Voetballer

Nieuws

13 okt 2020

Mededeling bestuur


Beste Davo mensen,
Jullie hebben het ongetwijfeld meegekregen; minstens de komende 4 weken ligt het voetbal weer stil. Geen competitie en training voor de senioren en geen competitie voor de jeugd. Pluspuntje is dat de jeugd wel mag trainen. De jeugdcommissie gaat hier invulling aan geven. Het is niet anders en we moeten het ermee doen. Mede door ons gedrag, hopen we weer zo snel mogelijk dat we weer enigszins kunnen terugkeren naar het oude. 
Achter de schermen zijn tal van leden druk bezig om Davo te voorzien van nieuw elan, onder de noemer Davo 2.0. Tal van vrijwilligers hebben zich aangemeld en gevormde commissies gaan voortvarend te werk. Vele taken zullen van bestuur naar de commissies gaan, waarbij de commissies een dosis verantwoordelijkheid krijgen. Tenslotte zijn we het samen Davo. Natuurlijk willen we allemaal verder investeren, maar helaas laat deze tijd dit buiten het noodzakelijke niet toe. Ofschoon Davo financieel kerngezond is, kunnen we met de gevolgen van de crisis niet in de toekomst kijken. Voorzichtigheid is geboden. 
Tijdens de eerste Corona golf hebben de leden steeds netjes hun contributie betaald. Het bestuur hoopt dat de leden, ondanks dat er wederom geen voetbal is, dit ook blijven doen. Zo komen wij als club de onzekere periode ook door. Alvast onze dank.
Zolang de Corona crisis duurt, blijft het bestuur zitten. Vooralsnog komt er geen ledenvergadering en in deze periode heeft het verder uitwerken van Davo 2.0 prioriteit.
Met z'n allen hopen we weer zo snel mogelijk terug te keren naar het normale leven. In deze periode hadden we normaal gesproken 30 jaar Davo Disco en Halloween.... Blijf Davo volgen op de website en op Facebook. En blijf gezond !

Edwin Mulder
Voorzitter

Deel dit artikel op social media: