DAVO F2 PAGINA
Carla Bruggeman
trainer
Norbert Hagen
leider
Yarin Boudewijn
Sylvester Stegeman
Milan Koers
Danischa Nienhuis
Noa Hagen
Coen Spijkerman
Ramon Huisman
Eren Koliver
Colin Marijn
Voorlopige competitie-indeling 4e klasse 40

ABS F6
Colmschate F4
Davo F2
Sp. Deventer F7
Diepenveen F5
Epse F2
Helios F4
Kon. UD F3
Lettele F2
Schalkhaar F12
Schalkhaar F13
Programma beker poule

Maandag 30 augustus  : ABS F6 - Davo F2                  1-9
Zaterdag 04 september : Davo F2 - Activia F2             2-6
Maandag 06 september : Davo F2 - Diepenveen F6  1-4
Yasin Ozturk
Jessy Maatman
Zaterdag 18 september : Davo F2 - ABS F6   11-0

Davo F2 heeft vandaag een goede wedstrijd gespeeld tegen ABS F6. Eerder won het in de beker al van hetzelfde team met 1-9, nu was Davo F2 wederom de winnaar : het won met maar liefst 11-0.
Davo F2 - Sp. Deventer F7   10-0

Davo F2 heeft vandaag een prima zege geboekt op Sp. Deventer F7. Het werd 10-0. Hieronder een 2-tal leuke foto's van de wedstrijd.
Woensdag 22 december : Davo F2 laat zich van zijn beste kant zien tijdens het Karel Lassche zaalvoetbaltoernooi

We moesten het vandaag doen met 5 spelers: nl.  Coen, Danischa, Sylvester, Ramon en Milan. Voor de eerste wedstrijd heb ik ze een beetje moed ingesproken want ja ze moesten het toch doen met een mannetje minder. Vlak voor de wedstrijd aan de trainster van Diepenveen gevraagd of ze misschien 5 - 5 wou spelen. Ja zo sportief  als ze waren deden ze dat. De wedstrijd ging verloren met 3-0. Ook aan de trainer van Sportclub Deventer gevraagd of hij zo sportief wilde zijn, maar regels waren regels en hij wilde gewoon 6-5 spelen. Een paar minuten voor aanvang van de wedstrijd kwam Amila kijken en ik heb hem gevraagd of hij misschien ons wilde helpen, dat deed hij met veel plezier, daarvoor nog onze dank als F2. De wedstrijd tegen Sportclub ging gelijk op en uit een vrije trap scoorde Ramon de 1-0. We speelden erg goed en jammer genoeg maakte Sportclub net voor tijd nog de 1-1. Maar het was wel ons eerste dik verdiende punt. Toen moesten we tegen Go Ahead, ook hier tegen speelden we prima. Nu maakten Ramon, Sylvester en Amila de doelpunten we wonnen met 3-0. De laatste wedstrijd was tegen Schalkhaar en deze hadden alles nog gewonnen, de F2 deed zijn uiterste best, maar 4 wedstrijden spelen zonder ook maar 1 wissel dat brak ze een beetje op, ze waren erg moe, maar ze probeerden het toch en  uiteindelijk werd er verloren met 3-0 en werd dus Schalkhaar de winnaar van het toernooi. De F2 heeft zich tijdens de wedstrijden van zijn beste kant laten zien en daar mogen ze erg trots op zijn.
(door Carla Bruggeman)
Anthony Evers
Zaterdag 19 maart : Davo F2 - Colmschate F4   2-4

Zaterdag 21 mei : Toernooi Sallandia
2e Plaats voor Davo F2 op Sallandia toernooi
Terwijl op deze zaterdag alle aandacht uitging naar de bekerfinales, speelde Davo F2 het toernooi van Sallandia.
Er de spelers van F2 deden het niet eens zo onverdienstelijk. Ze behaalden een knappe 2e plek !