DAVO B1 PAGINA
Henk Wessels
trainer
Stephan Westervoorde
leider
Kevin Bosch
Ronald Boudewijnse
Volkan Ince
Damien Dikkers
Riny Eilander
Sahin Kuckun
Morris Arentsen
Wesley Bronswijk
Yusuf Cetin
Mats Lieftink
Youri Mulder
Jay Jay Maatman
Dwan Scholten
Andre Schaftenaar
Woensdag 22 april : Davo B1 - Sp. Teuge B1   6-1
Davo B1 naar de bekerfinale !
Davo B1 heeft als 3e Davo jeugdteam de bekerfinale weten te bereiken. Het wist in de halve finale met 6-1 te winnen van Sp. Teuge B1. Een ongekende bliksemstart was debet aan deze riante overwinning. Na 10 minuten spelen leidde Davo B1 al met 4-0. Iedereen die zich ging opmaken voor een monsterscore kwam bedrogen uit. Davo B1 nam duidelijk gas terug, maar desondanks was het veldoverwicht over de gehele wedstrijd gigantisch. Uiteindelijk werd het een 6-1 uitslag. Een felicitatie waard en de jacht op de dubbel is begonnen.
Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Zaterdag 25 april : Davo B1 - Schalkhaar B5   8-1

Wanneer je naar zo'n wedstrijd als vanmiddag zitten te kijken, dan is het wel erg jammer dat het verzoek om een hogere indeling tijdens de winterstop door de KNVB niet is gehonoreerd.
De wedstrijd tegen Schalkhaar B5 werd na een 5-1 ruststand met 8-1 gewonnen. Sprake van goed voetbal was op het keiharde veld onmogelijk. Voor Davo B1 resten nu nog de wedstrijden tegen Klarenbeek B1 en Wilp B1 en de bekerfinale nog als toetje.
Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Zaterdag 09 mei : Klarenbeek B1 - Davo B1   2-5

Op een vrij ongebruikelijk tijdstip (16.15 uur) stond het voorlaatste treffen van de competitie op het programma : uit tegen Klarenbeek B1. Voor Davo B1 is de opdracht simpel : 2 wedstrijden nog winnen en de titel in binnen. En achteraf was Klarenbeek B1 een hele taaie tegenstander voor onze jongens. Het begon allemaal zo gewoon, Davo B1 kwam op een prima 0-2 voorsprong, maar de de thuisploeg bleef echter vechten voor een goed resultaat. Dat betekende wel de 1-2. Gelukkig kon Davo B1 in de tegenaanval weer scoren : 1-3. Een eigen doelpunt van Davo B1 bracht de ommekeer in de wedstrijd : 2-3. Onze jongens raakten enigszins van slag. Davo B1 was niet meer de bovenliggende partij, hoewel het nog steeds de beste mogelijkheden had. Het was Morris Arentsen die met een fantastische treffer voor de bevrijdende 2-4 zorgde. Zelden was de ontlading bij de Davo spelers dit seizoen zo groot als bij dit doelpunt. Klarenbeek B1 gaf zich min of meer gewonnen en Davo B1 speelde het duel souverein uit en scoorde nog 1x : 2-5 eindstand.
Komende donderdag kan Davo B1 bij winst op Wilp B1 de titel in de wacht slepen, terwijl komende zaterdag de bekerfinale tegen DVS'33 B3 wacht. Er kunnen dus mooie dagen aanbreken voor ons B team.
Hieronder enkele foto's van de wedstrijd.
Yasin Sen
Donderdag 14 mei : Davo B1 - Wilp B1   6-0
Davo B1  kampioen !!
Davo B1 is kampioen geworden na de 6-0 zege op Wilp B1. Een overwinning was noodzakelijk, een gelijkspel was wachten op wat de concurrentie doet a.s. zaterdag.
Davo B1 wilde het duel al snel op slot gooien, om zodoende niets aan twijfel over te laten. Tegelijkertijd wist men dat Wilp B1 niet de meest eenvoudige tegenstander was, gezien de eerdere 2 duels deze competitie.
Op deze avond was Davo B1 de bovenliggende partij. Voor de rust leidde de ploeg al met 4-0.  De 2e helft was een saaie vertoning. Davo B1 nam gas terug, mede gezien het feit dat men 2 dagen later de bekerfinale moet spelen.
Davo B1 behaalde uit 10 wedstrijden 28 punten. Dus 9 overwinningen en 1 gelijkspel. Dat gelijke spel werd behaald tegen de naaste concurrent FC Zutphen B2. En dan wordt er weer gedacht aan zaterdag 28 februari, waar Davo B1 in de slotseconde fortuinlijk een punt veilig stelde tegen FC Zutphen B2. Achteraf een crusiaal punt.........
Spelers en begeleiders, van harte gefeliciteerd !! En nu proberen de dubbel te pakken.
Zaterdag 16 mei : Bekerfinale Davo B1 - DVS'33 B3   6-1

Twee dagen na het kampioenschap alweer feest voor Davo B1 : winst in de bekerfinale tegen DVS'33 B3 uit Ermelo. We wisten vooraf niets van de tegenstander, alleen dat ze uiterst gemotiveerd aan de wedstrijd zouden beginnen. Vooraf was er een sportief gebaar van de ploeg uit Ermelo, die de kampioenen van Davo B1 een bos bloemen overhandigde.
De wedstrijd was ook sportief, Davo B1 was de betere ploeg en toen het de 1-0 en 2-0 maakte, was de wedstrijd in feite al gespeeld. Voor de rust liep Davo B1 uit naar 4-0 en na de pauze nog 3 doelpunten, 2 voor Davo B1 en 1 voor DVS'33 B3. Eindstand 6-1.
Hiermee pakte Davo B1 de dubbel in een paar dagen tijd.
Jongens en begeleiders : van harte gefeliciteerd met deze unieke prestatie. Nu volgen er nog 3 toernooien (Markelo 23/5, SV Twello 30/5, Westfalia Osterwick 13/6) en het jeugdkamp in LIngen.
Davo B1 pakt de dubbel !!