DAVO E1 PAGINA
Vernes Medzikovic
trainer
Dennis Nienhuis
leider
Samid Omicevic
Sarkys Kerakosyan
Bahrija Medzikovic
Chelsea Nienhuis
Jaroah Sneller
Florian Zekaj
Noud Vossebelt
Furkan Cekic
Voorlopige competitie-indeling 3e klasse 29

Albatross E3
Beatrix E1
CJV'ers E1
Davo E1
De Gazelle E1
Go Ahead  E1
Lettele E1
SV Cupa Wilp E3
SV Cupa Wilp E1
Terwolde E1
WWNA E2
ZVV '56 E2
Programma beker poule

Maandag 30 augustus   : ABS E3 - Davo E1               2-14
Zaterdag 04 september :  Lettele E1 - Davo E1          3-10
Davo E1 bekert verder
Zaterdag 18 september : Davo E1 - Terwolde E1   6-2

Davo E1 heeft goede zaken gedaan door met 6-2 te winnen van Terwolde E1. Buiten de 6 doelpunten werden er nog volop kansen gemist. Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Woensdag 22 december : Davo E1 redt het net niet op het Karel Lassche zaalvoetbaltoernooi

Met wat versterkingen van de E2 hadden we vanmorgen toch zeven spelers. In de eerste wedstrijd viel Omer Demir uit, met wat na een ziekenhuisbezoekje bleek een gekneusde enkel. Op dat moment stonden we 1-0 achter tegen CJV'ers maar in de slotseconde scoorde Furkan de verdiende 1-1. Daarna moesten we tegen Gazelle en deze wedstrijd werd door goed voetbal en een hele mooie goal van Dylan gewonnen met 2-0. Ook de wedstrijd tegen RDC werd gewonnen met 2-0, het was alleen jammer dat Furkan in deze wedstrijd ook geblesseerd raakte. In de laatste wedstrijd moesten we tegen Sportclub Deventer, deze hadden alles nog gewonnen en dus was dit de wedstrijd om de eerste plaats. Daarom wou Furkan ook spelen, wat eigenlijk niet kon maar ja dan hadden we een mannetje minder. Furkan beet op zijn tanden en de eerste 5 minuten waren we de betere partij. Twee goede aanvallen, waar helaas het scoren achterwege bleef. Uit de eerste de beste kans voor sportclub was het wel raak. Toen werd het allemaal een stukje minder en viel Furkan uit. Uiteindelijk verloren we met 2-0 en zijn we op doelsaldo 3e geworden, want Cjv-ers had er net iets meer gemaakt. Al met al een hele leuke morgen, met goed voetbal en een prima prestatie van Chelsea, Jaroah, Dylan, Jairo, Omer, Furkan en Amila .
Muhammed Ok
Ozan Yilmaz
Zaterdag 02 april : Davo E1 - Groen Wit'62 E4   5-2

Davo E1 naar de halve finale beker !
Davo E1 heeft door met 5-2 te winnen van Groen Wit'62 E4 de halve finale van de beker weten te bereiken.
De gasten openden de score in dit duel, maar gaandeweg het duel trok Davo E1 de wedstrijd naar zich toe. Het kwam zelfs op een riante 4-1 voorsprong.
Beide teams scoorden vervolgens nog 1x : 5-2 eindstand.
Woensdag 27 april : Davo E1 - SV Cupa Wilp E3   3-2
Davo E1 naar
de bekerfinale !
In een spannende halve finale strijd heeft Davo E1 als 4e Davo jeugdteam de bekerfinale weten te bereiken. Een grote felicitatie waard !
Davo E1 kwam in deze wedstrijd op een 2-0 voorsprong, maar vanaf de aftrap in de 2e helft kwam SV Cupa Wilp E3 door 2-1 te scoren terug in de wedstrijd. De gasten kwamen zelfs nog op 2-2, maar Davo E1 trok uiteindelijk aan het langste eind en won met 3-2.
Op zaterdag 21 mei volgt de finale.
Zaterdag 21 mei : ZVV'56 E2 - Davo E1   5-1   (bekerfinale)
Davo E1 verliest de bekerfinale
De druk was hoog bij Davo E1. In de ochtend hadden 3 teams van Davo zich al verzekerd van de KNVB beker en Davo E1 moest de 4e winst in de wacht slepen. Het gebeurde echter niet. Tegenstander ZVV'56 E2 sloeg in de 2e helft genadeloos toe. Na een 0-0 ruststand werd het 5-1 voor de Apeldoorners. Davo E1 kreeg zeker in de 2e helft genoeg kansen, maar ze wisten bij een 5-0 stand slechts 1x doel te treffen. Maar goed, een verliezend finalist is ook om trots op te zijn.
Foto's van de bekerfinale op de fotopagina.