Voetballer

Nieuws

24 mei 2021

Woord van de voorzitter


Het seizoen 2020-2021 loopt ten einde. Als een nachtkaars gaat het seizoen uit, want vanaf oktober vorig jaar was er geen competitievoetbal meer. Er werd nog wel getraind en de jeugd heeft gelukkig nog activiteiten weten te organiseren. Op 29 mei sluit de jeugd het seizoen groots af.
Er zijn verder nog geen dusdanige versoepelingen, waardoor het clubhuis nog niet open kan. We hopen richting zomer dat er weer wat mogelijk is. Tenslotte vorig jaar zomer hebben we ook gezellige donderdagavonden met elkaar beleefd. Onze hoop is daarop gevestigd.
Ik wil via deze weg de leden bedanken voor het trouw blijven betalen van de contributie. Het bestuur zal wanneer het weer mogelijk is een dankjewel middag of dankjewel avond organiseren. Dat hebben jullie wel verdiend.
Door het blijven betalen van de contributie, door de steun van de overheid en door de steun van de sponsoren blijven wij financieel kerngezond. We gaan dan ook met frisse moed het nieuwe seizoen in. Voor 20 juni moeten de teams worden ingeschreven en begin augustus zullen de trainingen weer beginnen.
Wanneer jullie bij Davo komen, zien jullie een kantine die een metamorfose heeft ondergaan. Dank aan die vrijwilligers.
Op het complex is komende zomer nog voldoende werk te doen. Wil je meehelpen ? Neem dan contact op met Berry Westervoorde. Dan ziet alles er weer fraai uit aan het begin van het nieuwe seizoen.
Laten we hopen dat we elkaar zo snel mogelijk weer kunnen treffen bij Davo.
Rest mij iedereen alvast een fijne zomer te wensen en tevens wens ik Davo leden die in een zware periode zitten veel sterkte toe !

Edwin Mulder
Voorzitter

Deel dit artikel op social media: