DAVO E2 PAGINA
Youri Mulder
trainer
Herman Scholten
leider
Joep Vossebeld
Diego Hekkert
Joshua Stelder
Sidney Pinkster
Jason Muilerman
Kenan Demirkan
Mirac Cekic
Mehmet Gumrukcu
Orlando Stelder
Lionel Sedoeboen
leider
Zaterdag 07 februari : Davo E2 - Go-Ahead E2   6-2

Vandaag stond de wedstrijd tegen Go-Ahead E2 op het programma. Op een mistige ochtend in september werd tegen dezelfde tegenstander in de najaarsreeks met 4-6 verloren. Vandaag ging het beter. Davo E2 heeft toch grote vooruitgang geboekt en wist met 6-2 te winnen op een waterkoude zaterdagochtend.
Koud.........
Bradley de Witte
Zondag 28 maart : Davo E2 - Schalkhaar E5   6-2

Davo F3 trainer Andy Kartutu bezocht de wedstrijd tussen Davo E2 en Schalkhaar E5. Hieronder zijn impressie.
Ik wilde eens kijken bij de E2.
Ze moesten een moeilijke wedstrijd tegen de mede koploper.....S.V.S.  Toen ik aankwam werd het net 1 - 0 voor DAVO. Het was de eerste helft behoorlijk onrustig in ons E2 team... Na een tijdje werd het door die onrustigheid 1 - 1. Dit kwam niet doordat S.V.S. opeens veel beter was maar omdat DAVO E2  tegen zichzelf aan het op boksen was. Achterin liept het niet lekker er werd te veel een mannetje vrijgelaten...jongens pas daar voor op en je voetbalt makkelijker. Ik zie dat jullie het kunnen brengen maar geloof in jezelf en in het systeem wat jullie trainers bedenken. Let op je opdrachten. Ik vind op zich dat jullie een nog beter team kunnen worden dan dat jullie zelf beseffen. Trainers klasse werk verricht, heb de achter-spelertjes iets gestuurd van achter de goal.
Advies: Keeper, laat je horen...je zag zelf dat je achter hoede te ver weg liep en die gastjes waren snel bij je goal.
Ik vond het heel knap hoor jullie herstel en dat jullie uiteindelijk de wedstrijd naar jullie toe hebben getrokken zegt al wat van jullie klasse. Orlando...laten we nog wat kletsen jongen en kop op. We zagen beiden dat je het kon maar geloof me het kan beter. Sidney wat lijk jij op je vader met die soepele bewegingen hoe je je vrij speelt...
Mehmet hou je positie soms te gedreven...toch klasse hoor dat je het veld zo gemakkelijk oversteekt. Sorry ken niet alle jongens voor een persoonlijk compliment maar goed gedaan ALLEMAAL! Gefeliciteerd met deze moie overwinning. Zet hem op en pak die prijs aan het eind van het seizoen.
Een supporter en trainer van de F3
Dinsdag 12 mei : Activia E2M - Davo E2   1-8

Vanavond de laatste wedstrijd van de competitie. En een hele belangrijke, want Davo E2 kon vanavond kampioen worden. Zelfs een 7-0 nederlaag tegen Activia E2M was nog voldoende om de titel in de wacht te slepen.
Veel publiek was er op de wedstrijd afgekomen. Vaders, moeders, opa's, oma's, vrienden, supporters, Davo leden, ze waren er allemaal om onze jongens aan te moedigen. Davo E2 zette gelijk de toon en leidde al vrij snel met 0-2. Het kon dus helemaal niet meer misgaan. De jongens gunden elkaar de bal, Joep stond uitstekend te keepen, Herman schreeuwde de spelers naar voren, Youri observeerde en Lionel doceerde.
Davo E2 speelde de wedstrijd souverein uit en won uiteindelijk met 1-8.
De titel was een feit en dat is een prima prestatie van de spelers. De trainer en leiders hebben er een leuk team van weten te smeden, wat in de loop van het seizoen duidelijk is gegroeid. Gefeliciteerd !!
Hieronder foto's van de wedstrijd en foto's van na de wedstrijd.

Davo E2 kampioen !!