op welke wijze dit zal gebeuren hoor je nog.
Tevens is door het DZ aangeven dat in geval de verenigingen op de Rielerenk een evenement/toernooi organiseren men contact op kan nemen met de heer Rene Willems van het DZ om als overloop ook de parkeerplaats van het DZ te kunnen gebruiken. Nogmaals, zodra ik meer weet over de definitieve oplossing hoor je dit van mij."

Vervolg bekervoetbal senioren

Davo 2, Davo 3 en Davo 4 zitten allen nog in de beker. Diverse keren zijn de 1/8 finales afgelast. Hieronder het vervolg :

Programma 1/8-finales :
Davo 2 - Victoria Boys 7 op zondag 22 maart.
Terwolde 3 - Heerde 3 op donderdag 2 april
Veensche Boys 6 - Davo 4 op maandag 13 april
Programma 1/4-finales :
Terwolde 3 / Heerde 3 - Davo 3 op zaterdag 11 april
Davo 2 / Victoria Boys 7 - Apeldoornse Boys 6 op zaterdag 11 april
Veensche Boys 6 / Davo 4 - Victoria Boys 4 n.t.b.
Terwolde 4 - VVOG 12 n.t.b.

Wanneer de halve finales plaatsvinden is nog niet bekend. De finales zijn op zondag 17 mei in Beekbergen.

Aanvragen baaldagen na 1 maart niet meer mogelijk

In district Oost is het vanaf 1 maart niet meer mogelijk om nog een baaldag aan te vragen. Het in onderling overleg (dus met goedkeuring van beide verenigingen) verplaatsen van een competitiewedstrijd in categorie B is wel toegestaan.

Tijdswijziging wedstrijd FC Zutphen B2 - Davo B1

De competitiewedstrijd FC Zutphen B2 - Davo B1, welke komende zaterdag 28 februari wordt gespeeld heeft een gewijzigde aanvangstijd. De nieuwe aanvangstijd is 11.00 uur.
Week 10
Davo jeugd naar Go-Ahead Eagles - Telstar

Komende vrijdag 6 maart speelt Go-Ahead Eagles in de Jupiler League thuis tegen Telstar. Davo heeft van de commissie van het Karel Lassche pupillentoernooi 112 toegangskaarten ontvangen. Over het hoe en wat krijgen de spelers deze week bericht.

Het vervolg van het parkeren op de Rielerenk...........

Niet alleen Davo, maar ook de Deventer Sportraad ergert zich aan de lakse houding van de gemeente m.b.t. het parkeren op de Rielerenk. In de nieuwsbrief van de Deventer Sportraad stond het volgende :
Het parkeren bij de sportvelden aan de Rielerenk wordt al maar chaotischer, steeds meer bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis parkeren hun auto op de gratis plekken bij de sportvelden.Met de te verwachten midweekse inhaalvoetbalwedstrijden en de wielrenwedstrijden van de Zwaluwen, komend voorjaar en zomer, zal er steeds meer ergernis gaan ontstaan. Ook is het niet denkbeeldig dat er zich allerlei gevaarlijke situaties zullen gaan voordoen.
De Sportraad heeft zich opnieuw, 3e maal, gewend tot directie van het Deventer Ziekenhuis en Gemeente met het dringende verzoek om niet langer de problematiek te signaleren maar er ook iets aan te gaan doen.
Week 11
Twee Davo jeugdkeepers in het ziekenhuis

Het zal ongetwijfeld toeval zijn, maar 2 jeugdkeepers van Davo liggen vanwege de blinde darm in het ziekenhuis. Davo B1 doelman Kevin Bosch en Davo E1 doelman Jordi Scholten zijn inmiddels beiden geopereerd. Of beide doelmannen dit seizoen nog in actie komen is zeer de vraag.
Vanaf deze plaats van harte beterschap en een spoedig herstel !
Kevin Bosch
Jordi Scholten
Week 12
Davo F1 naar halve finale, Davo D1 uitgeschakeld

Davo F1 moest helemaal naar Ermelo om tegen EFC'58 F2 aan te treden in de kwartfinale van de beker. Het speelde een erg goede wedstrijd en wist dan ook met 3-8 te winnen. Door dit fantastische resultaat gaat Davo F1 naar de halve finale van de beker.
Voor Davo D1 is het bekeravontuur voorbij. De trotse koploper uit de 4e klasse moest het afleggen tegen Anadolu'90 D1. Het verloor met 9-0.
Jeugdleidersvergadering op donderdag 26 maart

Komende donderdag 26 maart is er een vergadering voor alle jeugdtrainers en jeugdleiders met de jeugdcommissie. De aanvang is om 20.00 uur. Bij verhindering verplicht afzeggen bij Gertie de Vries of Herman Scholten.
Week 13
Bekervoetbal : Davo 2 tegen Apeldoornse Boys 6

Davo 2 speelt in de kwartfinale van de beker tegen Apeldoornse Boys 6. De wedstrijd wordt gespeeld op paaszaterdag 11 april om 18.00 uur op het Davo complex. Op paasmaandag 13 april speelt Davo 4 de achtste finale in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys 6.
Restantprogramma 1/8-finales :
Terwolde 3 - Heerde 3 2 apr.
Veensche Boys 6 - DAVO 4 13 apr.
Programma 1/4-finales :
Terwolde 3 / Heerde 3 - DAVO 3 11 apr.
DAVO 2 - Apeldoornse Boys 6 11 apr.
Veensche Boys 6 / DAVO 4 - Victoria Boys 4 n.t.b.
Terwolde 4 - VVOG 12 2-2, Terwolde wns
Week 14
Geen bekerfinale futsalteam

Het Davo futsalteam is uitgeschakeld voor de beker. In de halve finale strandde het tegen Baris Jongeren door met 5-3 te verliezen. De beoogde dubbel kan helaas niet meer worden gehaald. Wat rest is het kampioenschap. De zaalvoetballers van Davo hadden geen wissels, iets wat Baris Jongeren wel had. Dat brak de rood blauwen uiteindelijk op.

Oud papier op zaterdag 4 april

Op zaterdag 4 april kunt u het oude papier weer meenemen naar Davo. De container staat weer klaar om uw oud papier te deponeren.

Jeugd bekert op paaszaterdag

Op zaterdag 11 april staan er een paar interessante bekerwedstrijden op het programma voor de jeugd. Davo B1 ontmoet in de kwartfinale Sallandia B1. In de halve finale neemt Davo C1 het op tegen Terwolde C1. In de competitie werd hier thuis van verloren, maar uit van gewonnen. Dat belooft een spannend duel te gaan worden. Ook een halve finale wedstrijd voor Davo E1. Zij nemen het op tegen Barneveld E1, dat de Gazelle E1 met 10-1 klop gaf in de kwartfinale. Onze jongens zijn dus gewaarschuwd.  
's Avonds op paaszaterdag komen Davo 2 en Davo 3 ook nog in actie. Davo 2 speelt tegen Apeldoornse Boys 6 en de tegenstander van Davo 3 is tot op heden nog onbekend. Beide wedstrijden zijn kwartfinale duels.

Zwaluwen jeugdactie 2009

De Zwaluwen Jeugd Actie komt er weer aan. En 2009 is een jubileumjaar, want het is de 50e keer dat de Zwaluwen Jeugddag wordt georganiseerd. De actie voor 'gehandicapte kameraadjes' vindt plaats op zaterdag 29 augustus.
Volgens traditie doen de laatste zaterdag van augustus ruim 250.000 jongens en meisjes mee aan de Zwaluwen Jeugd Actie .
De doelstelling is om geld bijeen te voetballen voor gehandicapte kinderen onder het motto: 'Gezonde maatjes voetballen voor hun gehandicapte kameraadjes'.
In 2008 bedroeg de landelijke opbrengst 210.000 euro. Dit bedrag is overhandigd aan het Prinses Beatrix Fonds en is bestemd voor sport-, spel- en recreatievoorzieningen en onderzoek voor kinderen die te maken hebben met spierziekten. De KNVB is er trots op dat de verenigingen ook dit jaar weer meedoen. Samen wordt er voor gezorgd dat daadkracht wordt omgezet in spierkracht.
Davo stelt parkeerproblematiek aan de kaak.

Het bestuur van Davo heeft een brief gestuurd naar wethouder Berkelder en het Raad van Bestuur van het Deventer Ziekenhuis over de parkeeroverlast op het sportcomplex. Dagblad de Stentor haakte daarop in. Hieronder het artikel welke op dinsdag 31 maart jl. in de krant stond.

