DAVO 3 NIEUWS
LEIDERS
Michel Elshof
Gertie de Vries

SPELERS
Angelo Aalderink    
Anton Amelink    
Bas Elshof    
Michael Elshof    
Nico Grooten    
Norbert Hagen    
Roger Huwae    
Ankie Janiak    
Ali Karaca    
Dennis Liefveld
Jamie Marijn    
Ferry Pinkster
Raymond Pinkster
H. Ramlal    
William Roodakker    
Wesley Roos    
Dylan Salhuteru    
Noel Sapacolij    
Henk Schepers    
Michel van Schuilenburg    
Bas Sneller    
Johan Tervelde    
Daniel Turubassa    
Rainier Turubassa    
Gertie de Vries    
Erik van Wijnen    
Mendres Yurukel    
Competitie-indeling 6e klasse

Davo 3
Helios 6
Kon. UD 4
Overwetering 7
Turkse Kracht 7
SV Twello 4
Voorwaarts 6
Wijhe'92 6
WSV 9
Poule indeling beker

Apeldoornse Boys 7
Columbia 7
Davo 3
WSV 10

Bekerwedstrijden poule

28 augustus : Apeldoornse Boys 7 - Davo 3     2-9
04 september : WSV 10 - Davo 3                           2-10
23 oktober : Davo 3 - Columbia 7                          9-2

Kwartfinale

18 maart : Lettele VE1D - Davo 3                           2-3

Halve finale

05 april : Davo 3 - Kon. UD 3                                   3-3
Davo 3 wint na strafschoppen

Finale

20 mei : Alexandria 2 - Davo 3                                6-3
Davo 3 in zinderende wedstrijd naar de bekerfinale
Donderdag 05 april : Davo 3 - Kon. UD 3   3-3   Davo 3 wint na strafschoppen (halve finale beker)
Davo 3 heeft historie geschreven. Voor het eerst in de geschiedenis van Davo gaat er een seniorenteam naar de bekerfinale. Maar de hindernis die daarvoor genomen moest worden, was erg zwaar.
Het begon op donderdagavond 05 april erg goed voor Davo 3. Een ware bliksemstart zorgde voor een 2-0 voorsprong door 2 doelpunten van Bas Elshof. Vanaf dat moment kroop Kon. UD 3 uit haar schulp. Het voerde het temp dusdanig op, dat Davo 3 grote moeite had om aan het voetballen te komen. De snelheid van de gasten was vele malen beter en voor de rust zette Kon. UD 3 al orde op zaken door 3x te scoren : 2-3 ruststand.
Na de rust kwam Davo 3 weer enigszins in het spel voor. De gelijkmaker van Ankie Janiak brak de wedstrijd weer helemaal open : 3-3.
De wedstrijd werd vervolgens wel erg spannend. Davo 3 kon door haar riante bank ruimschoots wisselen en had de wedstrijd eigenlijk wel in handen. De gasten kwamen de laatste 10 minuten van het duel weer aardig in het spel voor en kregen dan ook behoorlijk wat mogelijkheden. Daarentegen had Davo 3 in de laatste minuut de wedstrijd nog kunnen winnen. Maar gescoord werd er niet meer.
Strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen. De Davo jongens achter de stip hielden het hoofd zo koel, dat alle 5 strafschoppen werden benut. Complimenten ! Kon. UD 3 miste 1 strafschop, zodat Angelo Aalderink met de 5e strafschop het vonnis velde over Kon. UD 3.
Davo 3 dus naar de bekerfinale op zondag 20 mei a.s. Tegenstander is dan de winnaar van Alexandria 2 en Albatross 5.
Gefeliciteerd !
Zondag 20 mei : Alexandria 2 - Davo 3   6-3  (bekerfinale)
Davo 3 is er niet in geslaagd om de bekerfinale tegen Alexandria 2 te winnen. Op een zonnige zondag werd in Eerbeek na een 3-1 achterstand bij rust met 6-3 verloren. Het begin was al teleurstellend, want na ruim een minuut spelen kwam Alexandria 2 al op een 1-0 voorsprong. Davo 3 had weliswaar niet minder balbezit, maar het lukte gewoonweg niet. Alexandria 2 kwam zelfs op een 2-0 voorsprong, omdat in die fase van de wedstrijd beter met de kansen omging. Via een doelpunt van Bas Elshof kwam Davo 3 terug in de wedstrijd : 2-1. Prompt een minuut later had Davo 3 een levensgrote kans om gelijk te maken, maar geen treffer. Terwijl iedereen dacht met 2-1 te gaan rusten, wist Alexandria 2 alsnog te scoren : 3-1.
Na de rust zagen we vooral een zeer slim spelend Alexandria 2. Het spel van Davo 3 zakte verder weg, kansen waren er nauwelijks. Alexandria 2 wist nog 3x te scoren en Davo 3 kon via Michel van Schuilenburg en Anton Amelink wat terug doen : 6-3 eindstand. Een verdiend verlies in een zeer sportief duel. Toch kan Davo 3 terugkijken op een bijzonder fraai bekeravontuur.


Davo 3 verliest bekerfinale