DAVO F3 PAGINA
Andy Kartutu
trainer
Husseyn Genc
leider
Whesley van Beek
Cenghizan Genc
Esmee Kartutu
Koen Spijkerman
Sarkys Kerakosyan
Deviani Matitaputty
Frank Spijkerman
leider
Demi Grooten
Rachael Scheffer
Braidly van Wingerden
Jahlisa Taroenidikromo
Zaterdag 18 april : Davo F3 - Colmschate F7   0-18

Hierbij het verslag van Davo F 3 tegen een superteam aan kids van Colmschate. Dit team is volgens de leiders eerste jaars F-jes, nou dat team en elke spelertje kan zo in onze F1 meespelen. Straatlengten voorsprong op de F-jes van ons. De uitslag 0 - 18 was niet de uitslag die ik zelf had verwacht...
Omdat het toch een paar wedstrijdjes aardig ging. Maar de draad is weer helemaal zoek. Oorzaakjes zijn toch wel het vele wisselen doordat we veel spelertjes hebben op dit moment voor de F3 moeten we veel wisselen om elk kind te laten spelen. Ouders vergeef me maar ik doe altijd een poging om elke kind te laten voetballen. In de gewonnen wedstrijdjes had ik heel bewust op vaste plaatsen getraind... Maar dan moet je kinderen teleurstellen en dat willen we toch voorkomen. Door middagdiensten heb ik trainingen moeten overlaten en dan krijgen ze toch weer andere oefenstof. Je ziet met deze kleintjes dat het dan toch gauw verloren gaat. Daarom is het herhalen zo belangrijk . Ach ja en we komen terug haha...leve Davo leve de F3..zet hem op. Morgen wacht IJsselstreek F1 vriendschappelijk, dan hopen we weer het iets beter te doen. Silvester heel hartelijk bedankt hoor.
Heb je toch een wedstrijdje gespeeld en ik vond je erg goed!!!
Ik denk dat je een aanwinst kunt worden je hebt een hele goed inzet!!!
Jij was voor mij de MAN of the MATCH aan onze kant....

Zaterdag 04 april : Schalkhaar F13 - Davo F3   5-1

Dit verslag heeft een tijdje geduurd, omdat ik ontzettend druk ben met een schoondrinkwater projekt voor een Moluks dorp.
Mijn excuses voor de volgers van F3 nieuws, op de mooiste voetbal-site van Deventer - omstreken en ver ...ver daar buiten!!! Soms gaan bepaalde hulp programma's een keer voor. Belangloze inzet moet soms wel verdeeld worden, ik heb duidelijk assistentie nodig voor het wekelijks schrijven...
Dusssssss moeders, vaders, ass.leiders die het op viel dat er niks stond op de site....wie geeft zich op. Affijn die zaterdag waren de meesten van ons NIET wakker. Daarbij moesten we Sarkys missen en het is nog niet zo eenvoudig sommige spelers dan op eens op een andere plek neer te zetten. Volgens de leiders en ouders langs de lijn hadden zij nog nooit gewonnen en waren dit eerst jaarlingen... Nou deze vereniging kan veel vertellen maar dat klopt echt niet ..... of ze hadden een trainingskamp van een paar jaar achter de rug
of dit team hoort op dit niveau niet hier te spelen, die waren lichamelijk en voetbaltechnisch twee maten te groot voor ons Fdriem-team.
Al gauw bleek de afwezigheid van Sarkys. Hij controleert de laatste tijd toch het midden en omdat de verdedigende trots van F3 niet erg wakker was op alle drie de plekken werd het een hele snelle 1-0 en 2-0.
Al snel wat schuiven om de druk op te vangen mocht ook niet baten want voor de wissel werd het nog 3-0 en 4- 0. Onze eer werd gered door Deviani maar uiteidelijk werd het 5-1. De penalty reeks werd wel gewonnen door ons als schamele troost. Ik moet zeggen het was een trieste dag wat het weer betreft en wat de wedstrijd betreft maar ja het kan niet altijd feest zijn.
Na een paar zeges moet het een keer gebeuren dat er een nederlaagje in gelast moet worden.