Clubs Rielerenk balen van parkeren

DEVENTER - De sportclubs op de Rielerenk balen van de auto's op het parkeerterrein van het sportcomplex. De voetbalvereniging Davo schrijft in een niet mis te verstane brief aan de gemeente en het ziekenhuis dat de parkeerplaats 'elke dag volstaat met auto's van personeel en bezoekers van het ziekenhuis'. ,,Zij kunnen hier gratis parkeren'', zegt Davo-voorzitter Edwin Mulder.
Hij noemt het 'te gek voor woorden' dat er voor leden en bezoekers van Davo geen plek is.
Mulder, die de brief ook namens de andere clubs op het complex én de Deventer Sportraad heeft geschreven, zegt al een half jaar tegen muren op te lopen. Het parkeren is steeds erger geworden, zo stelt hij, en er wordt weinig aan de situatie gedaan.
Mulder zegt dat het ziekenhuis zich 'lichtzinnig' opstelt. Hij stelt zelfs dat hem laatst is meegedeeld dat sporters op doordeweekse dagen 's avonds (betaald) kunnen parkeren bij het ziekenhuis. ,,Dat is de omgekeerde wereld.''
Op 8 maart, zo stelt Mulder, had een ambulance grote moeite om door de wirwar aan auto's over het parkeerterrein te komen om het achterste deel van het sportcomplex te bereiken. ,,Het gaat een keer mis.''
De gemeente heeft recent een verbod op wildparkeren (buiten de vakken en in de berm) op het parkeerterrein aangekondigd. ,,Een goede stap, maar het feit blijft dat bezoekers van het sportpark hun auto niet kwijt kunnen.''
Inmiddels heeft de gemeente een geul gegraven in de berm en vooruitlopend op het verbod een verbodsbord geplaatst. ,,Een goede zaak. Tot voor kort stond de berm naar ons parkeerterrein vol met geparkeerde auto's. Je kon er nauwelijks door en voor jonge voetballertjes op de fiets was het erg gevaarlijk. Maar die geul ziet er niet uit. Ik heb de gemeente herhaaldelijk gevraagd paaltjes te plaatsen. Dan oogt het tenminste fatsoenlijk.''
Ook deze maandagmorgen staat de parkeerplaats nagenoeg vol, zo constateert deze krant. De kelder en het parkeerdek van het ziekenhuis (betaald parkeren) staan overigens ook aardig vol.
Mulder wil de gemeente voorstellen dat er voor clubs 10 à 20 vergunninghoudersplekken komen. ,,Dan zijn de clubmensen die doordeweeks het onderhoud doen geholpen. Maar voor het weekeinde is dat geen oplossing. Ik heb die óók niet, want het is lastig. Maar wij als clubs zitten er wél mee.''
Het ziekenhuis zegt te kijken naar oplossingen en ook met de gemeente te overleggen. De gemeente kon gisteren niet reageren.

Bekerwedstrijd verschoven

De kwartfinalewedstrijd tussen Davo B1 en Sallandia B1 van zaterdag 11 april is verschoven naar woensdag 08 april. Davo B1 speelt thuis en de wedstrijd begint om 18.30 uur.
Inmiddels is ook bekend tegen wie Davo F1 in de halve finale van de beker moet aantreden. Op zaterdag 11 april treft het in een thuiswedstrijd Wilp F1 om 09.15 uur.

DAGBLAD DE STENTOR PAKT UIT MET GROOT ARTIKEL
Ook deze maandagmorgen volle bak met geparkeerde auto's bij de sportclubs. Op de voorgrond de afgegraven berm, zodat er niet meer geparkeerd kan worden, en een recent door de gemeente geplaatst verbodsbord.
Eieren zoeken op 1e Paasdag

Op zondag 12 april is het bij Davo weer traditioneel paaseieren zoeken voor leden (van senior tot en met pupil), donateurs, leden van de club van 50 en familie van Davo leden. De aanvang is om 11.00 uur.
Week 16
Davo futsal team kan komende vrijdag kampioen worden

Vrijdag 17 april kan het zaalteam van Davo kampioen worden. Het moet dan wel zien te winnen van naaste concurrent Club HAC 4. De wedstrijd wordt gespeeld op sporthal Keizerslanden en begint om 20.00 uur. Kom onze jongens aanmoedigen !! Mocht de titel in de worden behaald, dan is het clubhuis vrijdagavond voor leden en donateurs geopend.

Toernooien jeugd

Omdat de competitie voor de jeugd op zaterdag 16 mei pas ten einde loopt, hebben Sallandia en Blauw Wit hun jeugdtoernooien afgelast. Onze E teams zouden naar deze toernooien gaan. De Gazelle laat haar jeugdtoernooi op 16 mei wel doorgaan. Davo D1, F1, F2, F3 doen aan dit toernooi mee. Om onze buren van dienst te zijn heeft Davo al haar jeugdwedstrijden van 16 mei verplaatst naar door de week. Hierdoor kan De Gazelle gebruik maken van onze velden.
Voor een compleet overzicht : zie toernooipagina.

20 sponsors van € 50,00

Met 96 teams uit heel Nederland en Duitsland is het 21e Davo Leo Koers Jeugdtoernooi op vrijdag 22 mei a.s. helemaal vol. De poules zijn ingedeeld, het programma is klaar en wij zijn nu volop bezig met het zoeken van vrijwilligers.
Buiten dat zijn sponsors absolute noodzaak voor de kwaliteit van het toernooi. Om enigszins uit de kosten te komen is € 1000,00 nodig. Daarom zijn wij een actie begonnen om 20 sponsoren te vinden die minimaal € 50,00 willen sponsoren. Enkele leden zijn al volop bezig en hebben succes. Maar jij kunt als lid of ouder van een jeugdspeler ook meehelpen ?
Heeft u zelf een bedrijf ? Of ken jij iemand uit jou omgeving die wil sponsoren ? Of wilt het bedrijf waar u werkt sponsoren ?
Ga op zoek en help ons mee !
De sponsor krijgt zijn logo op onze website en in het toernooiboekje.
Wij moeten toch samen aan die € 1000,00 komen ?
Voor informatie en gegadigden kun je kontakt opnemen met het bestuur of jeugdcommissie.

Davo succesvol in de beker

Afgelopen weekend stond het bol van het bekervoetbal. Eigenlijk begon het al vorige week woensdag. Davo B1 bereikte door een 7-0 overwinning op Sallandia B1 de halve finale van de beker.  Afgelopen zaterdag was het één en al bekervoetbal. Het begon met de halve finale tussen Davo F1 en
Wilp F1. Davo F1 gaf een 3-0 voorsprong uit handen. Het werd zelfs 3-3 en strafschoppen moesten de beslissing brengen wie naar de finale ging. Wilp F1 nam de strafschoppen beter en Davo F1 bleef in tranen achter. Vervolgens weer een halve finale :
Davo E1 tegen Barneveld E1. Een absolute topwedstrijd met een geweldig Davo E1. In een spannend duel wonnen onze jongens met 4-3 en ga zodoende naar de finale. Proficiat !
Je bent net bijgekomen, en er volgt weer een halve finale. Nu Sp. Terwolde C1 tegen Davo C1.  En ook nu zijn we weer trots op onze jongens. Want door een fraaie 1-5 zege gaat ook Davo C1 naar de finale.
Een groot compliment !
Om 16.00 uur kwam Davo 2 in actie voor een wedstrijd in de kwartfinale. Tegenstander Apeldoornse Boys 6 werd met 2-0 geklopt. Dus Davo 2 naar de halve finale. Helaas verliepen de kwartfinales voor Davo 3 en
Davo 4 minder succesvol. Davo 3 was de mindere van Heerde 3 : 2-6 verlies en Davo 4 verloor in Nijkerkerveen met 2-0 van Veensche Boys 6.
Samengevat : Davo C1 en Davo E1 in de finale.
Davo 2 en Davo B1 in de halve finale. Op woensdag 22 april speelt Davo B1 de halve finale thuis tegen Sp. Teuge B1. Aanvang 18.30 uur.
Davo C1 speelt op zaterdag 16 mei de finale tegen Stroe C1D in Lelystad. De aanvang is 13.00 uur.
De finales voor de senioren vinden plaats op
zondag 17 mei op het complex van Beekbergen.

Week 17
Competitie weer engiszins open

Omdat Go-Ahead in de wedstrijd tegen SHE een 14-jarige speler opstelde heeft de KNVB Go-Ahead 3 punten in mindering gegeven. Tevens wordt de wedstrijd tegen SHE overgespeeld.
Dat Davo zich ineens rijk kan rekenen heeft geen enkele zin. Komende zondag volgt een zware uitwedstrijd tegen Emst, dat volop meedoet in de 3e periode. En wanneer Go-Ahead de 3 wedstrijden weet te winnen, zijn zij gewoon kampioen.
Conclusie is wel dat ineens 3 teams het kampioenschap nog kunnen halen.

Davo D1 kan zaterdag kampioen worden

Komende zaterdag 25 april kan Davo D1 kampioen worden. Het speelt dan een uitwedstrijd tegen de nummer 2 Go-Ahead D1. Een gelijkspel is voldoende voor de titel. Aanvang wedstrijd om 09.30 uur.

Drie Davo jeugdteams in de finale van de beker

Davo B1 heeft zich afgelopen woensdag als 3e jeugdteam geplaatst voor de finale van de beker. Eerder plaatsten Davo C1 en Davo E1 zich voor de eindstrijd van de beker. De bekerfinales vinden plaats op zaterdag 16 mei. Davo C1 speelt in Lelystad tegen Stroe C1. Davo B1 speelt in Schalkhaar tegen DVS'33 B3 en ook Davo E1 speelt de finale in Schalkhaar. Zij treffen Terschuurse Boys E1.
Davo 2 zit nog in de halve finale van de beker. Op woensdag 6 mei spelen zijn een uitwedstrijd tegen Heerde 3. Aanvang 19.30 uur. Overigens schakelde Heerde 3 in de kwartfinale Davo 3 uit.

Oud papier

Op zaterdag 2 mei kunt u weer oud papier brengen naar Davo. De container staat de gehele dag op het complex.

Club van 50 schenkt 4 picknicktafels

De Club van 50 heeft Davo 4 picknicktafels geschonken.

Week 18
Davo D1 is kampioen geworden

De eerste kampioen bij de jeugd is een feit.
Op zaterdag 25 april won Davo D1 met
1-9 van naaste concurrent Go-Ahead D1
en verzekerde zich hiermee van de titel.
Van harte gefeliciteerd !
Er zijn nog meer Davo jeugdteams in de
race voor het kampioenschap. Davo B1 heeft
zeer goede kansen. Zij moeten de 2 resterende
wedstrijden zien te winnen. Davo C1 staat gelijk
met Klarenbeek C1. Beide teams spelen zaterdag
02 mei tegen elkaar. Dat wordt dus een beslissend
duel. Davo E2 heeft uit de resterende 2 wedstrijden
4 punten nodig om zich te verzekeren van de titel.
Misschien is 3 punten voldoende, aangezien het
doelsaldo stukken beter is dan de concurrentie.
Voor Davo F1 is het sprookje die er enkele weken
geleden nog was helemaal voorbij. Eerst een
uitschakeling in de halve finale beker en nu een
nederlaag tegen mede-koploper de Gazelle F1.
Davo D1 kampioen 2009
Picknicktafels verfraaien complex

Zoals eerder geschreven heeft de Club van 50 de vereniging 4 picknicktafels geschonken. Zaterdag 25 april in elkaar gezet en in gebruik genomen. Hieronder een 2-tal foto's.
Ouders Davo F3 dragen hun steentje bij aan het jeugdtoernooi

Een opmerkelijke sponsor voor ons 21e Davo jeugdtoernooi. Geen bedrijf, maar ouders van een jeugdteam, te weten Davo F3 !
Links op de foto overhandigt Davo F3 trainer Andy Kartutu de bijdrage aan Davo voorzitter Edwin Mulder.
Hopelijk volgen er meer : SAMEN voor de JEUGD !!
Week 19
Medewerkersavond op zaterdag 16 mei

De traditionele medewerkersavond wordt gehouden op zaterdag 16 mei a.s. Deze avond begint om 20.00 uur. Iedereen die dit seizoen een functie heeft vervuld (op welke manier dan ook) is van harte welkom. Natuurlijk met barbecue en discomuziek.

Davo C1 kan komende zaterdag 9 mei kampioen worden

Door de uitstekende overwinning op concurrent Klarenbeek C1, kan Davo C1 zaterdag 9 mei kampioen worden. Een overwinning in de uitwedstrijd tegen WSV C4 is noodzakelijk. Aanvang van dit duel is om 13.00 uur.
Ook Davo B1 en Davo E2 zijn nog in de race om het kampioenschap.

Bekefinales op zaterdag 16 mei bekend

Drie Davo teams spelen de bekerfinale op zaterdag 16 mei a.s. Nog nooit in de geschiedenis van Davo is dit voorgekomen.
De wedstrijden :
Davo B1 - DVS'33 B3 om 13.00 uur in Schalkhaar
Davo C1 - Stroe C1 om 13.00 uur in Lelystad
Davo E1 - Terschuurse Boys E1 om 11.00 uur in Schalkhaar