DAVO C1 PAGINA
Indeling competitie 3e klasse N

Schalkhaar C3
Vaassen C1
Davo C1 C1
WSV C5
Groen Wit'62 C2
Terwolde C1D
Emst C1
WSV C4
Cupa C1D
Robur et Velocitas C3
Klarenbeek SC C1
Sallandia C1

Bekerprogramma

30 augustus    : CSV Apeldoorn C3 - Davo C1     4-5
06 september : Oeken C2 - Davo C1                   0-13
Roy Moespot
trainer
Erik Willems
leider
Henno ten Have
leider
Wesley Hoppe
Jeremie Loos
Sylvan van der Vegt
Damon ten Have
Umut Aydin
Wesley Willems
Johan Drogt
Joey Klement
Lorenzo Finke
Delano Tuinenga
Muhammed Genc
Damien Dziegiekenski
Davo C1 na winst op CJV'ers C1 naar halve finale beker !!

Wij hebben vanmiddag door een 5-1 zege op de CJV'ers de halve finale van de beker bereikt.
Als we hadden blijven voetballen en de bal beter rond hadden laten gaan waren het dubbele cijfers geweest en dat had het ook moet wezen.
We kwamen na een aantal grote kansen, maar mede dankzij het goede keeperswerk aan CJV'ers kant, toch met 1-0 achter maar 5 minuten voor tijd maakt Damien er toch 1-1 van en werd er dus eindelijk een kans benut. In de blessuretijd van de 1e helft kwamen we op voorsprong door een afstandsschot van Lorenzo (1-2).
Na de rust kwamen we meteen de 1e minuut op 1-3 door een breed gelegde bal van Damien rond de penaltystip en Lorenzo maakte de kans beheerst af.
Na de 1-3 werd er veel gelopen met de bal en werd er weinig afgelegd, waardoor we de voorsprong niet konden uitbreiden.
We kwamen toch op 1-4 nadat Umut een vrije trap tegen de paal schoot en de hard werkende Diony (D1 speler) hem in de rebound intikte.
Joey ging veel voor eigen succes en miste heel wat kansen maar vlak voor tijd wist hij uiteindelijk toch nog een doelpunt te maken door van rond de 16 meter de bal netjes in de kruising te schieten.
Ruststand: 1-2     Damien en Lorenzo
Eindstand: 1-5     Lorenzo, Diony en Joey

Fijne feestdagen.

Groetjes Roy Moespot
Zaterdag 21 maart : Davo C1 - Cupa C1   5-3

Net zoals Davo B1 begon Davo C1 ook zwaar gehavend aan de wedstrijd. Enkele D spelers moesten hun opwachting maken. Na een 2-3 achterstand bij rust werd er toch nog gewonnen van Cupa C1 met 5-3. Hieronder enkele foto's.
Zaterdag 02 mei : Davo C1 - Klarenbeek C1   5-1

Vandaag stond er een onvervalste topper op het programma. Davo C1 tegen Klarenbeek C1, beiden koploper met evenveel verliespunten, maar Klarenbeek C1 een veel beter doelsaldo. Kortom, met nog 2 wedstrijden voor de boeg moest Davo C1 deze wedstrijd gewoon winnen. Op deze zonnige zaterdag met veel publiek begon Davo C1 overdonderend aan de wedstrijd. In een korte tijd was de bliksemstart goed voor een riante 3-0 voorsprong. Davo C1 speelde prima tegen het fysiek sterke Klarenbeek C1. De gasten kwamen in de 1e helft terug tot 3-1, maar de 4-1 in blessuretijd van de 1e helft was wellicht psychologisch het breekpunt. Na de rust zakte het duel naar een matig niveau. Her en der waren er voor beide teams nog wat kansjes, maar Wesley Willems zorgde voor de 5-1 eindstand. Door dit prima resultaat kan Davo C1 komende zaterdag 9 mei in Apeldoorn tegen WSV C4 kampioen worden. Een overwinning is dan wel noodzakelijk. Een week later kan de dubbel worden gepakt. Dan is Stroe C1 de tegenstander in de bekerfinale in Lelystad.
Zaterdag 09 mei 2009 : WSV C4 - Davo C1   1-2

DAVO C1  KAMPIOEN !!
Vandaag moest het gebeuren. Na de belangrijke zege op Klarenbeek C1 kon Davo C1 kampioen worden. Daarvoor moest het de uitwedstrijd tegen WSV C4 zien te winnen. Gezien de ranglijst moest dit toch te doen zijn, maar de praktijk leerde heel anders. Wellicht speelde de zenuwen parten bij onze jongens. De thuisploeg uit Apeldoorn kwam verrassend op een 1-0 voorsprong. In plaats van het veld breed te houden, pompte Davo C1 alles in de trechter. Het voetbal bleef beneden de maat. Toch kwam Davo C1 nog voor de rust langszij : 1-1. Na de pauze was het gelijk vanaf de aftrap raak. Een solo van Damien zorgde voor de 1-2 voorsprong. Davo C1 had weliswaar een groot veldoverwicht, maar goede kansen waren er nauwelijks. Het bleef door de nipte voorsprong spannend tot het eind. Uiteindelijk won Davo C1 en werd kampioen. Na 22 wedstrijden een uitstekende prestatie, want na een goede eindsprint in de competitie liet het concurrenten Terwolde C1 en Klarenbeek C1 achter zich. Spelers, trainer en leiders gefeliciteerd !
Overigens kan volgende week de dubbel worden gepakt. Dan komt Davo C1 in de bekerfinale uit tegen Stroe C1.