Zondag 19 april : Het veld op met Davo 1 !!

Wij mochten met de spelers van ons 1e meelopen op het veld voor de wedstrijd Davo - IJsselstreek.
Ouders Davo F3 dragen hun steentje bij aan Davo jeugdtoernooiEen opmerkelijke sponsor voor het 21e Davo jeugdtoernooi. Geen bedrijf, maar ouders van een jeugdteam, te weten de ouders van Davo F3. Op de foto overhandigt Davo F3 trainer Andy Kartutu de bijdrage aan Davo voorzitter Edwin Mulder.
Hopelijk volgen er meer. SAMEN voor de JEUGD !!
Zaterdag 25 april : ABS F6 - Davo F3   2-1

Hier zijn we weer de F3, weet je we worden nu al aangesproken door andere ouders van andere teams dat
als er niet geschreven wordt men ons stukje toch het eerste mist...
Jammer dat ze niet over hun eigen team schrijven toch ...misschien moeten we het promoten...  Alleen maar betere reclame voor ons cluppie. Ik zelf hoop dat de actie van de ouders van de F3 aanslaat....we moeten toch wat proberen.
We weten allemaal .... niet geschoten is ALTIJD mis!
De F3 groep d.w.z. ouders, leiders en spelertjes organiseren een dagje uit om een toch wel mooi seizoen mooi af te sluiten. We moeten nog een paar wedstrijdjes maar ik ben blij dat we in deze groep een goede kameraadschappelijke groep achter het team hebben staan. Dit moet je ook opbouwen....
Dit hebben we het lopende seizoen laten zien en dat houden we ook zo. De ouders zijn blij dat we van Gertie zo goed als vrijgave hebben voor het volgend seizoen...F3 en F4 indeling. Ikzelf ben er nog niet geheel uit wie waar en in welke groep komt kom ik wel uit...
Het wedstrijdverslag :
De kinderen waren weer erg onrustig. Sommigen waren te laat naar bed gegaan en anderen hadden zo'n goede warming-up dat ze al moe waren voor het fluit signaal.
Het was ook heel erg warm daar hoor. Na een paar minuten spelen werden we door de gastheren zwaar onder druk gezet. We kregen een onterechte corner tegen Sarkys schoot via een ABS spelertje uit. Maar de scheids aan de andere kant van het veld zag het duidelijk.....nou ja?
De bal werd niet goed weggewerkt en de verdediging... stonden allen voor hun mannetje...ABS kon zo vrij inschieten. Hierdoor werd het 1 - 0 . Daarna werd er weer een dekkingsfout gemaakt weer stonden de verdedig(sters) voor hun mannetje dit vonden we een terechte goal.
Zonder hulp van de leidsman. 2 - 0. Nou op het moment dat we dachten daar gaat ie weer hervonden onze kleintjes zich. Hierna kwamen ze niet meer voor de goal. Er werd heel scherp verdedigd en GOED.  Zo goed zelfs dat ze elke keer goed stonden...achter hun mannetje.
De meisjes durfden eindelijk ook ...TERUG de duwen... goed zo hoor dames. Demi, Rachel en Esmée heel sterk gedaan...blijf leren! De beloning kwan in de tweede helft de eer werd gered door Deviani...2 - 1 Dit werd ook de eind stand. ABS probeerde wel te komen maar kon niet omdat het achterin goed stond. Sarkys en Whesley waren heer en meester op het midden veld. Jamaro, Braidly, Coen, Jahlisa, Jedon en Jevin...We komen er wel. We gaan gewoon door. Het was een hele goed wedstrijd van jullie, vandaag ging het goed natuurlijk kan het beter. Speciaal aan onze supporters schare....bedankt voor weer een grote opkomst.
Beste groet DAVO F DRIE(M) team...