Voetballer

Nieuws

6 sep 2020

Davo verliest ook 2e bekerduel


Davo heeft ook de 2e bekerwedstrijd verloren. Tegen 3e klasser WWNA werd een 0-2 nederlaag geleden. Positief was, dat de wedstrijd van vandaag stukker beter was dan vorige week tegen Sportlust Vroomshoop.
De eerste kans van de wedstrijd was voor Davo. Een prachtig schot van Mohamed Ghoudane werd even prachtig gekeerd door de doelman van WWNA. Daarna moest Davo doelman Gregor Campo redding brengen op een gled schot van de gasten. Vervolgens gebeurde er niet echt veel. WWNA had weliswaar een veldoverwicht, maar uitgespeelde kansen hadden zij ook niet. Vlak voor rust nog wel een beste kans voor WWNA, maar deze trof geen doel.
Na de pauze aanvankelijk een zelfde spelbeeld. Toch kwam WWNA na een kwartier spelen in de 2e helft op voorsprong. Uit een voorzet van rechts werd raak gekopt : 0-1. Toch bleef Davo in het spel voorkomen, Een aanval over Quint Mulder en Sidney Pinkster had meer verdiend, Het schot van Sidney Pinkster raakte onderkant lat. WWNA wist wel te scoren, want in de 72e minuut werd het 0-2. In het laatste kwartier hadden beide teams nog kansen, waarbij Sidney Pinkster en Ronald Boudewijnse namens Davo dicht bij een treffer waren.
Het bleef bij 0-2. Davo treft volgende week De Gazelle in de 3e bekerwedstrijd. De wedstrijd van  vandaag geeft in ieder geval wat meer vertrouwen. Van de wedstrijd Davo - WWNA zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: