DAVO D1 PAGINA
Roy Moespot
trainer
Diego Hekkert
Kenan Demirkan
Sidney Pinkster
Nathanael Reina
Robin Krebber
Mitchell Pinkster
Robin Brussaard
Ilyas Yurukel
Owen Elshof
Quint Mulder
Mendres Yurukel
leider
Joep Vossebeld
Randy Mol
Remco Ravensberger
leider
Patrick Borcheld
Alican Cuhadar
Zaterdag 07 mei : Colmschate D1 - Davo D1   4-1Vandaag pas om 12.30 uur de wedstrijd van Davo D1. Met temperaturen van boven de 25 graden, een kurkdroog en slecht hobbelig 1e veld. Tja, ga er maar aan staan als beide ploegen. Het tempo van de wedstrijd was dan ook laag te noemen. En ofschoon Colmschate D1 op de ranglijst vele plekken hoger staat, was daar in de wedstrijd niet echt veel van te merken. Toch ging Davo D1 met een 4-1 nederlaag naar huis, terwijl het in de 2e helft veel meer balbezit had. Toch waren het persoonlijke fouten die de nederlaag van Davo D1 inleidde.
De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong, maar Nathanael Reina kon na goed koppen van Randy Mol de 1-1 binnen tikken. Colmschate D1 kwam vervolgens weer op voorsprong : 2-1 en toen begon Davo D1 beter te spelen. Roland van Essen uit de D2 zorgde voor meer elan in de spits en het wachten was op de gelijkmaker. Niet dus, Colmschate D1 strafte de fouten van Davo D1 keihard af en liep naar een geflatteerde 4-1 zege. Voor Davo D1 resten nu nog 2 thuiswedstrijden tegen Robur et Velocitas D2 en CJV'ers D1, het toernooi van Olympia'28 in Hasselt en het jeugdkamp.
Colmschate D1 straft fouten Davo D1 af
Zaterdag 14 mei : Davo D1 - Robur et Velocitas D2   3-1Davo D1 heeft een prima zege behaald op Robur et Velocitas D2. Het was vandaag de betere ploeg, kreeg veel meer kansen, maar liep steeds tegen de sterk keepende doelman van Robur et Velocitas D2 aan.
Ilyas Yurukel opende de score, de andere Davo D1 doelpunten werden gemaakt door Sidney Pinkster en werderom Ilyas Yurukel.
Eindstand 3-1.
Verdiende zege Davo D1