DAVO B1 NIEUWS
Trainingstijden
Dinsdag en donderdag van 18.45 uur tot 20.00 uur

Competitie-indeling 2e klasse

ABS B1
Blauw Wit B1D
Colmschate B1
Davo B1
Sp. Deventer B1
Diepenveen B2
Excelsior'31 B2
Lettele B1
Sp. Teuge B1
Turkse Kracht B1
SV Twello B1
Poule indeling beker
CSV Apeldoorn B2
Davo B1
Sp. Deventer B1
Groen Wit'62 B2

Vastgestelde bekerwedstrijden

01 september : Groen-Wit'62 B2 - Davo B1       0-3
03 september : CSV Apeldoorn B2 - Davo B1  4-4
26 november :  Davo B1 - Sp. Deventer B1D    1-2
Henk Wessels
trainer
Mats Lieftink
leider
Wesley Hoppe
Sidney Klunder
Jeremie Loos
Diony Maatman
Jordy de Vries
Mikail Demirci
Jarayno Eisvelt
Delano Tuinenga
Sylvan van der Vegt
Akila Waragoda
Wesley Willems
Kimberley Tuinenga
Joey Klement
Zaterdag 17 september : Davo B1 - Excelsior'31 B2   12-2Davo B1 blijft goed voetballen. Na een prima zege vorige week tegen Turkse Kracht B1, werd nu Excelsior'31 B2 uit Rijssen in een waar doelpuntenfestijn verslagen. Het werd maar liefst 12-2.
Eric Willems
leider
Zaterdag 05 november : Davo B1 - Lettele B1D   5-3Davo B1 heeft zich hersteld na de blamage van vorige week tegen Colmschate B1. Tegen Lettele B1D werd er met 5-3 gewonnen. Omdat concurrent ABS B1 gelijkspeelde is de achterstand nog maar 1 punt. Komende woensdag volgt de volgende wedstrijd. Uit tegen SV Twello B1 om 19.30 uur.
Herstel voor Davo B1
Zaterdag 19 november : Davo B1 - Sp. Deventer B1D   1-1Vandaag stond de topper tegen Sp. Deventer B1D op het programma. Het duel eindigde in 1-1. Davo B1 kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Jarayno Eisvelt, maar de bezoekers kwamen toch langszij.
Volgende week treffen beide teams elkaar weer. Zelfde veld, zelfde tijdstip, maar dan voor de beker. En Davo B1 moet dan wel winnen om verder te bekeren.
Topper eindigt in gelijkspel
Zaterdag 26 november : Davo B1 - Sp. Deventer B1D   1-2  (beker)Dezelfde tegenstander dan vorige week. Echter nu trof het een belangrijke bekerwedstrijd, want één van de twee ploegen ging verder in de beker. Davo B1 moest winnen, maar het lukte niet. Na een 0-1 ruststand, heerste Davo B1 in de 2e helft. De 1-1 bood weer voldoende perspectief, maar die was van hele korte duur. In de tegenaaval wisten de gasten alweer te scoren : 1-2. Vervolgens een stormloop op het doel van Sp. Deventer B1D, maar het zat niet mee. Davo B1 ging strijdend ten onder en is uitgeschakeld in het bekertoernooi.
Strijdend ten onder in de beker
Monsterzege
Vrijdag 30 december : JaarwisselingstoernooiDavo B1 is er niet in geslaagd om de finale van het Jaarwisselingstoernooi te bereiken. De uitslagen in de poule :
Diepenveen B1 - Davo B1  
Davo B1 - Kon UD B1          
De Gazelle B1 - Davo B1    
Davo B1 - Sp Deventer B1  
Davo B1 - Schalkhaar B1    
Volgens de begeleiding heeft Davo B1 het prima gedaan, maar stak Schalkhaar B1 er met kop en schouders bovenuit. En daar valt mee te leven.
2-3
0-0
1-7
1-1
1-5
Geen finale Jaarwisselingstoernooi
Zaterdag 04 februariVanmorgen zoals altijd fietste ik naar de bakker , onderweg  dacht ik nog, het is echt koud. Eenmaal thuis gekomen en na bekijken van de buiten thermometer twijfelde ik ook wel een beetje ,wat doe ik die jongens aan. Na een uurtje kwam de koperen bol goed te voorschijn ,en het werd al aangenamer. Na wat discussie thuis had ik toch besloten ,zoals de friezen zeggen "it git on " Gelukkig had niemand zich afgemeld , iedereen was keurig op tijd alleen was Jeremey Loos er niet. Na een korte uitleg hebben we verschillende runs gemaakt, zoals veroveren vd vlag ,twee partijen die elkaar moeten uitschakelen. Met tweetallen overleven.  Al met al van 13.00 tot 16.00 bezig geweest, en na elke run waren de koppen bezweet. Als ik de reacties van de jongens beleef, is het zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben blij dat we toch hebben gespeeld.

Eric Willems
Paintballen in de vrieskou