DAVO F1 PAGINA
Husseyn Genc
trainer
Cengizhan Genc
Jaden Evers
Deviani Matitaputty
Amala Matitaputty
leider
Madian Bangura
Braidly van Wingerden
Jahlisa Taroenodikromo
Javin Evers
Owen Moes
Montana Maatman
Voorlopige competitie-indeling 3e klasse 29

CJV'ers F1
CSV Apeldoorn F4
Davo F1
Go Ahead F1
KCVO F2
RDC F1
Schalkhaar F4
Terwolde F1
SV Twello F4
SV Twello  F3
V en L F1
ZVV '56 F1
Programma beker poule

Zaterdag 28 augustus    : Davo F1 - De Gazelle F1  18-2
Zaterdag 04 september  : Lettele F1 - Davo F1          7-6
Maandag 06 september  : ABS F3 - Davo F1              3-5
Davo F1 bekert verder
Zaterdag 28 augustus : Davo F1 - De Gazelle F1   18-2  (beker)

Een bliksemstart voor Davo F1 dit seizoen. Maar liefst 18x werd er gescoord tegen De Gazelle F1. Misschien volgt er nog een verslag van deze wedstrijd. Hieronder een 3-tal foto's van de wedstrijd.
Donderdag 23 december :
Davo F1 wint het Karel Lassche zaalvoetbaltoernooi
Het hele team was er helemaal klaar voor, al een tijd niet kunnen trainen en laat staan wedstrijden spelen. Des te meer ze gemotiveerd waren om hun best te doen. Al gauw kregen we te horen dat de eerste wedstrijd niet doorging, want IJsselstreek F1 was niet op komen dagen en later bleek ook dat CJV'ers F1 er ook niet waren. Davo werd verzocht om een wedstrijd tegen Gorssel F1 te spelen, eerder dan gepland. (het hele wedstrijdprogramma moest ter plekke omgegooid worden) De wedstrijden waren bij ons niet 11 minuten maar zelfs 18 minuten. (ook dit vonden ze natuurlijk helemaal niet erg). De eerste wedstrijd was tegen Gorssel F1 en hebben we met 3-0 gewonnen. Er werd veel overgespeeld en goed verdedigd door de jongens. De tweede wedstrijd was tegen Gazelle F1, hier speelden we 5 tegen 5, aangezien hun team niet compleet was vonden wij het absoluut niet erg om meerdere reserves op de bank te hebben. Een goede oefening voor ze om nog beter de bal aan te nemen en te passen naar de ander , door goed te kijken naar de vrije plekken en rustig over te spelen leverde dit als resultaat een ruime overwinning van 7-0. De laatste wedstrijd was tegen RDC F1, dit ging lang niet zo makkelijk als de eerste 2 wedstrijden, maar wat wil je als je ze vlak na elkaar moest spelen. De jongens bleven volhouden en dit werd uiteindelijk beloond met een doelpunt. Wederom een gewonnen wedstrijd, met als resultaat dat Davo F1 winnaar is geworden van de poel. Proficiat namens jullie leidster.
En uiteraard onze dank aan alle ouders en trouwe supporters (opa's en oma's) . Bij deze een fijne kerst en alvast een gezond 2011 toegewenst door F1.

Zaterdag 22 januari : winterzaalvoetbaltoernooi

Helaas zat het ons niet mee, ons team was ingedeeld in de vroege uurtjes. Eigenlijk een tijdstip waarin je nog graag in bed bed zou willen liggen. Bij binnenkomst zag je dat ze nog moe waren, maar afijn ze moesten al snel aan de bak. Eerste wedstrijd tegen Sallandia ging moeizaam, je zag gewoon dat ze nog op gang moesten komen. Davo was niet vaak aan de bal, maar de jongens probeerden toch echt hun best te doen. In de laatste minuut was er door de tegenstander gescoord. Geen probleem we hadden nog 3 wedstrijden te gaan.
Zodra de jongens Koninklijke UD zien dan hebben zij de wedstrijd bij voorbaat al uit handen gegeven door te denken dat ze dit toch gaan verliezen. Probeer ze dan maar op te peppen dat ze zo helemaal niet moeten denken. Van Husseyn kregen ze de opdracht om al bij de goal van de tegenstander druk te zetten en ervoor te zorgen dat ze niet over de middelijn komen. Nou dat was ze ook gelukt, met als resultaat dat het een gelijkspel van 0-0 is geworden. Met een lach op hun gezicht verlieten ze de zaal.
Derde wedstrijd was tegen Helios, die hadden volgens mij alle wedstrijden gewonnen. Ze waren gewoon goed en de spelers waren ook groot.
Helaas nog steeds geen doelpunt gemaakt, maar Montana heeft onze eer in stand gehouden. Hij heeft uiteindelijk kunnen scoren tegen Schalkhaar. Wat uiteindelijk resulteerde in een gelijkspel.
Al met al waren de kids niet echt in topvorm, maar hebben ze wel lekker gespeeld en plezier gehad.

Zaterdag 19 februari : Davo F1 - Sp. Deventer F2   9-0

Tjonge, jonge, wat was het koud vanmorgen........ Temperaturen net boven 0 graden en een oostenwind. Het was daarbij ook nog eens vroeg dag, want 09.00 uur begon de wedstrijd Davo F1 - Sp. Deventer F2.
Davo F1 speelde er naar hartelust op los en won dan ook met maar liefst 9-0. Kijk hieronder voor een fotoreportage.
Zaterdag 19 maart : Davo F1 - SV Cupa Wilp F3   11-4

Een mistige zaterdagochtend. Zou dat de reden zijn dat Davo F1 aantrad in de felle oranje uitshirts ?
De spelers konden elkaar in ieder geval goed vinden, want Davo F1 scoorde er op los. Tegen Cupa Wilp F3 werd maar liefst met 11-4 gewonnen !
Kijk hieronder voor de fotoreportage van de wedstrijd.
Zaterdag 03 april : SHE F1 - Davo F1   1-1    (Davo F1 w.n.s.)
Na een mooie tocht door Wilp, Loenen en Eerbeek zijn we terechtgekomen in een voor mij onbekende dorpje Hall. Heerlijk weer, zonnetje scheen al en ons team was goed gemutst, een goed begin voor deze morgen.
Het was een spannend wedstrijd, Davo had aardig wat kansen gehad, waren vaak aan de bal en konden gelukkig de eerste helft afsluiten met een stand van 0-1.
Tijdens de korte pauze hadden we de team nog de nodige instructies moeten geven en kenbaar gemaakt dat we er nog lang niet waren. Ze hadden er echt voor geknokt. Vooral Owen (onze keeper) heeft de nodige ballen tegen kunnen houden, zo zie je maar weer de extra keeperstrainingen heeft hem wel de nodige zelfvertrouwen gegeven. (dank voor de trainer).
Helaas in de laatste 5 minuten had SHE toch een kans geroken om te scoren. Zul je net zien een gelijke stand van 1-1. Kort daarop werd de wedstrijd afgefloten.........tja wat gebeurt er na een gelijkspel. Er moesten 5 spelers gekozen worden van Davo om de penalties te nemen. Voor Davo kwamen uit: Jayden /Javin / Montana/ Deviani/ Jahlisa. Jeetje wat waren dat zenuwslopende minuten zeg. SHE  begon met de eerste penalty, die zat erin! Maar ja wij konden ook niet achterblijven, dus ook wij scoorden onze eerste punt. Ook de tweede ging bij de beide teams erin. Tja totdat de zenuwen toch een rol gingen spelen bij SHE  en Owen de bal kon tegenhouden...(ja alweer onze Owen, hij was echt goed bezig). Nu was het aan de laatste 2 spelers om hun zenuwen in bedwang te houden, gelukkig hadden ze dat onder controle en kon Davo en uiteraard de supporters genieten van hun verdiende overwinning. Verder wil ik Yasin van Davo F2 nog bedanken voor het versterken van ons team, ook jij was een sterke speler!


Davo F1 na strafschoppen naar halve finale beker
Zaterdag 14 mei 2011 : Davo F1 - RDC F1   11-1
Davo F1 kampioen !!
Vandaag moest het dan gaan gebeuren : het kampioenschap van Davo F1. Op deze vroege zaterdagmorgen waren ze er allemaal : vaders, moeders, opa's, oma's en andere supporters. De ploeg van Husseyn en Amala had genoeg aan een gelijkspel, omdat het doelsaldo velen malen beter is dan concurrent Schalkhaar F6. Davo F1 liet er vandaag geen gras over groeien en won als een kampioen waardig met 11-1.
Na de wedstrijd kregen de spelers bloemen, een teamfoto een medaille, champagne en eten en drinken in het clubhuis !
Volgende week gaat Davo F1 voor de dubbel. Dan wacht Terwolde F1 in de bekerfinale.
Meisje, jongens en begeleiders : wat hebben jullie er een mooi seizoen van gemaakt. Een echt Davo jeugdteam !!!
Proficiat !
Zaterdag 21 mei : Davo F1 - Terwolde F1   1-1 Davo F1 wint na strafschoppen. Bekerfinale.
Davo F1 pakt de dubbel !
Een week na het behalen van het kampioenschap stond de bekerfinale op het programma. Tegenstander was Terwolde F1, dat een klasse hoger in de competitie uitkomt. Bekervoetbal is anders en dat bleek vandaag wel weer. Want was Davo F1 - Terwolde F1 een geweldige wedstrijd. Tomeloze inzet, volop aanmoedigingen vanaf de kant, kansen over en weer. Na de reguliere speeltijd stond het 1-1. Davo F1 had meer balbezit, had ook meer kansen, maar de allerbeste kans van de wedstrijd had Terwolde F1. En dat bij een 1-1 stand..................
Davo F1 was vervolgens de meest gelukkige in de strafschoppenserie en pakt door dit fraaie resultaat de dubbel !