DAVO D2 PAGINA
Youri Mulder
trainer
Kevin Bosch
leider
Joep Vossebeld
Chiara Troncia
Valerie Bosman
Eric Rus
Thyeisa Buschgens
Amy Klement
Jovanni Stegeman
Rowdy Bosch
Jurre Steenbergen
Mirac Cekic
Mehmet Gumrukcu
Gul Colak
Genora Evers
Dylan v.d. Berg
Mike Meyer
Zaterdag 28 november : Schalkhaar D4 - Davo D2   6-1

Vandaag de wedstrijd tegen de ongeslagen najaarskampioen Schalkhaar D4. Om 08.00 uur verzamelen op het complex van Schalkhaar. Het was koud en het was nog donker en de regen was in het verschiet. Je kunt je wel betere omstandigheden wensen. Davo D2 was op voorhand al niet compleet en het werd om de ochtend zelf nog geconfronteerd met zieke spelers. Met 10 spelers ging het team voor een bijna onmogelijk opgave het kunstgras op. Maar wanneer je keihard werkt kun je ver komen. Zo ook Davo D2. Het speelde de 1e helft prima mee en kwam zelfs op een 0-1 voorsprong. De thuisploeg kwam voor rust langszij : 1-1. Na de korte pauze werd het toch allemaal een beetje teveel voor onze meisjes en jongens. Een speler minder en een kwalitatief betere tegenstander brak Davo D2 op. Schalkhaar D4 besliste op basis van de 2e helft de wedstrijd : 6-1. Absoluut geen schande. Davo D2 heeft zich ook met deze omstandigheden van haar beste kant laten zien.
Zaterdag 06 maart : CJV'ers D2M - Davo D2   0-4

Davo D2 is de eerste wedstrijd in de voorjaasreeks (nou voorjaar........) prima begonnen. Na een 0-1 ruststand werd er met 0-4 gewonnen van het meisjesteam van de CJV'ers. De rood blauwen speelden een aardige wedstrijd en wisten voldoende kansen te creeëren. Opvallend was dat Davo in deze uitwedstrijd de scheidsrechter leverde. CJV'ers had geen scheidsrechter voorhanden en Davo lid Appie Bosch deed het met alle plezier. Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Zaterdag 13 maart : Davo D2 - Klarenbeek D2   2-1

Zoontje thuis afzetten boterham op de vuist....haasten om de D2 te helpen. Youri en Kevin moesten vroeg met de A1 spelen en hebben Gertie en mij gevraagd. De D2 was al aan de warming -up bezig. Vlug overleg met de aanvoerdster en de opstelling van Youri uitzoeken.
Het team stond aardig, helaas waren er een paar spelers niet echt bij de les. In elke linie 1 dat werd dan wat moeilijk.
Hierdoor kon een licht overwicht niet in doelpunten tot uitdrukking gebracht worden. Zo eindigde de de eerst helft ietwat mat en inspiratieloos. In de kleedkamer Valery en Chiara in het hart van het middenveld gezet die moesten dichter bij elkaar spelen. Dit had wel een goede uitwerking maar een verkeerde terugspeelbal was fataal. Zo werd het 0-1 in plaats van een voorsprong. Het team hier en daar iets aangepast, met Jurre op het middenveld werd een stuk makkelijker. Door zijn werklust en tikwerk met Chiara kwam de bal bij Genora en eindelijk, eindelijk, eindelijk liep ze door de bal kwam voor haar voeten ze passerde de keeper en maakte beheerst de dik verdiende 1-1.
Jurre was uitgeblust en Amy kwam er in. Eindelijk kreeg Jovanni de bal goed en lanceerde de goed ingekomen Mike, die de uitgebluste Rowdy verving op links. Laatste minuut. . . Mike sprint goed door en krijgt de bal goed op de pantoffel en mikt in de verre hoek via de paal binnen : 2-1, uiteindelijk mager maar DIK verdiend.
Voor sommige spelers: Tussen doen en zeggen ligt op het veld een hemelsbreed verschil!
Zaterdag 10 april : Davo D2 - WSV D7   0-6

Na een verdienstelijke 0-0 ruststand heeft Davo D2 met 0-6 verloren van WSV D7. Hoewel Davo D2 best wel wat kansen kreeg, waren de gasten uit Apeldoorn een maatje te groot. Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Riny Eilander
leider
Zaterdag 08 mei : WSV D3 - Davo D2   10-0

Vroeg dag vandaag. De wedstrijd begon al om 08.30 uur in Apeldoorn en dat was voor sommige spelers blijkbaar te vroeg. Zwaar gehavend ging Davo D2 op bezoek bij WSV D5. Het kon absoluut geen vuist maken tegen de thuisploeg. Davo D2 verloor dan ook na een 4-0 ruststand met 10-0. Gelukkig hadden de voorwaartsen van WSV D3 het vizier niet op scherp en keepte Jovanni een prima wedstrijd, anders was de score nog hoger. Toch een pluim voor onze jongens en meisjes. De inzet was ondanks de minderheid best wel goed. Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.