Voetballer

Nieuws

29 sep 2020

Nieuwe maatregelen COVID-19


Gisteren zijn tijdens de persconferentie van de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd. Daarbij wordt ook het amateurvoetbal getroffen. Vanaf dinsdag 29 september is voor een periode van 3 weken geen publiek welkom bij alle voetbalwedstrijden. De kantine gaat ook voor een periode van 3 weken dicht, ingaande dinsdag 29 september. Het bestuur is in afwachting op specifieke berichtgeving van de KNVB. Wel is het volgende bekend bij de jeugd :

1. Ik moet rijden voor het team van mijn zoon of dochter naar een uitwedstrijd. Moet ik dan de hele wedstrijd op de parkeerplaats wachten?
Nee, dat hoeft niet als het gaat om wedstrijden van jeugd tot en met 17 jaar. Chauffeurs vallen dan onder ‘teambegeleiding’ en mogen de wedstrijd bekijken. Bij de teams O19 jaar (voormalige A-junioren) moeten de chauffeurs bij uitduels buiten wachten.
2. Ik wil naar de thuiswedstrijd van mijn zoon of dochter kijken. Mag dat?  Nee, dan moet u thuisblijven. Ook niet als u uw zoon of dochter met auto naar de accommodatie heeft gebracht. U geldt dan als toeschouwer.
3. Ik wil de training van mijn kind bekijken.
Ook dat is niet meer mogelijk, net zoals in de periode van eind april tot eind juni. Ouders zijn tot 20 oktober niet welkom op de trainingen. Ze moeten buiten de toegangspoort wachten.

Zodra er relevante berichtgeving komt zal dit worden gepubliceerd op de site en Facebook.

Bestuur Davo

Deel dit artikel op social media: