DAVO E3 PAGINA
Riny Eilander
trainer
Moreno Jochaniak
Ian Huizinga
Burak Cicek
Bryan Idehen
Dinie Westervoorde
leider
Jemayro van Wingerden
Voorlopige competitie-indeling 4e klasse 54

ABS E4
CJV'ers E3
Colmschate E9
Davo E3
Sp. Deventer E6
Diepenveen E8
Epse E3
Helios E6
Kon. UD E3
Schalkhaar E17
Schalkhaar E16
Programma beker poule

Zaterdag 28 augustus      : Davo E3 - SV Cupa Wilp E5    4-4
Zaterdag 04 september    : Davo E2 - Davo E3                   16-1
Woensdag 08 september : ABS E4 - Davo E3                    15-1
Dylan Rademaker
Gerrit Hendriksen
Ozan Kizgin
Levi Chen
Samet Yetin
Donderdag 23 december :
Davo E3 wint het Karel Lassche zaalvoetbaltoernooi
Davo E3 begon met de wedstrijd tegen Schalkhaar E12, deze werd met 1-0 gewonnen door een goal van Ozan en een paar prima reddingen van Moreno. Daarna moesten ze het opnemen tegen Diepenveen E7M, ook deze werd gewonnen met 1-0 en dus waren ze nogal volop in de race voor de beker. Nu moesten ze tegen Gorssel E3. Dit was ook een sterke tegenstander en uiteindelijk werd er gelijk gespeeld met 0-0, 3 hele grote kansen werden gemist en in de laatste minuut zouden ze bijna het punt nog weggeven. Het bleef dus spannend tot de laatste wedstrijd, want ook Gorssel E3 won zijn laatste partij en er moest dus gewonnen worden tegen Helios E5 om eerste te worden. De spanning was erg groot en dan is vaak het voetbal niet best, maar Davo E3 bleef er voor gaan en 3 minuten voor tijd maakte Samet de winnende goal. Nog een paar minuten de voorsprong verdedigen en dat lukte erg goed onder leiding van Jemayro, Levi en Braidly. En zo ging dus een trotse E3 met de beker naar huis. Een prima prestatie van Anoeska, Levi, Burak, Samet, Ozan, Moreno, Jemayro en Braidly.
Zaterdag 29 januari : Davo E3 3e bij winterzaalvoetbal

Na op woensdag goed te hebben doorgegeven dat we om half 4 moesten verzamelen bij Sporthal Schalkhaar waren er om kwart voor vier nog maar 4 spelers Ian, Moreno, Levi, Jemayro. Braidly van Wingerden was er ook bij en hij wilde wel met ons meedoen ondanks dat hij zelf bowlen had. Dus we konden in ieder geval voetballen. Geluk voor ons kwam om vijf voor vier Samet nog. Het toernooi kon dus beginnen. De eerste wedstrijd tegen Schalkhaar E16 hebben we gelijk gespeeld 0-0. De tweede wedstrijd die gelijk opging hebben we helaas net verloren van Colmschate E8 met 1-0.
Nu kregen we nog twee wedstrijden tegen dames teams. Als eerste moesten we tegen Helios E5m. Na enkele kansen gemist te hebben kwamen we eindelijk op een 1-0 voorsprong. Ook Helios kreeg kansen maar wij maakten 2-0, dit was onze eerste overwinning.De laatste wedstrijd was tegen Diepenveen E7m niet zo'n moeilijke wedstrijd we wonnen die dan ook met 3-0.
We zijn dit toernooi geeindigd op een 3de plaats. Goed gedaan jongens. Onze dank gaat uit naar Braidly van Wingerden die ons uit de brand heeft geholpen deze middag.
Dinie en Riny
Delano Scholten
Zaterdag 02 april : Davo E3 - Sallandia E3   2-5

Vandaag verloor Davo E3 in een doelpuntrijk duel van Sallandia E3 met 2-5.
Wel een aantal mooie foto's van deze wedstrijd.