Voetballer

Nieuws

2 mrt 2021

Woord van de voorzitter : clubgevoel


Het is inmiddels wel bij iedereen bekend dat de competitie niet meer wordt uitgespeeld. We moeten ons erbij neerleggen. De KNVB komt wel met een alternatief, de zgn. Regio Cup. Wanneer mogelijk wordt er dan gespeeld tegen verenigingen uit de nabije omgeving. Op zich een prima alternatief voor de spelers, maar wedstrijden zonder publiek en met een gesloten kantine is ook niet alles. We wachten het maar af. Het is komend weekend een jaar geleden, dat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2019-2020 werd gespeeld. Vervolgens ging alles op slot. Hoopvol werd aan het nieuwe seizoen begonnen, maar uiteindelijk zijn er maar 3 competitiewedstrijden gespeeld. Komend seizoen zal de KNVB grotendeels dezelfde indeling hanteren. We moeten er maar het beste van hopen.
Is er nog een clubgevoel ? Zeker weten. In deze bizarre tijd betalen onze leden nog steeds netjes hun contributie. Nog steeds klasse !  Dat is trots zijn op je club. Daarbij maakt Davo gebruik van de tegemoetkomingen van de overheid. En grotendeels laten onze sponsoren ons ook niet in de steek. Kortom, we komen deze tijd zeker door. Een goed financieel beleid van de laatste decennia zorgt er wel voor dat we een flinke stoot kunnen hebben.
Ondanks dat er geen voetbal is, wordt er wel gewerkt bij Davo. Een gedeeltelijk nieuw dak op het clubhuis en de kantine krijgt een ware metarmorfose. Compliment aan diegenen die op de achtegrond aan het werk zijn. Maar er is nog voldoende te doen op het complex. Nu is de mogelijkheid en tijd daarvoor. Meehelpen ? Meld je aan bij Berry Westervoorde.
Gelukkig kon de jeugd gewoon doortrainen. De komende 2 zaterdagen hebben ze een onderling toernooi. Goed werk van de jeugdcommissie en de leiders. De selectie begint dinsdag 09 maart weer te trainen. Het is behelpen met de leeftijdsgrens van 27 jaar, maar we proberen het zo goed mogelijk volgens de regels in te richten. En aan de spelers : doe het ook voor jezelf om weer een goede conditie op te bouwen. 
We wachten maar weer op de volgende persconferentie van de minister-president. Eerlijk gezegd denk ik niet dat het clubhuis dit seizoen nog open zal gaan. Misschien buiten op het terras, maar ik vraag het me af. Wanneer er weer mogelijkheden zijn, lezen jullie dit direct op deze site en op Facebook.
Tot zover en hou nog even vol. Hopelijk tot gauw !

Edwin Mulder
Voorzitter Davo

Deel dit artikel op social media: