DAVO F3 PAGINA
Carla Bruggeman
trainer
Dinie Westervoorde
leider
Javin Evers
Yarin Boudewijn
Sylvester Stegeman
Milan Koers
Aaron Kartutu
Danischa Nienhuis
Jaden Evers
Coen Spijkerman
Indeling competitie 4e klasse CN

ABS F4
CJV'ers F2
Davo F3
Deventer F3
Diepenveen F6
Helios F3M
Kon. UD F3
RDC F3
Sallandia F2
Schalkhaar F10
Twello SV F3
Voorwaarts T F5
Bekerprogramma

22 augustus   : Davo F3 - Activia F3           1-8
29 augustus   : Go-Ahead F1 - Davo F3     14-0
05 september : ABS F3 - Davo F3               15-0
Owen Moes
Ramon Huisman
Zaterdag 22 augustus : Davo F3 - Activia F3   1-8

De eerste wedstrijd van het seizoen voor de allerkleinsten van Davo was de bekerwedstrijd tegen Activia F3. Op een fraaie zonnige zaterdagochtend wisten onze jongens voor de rust prima mee te spelen met de sterkere tegenstander. Na de rust moest Davo F3 buigen en verloor het met 1-8. De jongens zullen nog genoeg leren dit seizoen en dan zal het vanzelf beter gaan. Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Zaterdag 19 september : ABS F4 - Davo F3   15-1

Als vader moet je af en toe je aandacht verdelen als je kinderen in verschillende teams hebt spelen. Als trainer van de F2 ben je gewoon meer bij de F2 groep aanwezig.
Er werd me ingefluisterd dat als ik niet aanwezig ben bij de F2 dan winnen ze. Nou zo gefluisterd zo gedaan, ik ging nu met de F3 dus won de F2 hun eerste competitie duel met 11-0.  Maar goed, ik moest nu mee als supporter van de F3. Onze F3 had de week ervoor een hele goede wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander gespeeld en een verdienstelijke 6 - 4 overwinning behaalt???
De F3 moest dus  uit naar ABS F4. Zij hadden weten we de week ervoor met 5 - 9  klop gehad van de F2. Nu mochten ze dan in competitie verband tegen de F3 van Davo. Bij het zien van de  warming-up had ik het vermoeden dat dit team op trainingskamp is geweest en niet WEER wilde verliezen van Davo. Terwijl onze kids dartelden in de “wei”,  trokken de spelertjes van ABS in keurige lijn een paar zeer gediciplineerde drafjes en een  aantal sprints en deden rek en stretch oefeningen alsof het profs waren…hier lieg ik niks aan. Een veel, veel  hoger niveau dan onze kleinste  kids ….  Let wel …op dit moment!!!
Bij het eerste bal contact was het wel duidelijk dat het een walk over zou worden voor ABS.
Toch wil ik duidelijk stellen dat die kleintjes van ons totaal niet bang waren en zeker niet onder de indruk. Ze deden vaak pogingen om te voetballen. Ik vond Owen en kleine Ramon goed bezig in de achterhoede. Zij stonden veel tegengoals in de weg…ach ABS was echt een aantal maten te groot. Technisch, tactisch, leeftijd=2e jaars en lichaamslengte allemaal verder in ontwikkeling. Als je dat team zag dan denk je echt waarom zo laag indelen???
Maar nogmaals die kleintjes waren goed op hun manier. Belangrijk vond ik dat ze er geheel niet mee zaten en alleen in hun eigen voetbal plezier geloofden. Ik denk dat ze tegen gelijkwaardige tegenstanders veel beter uit de voeten kunnen. Dit was echt te moeilijk voor hun. F3 ik vond het leuk om jullie te zien spelen, ga zo door.

Vader van Aaron.
Zaterdag 26 september : Davo F3 - CJV'ers F2   0-11

Over maatjes te groot gesproken.....
Ik heb gehoord dat het 0 - 11 is geworden...? Zelf heb ik de stand niet bij gehouden.
Het was een zonnige morgen en de het zonnetje brandde al aardig. Een mooie dag en het veld was goed.
Helaas moesten de kleintjes 5 spelertjes missen die de wedstrijd en heel ander beeld zou kunnen geven.
Daarvan ben ik overtuigd...Het valt me erg op dat ze gewoon door blijven proberen.
Zelfs bij elke aftrap blijven ze toch proberen voorwaart te gaan om dat doelpuntje te proberen te maken.
Ook deze tegenstander is helaas voor ons veel verder, minimale bezetting en de hele wedstrijd wel dominerend.
Op een keer zullen onze kleintjes er ook wel komen, goede begeleiding leuke supporters en boven al de spirit is goed.
ZET HEM OP F3...
Een supporter...
Dinie wijst F3 de weg

Een mooie foto gemaakt door Andy Kartutu. Dinie Westervoorde, de leidster van onze F3 wijst de jongens de weg, maar de camera is ook interessant...........
Ramon Huisman trakteert........

Op 28 september jl. werd Ramon Huisman 5 jaar. En op de training trakteerde de jonge telg zijn medespelers.
Eren Koliver
Zaterdag 31 oktober : Davo F3 - Schalkhaar F10   1-5

Hallo iedereen, die onze kleintjes een gouden DAVO hartje toedragen. Zoals gewoonlijk verzamelden de kleine kids en ouders van DAVO F3 zich weer vol energie en vol goede moed in de kantine. Daarna ging het naar de kleedkamers. Nog steeds vol goede moed en voetbal plezier. Op het veld aangekomen ging meneer de voorzitter een nieuwe  teamfoto maken speciaal voor deze wedstrijd, omdat er weer nieuwe kids bij zijn gekomen. Mogelijk wachten er nog nieuwe versterkingen maar zoals we willen, moeten ze eerst gedegen meetrainen. Natuurlijk geheel gratis zodat we kunnen zien of deze kids daadwerkelijk willen blijven voetballen. Als ouder moet ik wel elke keer lijdzaam toezien hoe deze kleine kids vaak tegen "reuzen" moeten spelen. Daarbij komt het, dat onze kids vaak techniek, tactiek en balvaardigheid missen tegen deze zogenaamde "reuzen"...   Dan denk ik elke keer weer waarom zo laag indelen...van zo een vereniging....jammer toch.
GELUKKIG BLIJVEN onze kids altijd even vrolijk en komen ze allemaal weer lekker naar de training en gaan dapper verder. Dat vergoed een heleboel. Ik doe een beroep op iedereen om deze kleintje zo nu en dan een aai over de bol te geven en vragen naar hun prestaties. Al wordt het 20 - 0 verliezen deze echte DAVO RAKKERS blijven vol goede moed en voetbal plezier...(een voorbeeld!!!!!)
Een DAVO kid ouder.
Madian Bangura
Zaterdag 13 maart : CJV'ers F2 - Davo F3   3-2

Op een kille zaterdagochtend in maart hebben de supporters van de F3 een zeer gedreven team aan het werk gezien. Ze moesten tegen de CJV'ers F2 waar ze eerder in het seizoen door werden overlopen. Het verschil in toen en nu is duidelijk zichtbaar hoor. Onze mannekes en dame vochten voor wat ze waard waren. Ik heb toch de indruk gehad dat we daar zelfs konden winnen. Madian was helaas zijn voetbal schoenen vergeten en kon op zijn gympen slechts 2x scoren... Heel goed F3 en euh...de penalty reeks weer gewonnen hè. Topklasse!!!
Zaterdag 27 maart : Davo F3 - Sp. Teuge F5   5-3

Snel even de camera pakken en foto's maken bij Davo F3. Het gaat steeds beter met het team, zo ook vandaag. Een prima 5-3 overwinning !