DAVO E1  PAGINA
Shalendra Binda
leider
Damailo Eisvelt
Robin Krebber
Diego Hekkert
Dimitri Hollander
Kenan Demirkan
Sidney Pinkster
Furkan Cekic
Naud Vossebeld
Indeling competitie 3e klasse BF

Activia E1
Cupa E1
Davo E1
Epse E1
Go Ahead D. E1
Harfsen E1
IJsselstreek E1
TKA E1
Terwolde E1
V en L E1
Wilp E1  
Bekerprogramma

22 augustus : Davo E1 - V en L E1                6-2
29 augustus : Voorst E2 - Davo E1               3-11
05 september : Diepenveen E3 - Davo E1   3-0
Zaterdag 31 oktober : V en L E1 - Davo E1   4-6

Davo E1 heeft na een 3-1 achterstand bij rust toch nog met 4-6 gewonnen bij V en L E1. Dat was natuurlijk juichen na de wedstrijd !!
Sami Abdella
Zaterdag 14 november : Cupa E1 - Davo E1   5-3

Hieronder enkele foto's van de wedstrijd Cupa E1 - Davo E1 welke door onze jongens werd verloren.
Herman Scholten
trainer
Andy Kartutu
trainer
Patrick Borcheld
Zaterdag 03 april : Helios E2 - Davo E1   1-3

Door het niet hoeven voetballen van zoonlief in de F3, kon ik eindelijk eens kijken naar de verrichtingen van de E1. Er waren een paar wedstrijden goed verloren gegaan om diverse redenen. Bij Helios aangekomen werd de kleedkamer gezocht. Afspraak is dat "Shai" de zaterdag begeleiding doet. Er werd in eerste instantie getracht met het "sterkste" team te starten. Dit kon niet doorgaan omdat de sterkeren niet op tijd aanwezig waren. Daarom werd met de aanwezige spelers begonnen. Moet ik zeggen dat het jammer is dat er spelers niet op de afgesproken tijd aanwezig konden zijn. Het team dat het veld betrad: Damailo, Robin, Nout, Partick, Fourkan, Kenan en Sami. Speelde een heel goed en sterk begin het was duidelijk te zien dat er gewoon gewacht moest worden op de eerste goal. Deze kwam ook door het inzetten van Diego... op rechts kwamen Kenan en Fourkan goed door waarbij er goed gekaatst werd. Fourkan vond Diego op links die in 1 keer uithaalde en de bal strak in schoot 0-1. Hele goede opzet jongens, daarna viel Sidney, Robin veroverde de bal op de Helios aanval en stuurde met een pass vanachter Sidney de diepte in die met enkele goede kap bewegingen 2, 3 of waren het er nou 4 verdedigers dolde. Daarna verwoestend hard uithalde en dwars door het net heen schoot...(oke grapje net was stuk). Hierop heeft de Davo leiding gevraagd dit te repareren. De tweede helft, in de rust getracht de rust te bewaren, helaas waren er diverse spelers die niet op de plaatst wilden spelen die de leiding bedacht had of te laat invulden. Hierdoor werd het veldspel bar slecht maar gelukkig hadden we een hele goede en alerte Damailo op doel die verscheidene ballen eruit sloeg, stompte en trapte. Doordat Sidney die nu erg veel achterin ging hangen om de boel te ondersteunen. Konden we geen vuist meer maken in de voorhoede. Het gevolg was dat Helios aandrong..ze kwamen weer in de wedstrijd door 1 - 2 te scoren. Eindelijk beseften onze kids dat het zaak was gehoor te geven naar de aanwijzingen. Hierdoor werden we weer sterker. Diego, Kenan en Fourkan kwamen weer gevaarlijk voor de goal maar het was Sidney die een diepe pass van Robin op pikte en doorbrak waarna hij beheerst afmaakte. De 1-3 was een feit en deze wedstrijd gaf aan dat als ze speelden als vandaag de E1 ergens boven aan speelde...

Andy Kartutu
Zaterdag 17 april : Turkse Kracht E1 - Davo E1   3-3

Woensdag 14 april : Kon. UD E2 - Davo E1   4-2


Davo E1 moest in 4 dagen 2 wedstrijden spelen. Op een door de weekse avond werd met 4-2 verloren van Kon. UD E2 en op zaterdag 17 april werd er met 3-3 gelijk gespeeld bij Turkse Kracht E1. Davo E1 kwam van een 2-0 achterstand terug tot een 2-3 voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel.
Zaterdag 01 mei : Davo E1 - IJsselstreek E1   4-4