DAVO D1 PAGINA
Michael Elshof
trainer
Jordy de Vries
Dicky Bos
Delano Tuinenga
Nathanael Reina
Araya Maatman
Mitchell Pinkster
Caner Demirci
Robin Brussaard
Ilyas Yurukel
Owen Elshof
Quint Mulder
Ricardo Bosman
trainer
Mendres Yurukel
leider
Jordi Scholten
Randy Mol
Zaterdag 01 mei : Davo D1 - WSV D5   4-2

Davo D1 was er alles aan gelegen om de slechte wedstrijd van vorige week tegen Epe D3 uit te wissen. Tegenstander vandaag was WSV D5, enkele plaatsen hoger op de ranglijst. En Davo D1 speelde een hele aardige wedstrijd tegen een voetballende tegenstander. De overwinning van 4-2 was dik verdiend en had zelfs nog wat hoger kunnen uitvallen. Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Zaterdag 08 mei : Helios D2 - Davo D1   3-2

Op een bar slecht veld, zeg maar knollentuin moest Davo D1 aantreden tegen Helios D2. De wedstrijd begon ruim een kwartier te laat, omdat Helios D2 over slechts 9 spelers beschikte. En ze wilden toch graag 11 tegen 11 spelen.  Het was een matige wedstrijd. Helios D2 kwam voor de rust op een 1-0 voorsprong. Na de rust kreeg Helios D2 een kadootje van de jonge scheidsrechter. Alle 22 spelers en de toeschouwers begrepen totaal niet, waarom er ineens een strafschop werd gegeven. Dit buitenkansje werd koelbloedig benut : 2-0. Davo D1 kwam beter in de wedstrijd en maakte via een fraaie treffer van Mitchell Pinkster de 2-1. Davo D1 begon eindelijk te beseffen, dat er veel meer in zat. Delano Tuinenga kopte uit een hoekschop de 2-2 binnen. Het werd een open wedstrijd, waar Helios D2 toch aan het kortste eind trok. Zij scoorden nog een keer : 3-2, terwijl een gelijkspel een veel betere afspiegeling was geweest.
Zaterdag 15 mei : Davo D1 - TuS Lohe D1   3-7

Vandaag een dag na het Davo toernooi een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Duitse TuS Lohe D1. Dit team deed mee aan het Davo toernooi en vanwege hun wat langer verblijf in Deventer, kwam van hun het verzoek om een oefenduel te spelen. Het werd een buitengewoon aardige wedstrijd met voor de rust 2 teams die in een sportieve sfeer niets voor elkaar onder deden.  De ruststand was 1-0 voor Davo D1. Na de rust meteen een agressiever Tus Lohe D1. Binnen 10 minuten was het al 1-4 voor de Duisters. Over en weer werd er nog gescoord, wat in een 3-7 eindstand resulteerde. Na de wedstrijd was er nog patat met wat te drinken in het clubhuis voor beide teams.