DAVO F1 PAGINA
Indeling competitie 3e klasse AH

Turkse Kracht F1
CJV'ers F1
Schalkhaar F5
Diepenveen F3
Davo F1
Schalkhaar F4
Gazelle De F1
Epse F1
Gorssel F2
RDC F1

Bekerprogramma

23 augustus    : Holten F5 - Davo F1               0-17
30 augustus    : Davo F1 - Blauw-Wit'62 F2    10-0
06 september : Sallandia F2 - Davo F1          3-8
Volkan Ince
trainer
Vernes Medzikovic
leider
Chelsea Nienhuis
Naud Vossebeld
Florian Zekaj
Samet Omicevic
Bagia Medzikovic
Furkan Cekic
Ozan Yilmaz
Dylan de Vries
Maandag 30 maart : Davo F1 - RDC F1   6-0

Een mooie zonnige avond en dan is het natuurlijk fantastisch om een wedstrijd te spelen. Davo F1, dat de laatste weken al zo goed op dreef is, kwam in actie tegen RDC F1 won met 6-0. Door dit resultaat heeft het team 12 uit 4 en zit het de Gazelle F1 (15 uit 5) op de hielen.
Hieronder foto's van de wedstrijd.
Zaterdag 11 april : halve finale beker   Davo F1 - Wilp F1   3-3  (Davo F1 verliest na strafschoppen).

Davo F1 heeft het niet gered om de finale te halen. In de halve finale werd er na strafschoppen verloren van Wilp F1.
Davo E2 trainer Youri Mulder bekeek de wedstrijd en maakte het verslag :
Vandaag stond Wilp F1 op het programma voor Davo F1. Op papier een lastige tegenstander, want  Wilp F1 komt een klasse hoger uit dan Davo F1. Het was wel een hele belangrijke wedstrijd want het was de halve finale van de beker. Davo F1 speelde zeer sterk in de eerste helft en dat werd beloond met een mooie 3-0 voorsprong. Met goede combinaties en goed verzorgd positiespel was deze stand dik verdiend. Na rust was het Wilp F1 die het spel maakte. Na wat tactische wijzigingen in het elftal van Wilp F1 had Davo F1 het een stuk moeilijker. Een goede speler van Wilp F1 die was doorgeschoven richting de aanval maakte het verschil. Eindstand 3-3 door een hattrick van die ene goede speler. Dus het kwam aan op strafschoppen. Na 10 spannende strafschoppen stond de stand op 2 raak en 3 mis van beide teams. Dus nu 1 om 1 strafschoppen. Nadat de doelman van Wilp F1 de Davo strafschop tegen hield maakte Wilp F1 wel de allesbeslissende strafschop en schoten ze Davo F1 uit de beker. Helaas jongens en meisje, het zat er vandaag niet in. Volgend jaar weer een kans. Wel geweldig gevoetbald. Ik was er zeer van onder de indruk. Dat belooft nog wat voor de toekomst van onze club.
Tranen na uitschakeling
Zaterdag 25 april : Davo F1 - De Gazelle F1   1-4

Een echte topper vandaag : de 2 koplopers die nauwelijks iets voor elkaar onderdoen speelden tegen elkaar. Het begon allemaal zo goed voor Davo F1, want zij opende de score. Helaas kon deze voorsprong niet worden vastgehouden. De Gazelle F1 was vandaag gewoon beter en won dan ook met 1-4. Na het missen van de bekerfinale van 2 weken geleden, nu wederom een teleurstelling voor Davo F1.
Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.