Voetballer

Nieuws

4 okt 2020

Davo buigt in 2e helft voor Lettele


Davo heeft de uitwedstrijd tegen Lettele verloren. Na een 0-0 stand bij rust, werd het uiteindelijk 3-0. Toch geeft de 1e helft wel hoop voor Davo. Er zat genoeg beleving in de ploeg.
Lettele had in de eerste 10 minuten van het duel al direct een 2 tal kansen. In de 11e minuut de eerste kans voor Davo. Uit een voorzet van Wesley Willems kopte Onnie Ngoetra net naast. Daarna weer de beurt aan Lettele, maar zij vonden in de uitblinkende doelman Raymond van Emmerik een sta in de weg. Voor de rust kwamen beide teams nog alleen op doelman af. In de 23e minuut Lettele en namens Davo in de 43e minuut Sidney Pinkster.
In de 2e helft kwam Davo al vrij snel op achterstand. Onnodig balverlies op het middenveld leidde de 1-0 voor Lettele in. Toch bleef Davo het proberen. In de 60e minuut een scrimage voor het Lettele doel, waar Davo had moeten scoren. In plaats van de gelijkmaker scoorde Lettele uit een kopbal fortuinlijk de 2-0, omdat de bal door de wind enigszins "bleef hangen". Een goede aanval van Davo in de 68e minuut had meer verdiend en in de 72e minuut had de arbiter de bal op de stip moeten leggen, nadat Sidney Pinkster onderuit werd gelopen in de 16-meter. Maar eerlijk is eerlijk, ook Lettele had voldoende kansen om de score op te vijzelen. In de 88e minuut werd het voor de statistieken nog 3-0. Volgende week wacht het belangrijke duel tegen Hoonhorst. En hoe je het wendt of keert; Davo moet die wedstrijd winnen.
Van de wedstrijd Lettele - Davo zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: