Voetballer

Nieuws

27 aug 2020

Davo 2.0 richting toekomst


Na 100 jaar DAVO is het tijd voor verandering. Het is tijd voor DAVO 2.0.
WAT IS DAVO 2.0: Een vereniging van en voor de leden.
WAAR u, uw kinderen, uw kleinkinderen op de Rielerenk kunnen sporten, groeien in een team, meewerken in een team en om gezellige avonden, zondagen als vanouds te beleven.
Dat klinkt mooi, kan dat nog anno 2020?
Ja, volgens ons is de saamhorigheid bij DAVO nog net zo groot als 100 jaar geleden. Hoe dan? Met en door U = Samen = DAVO 2.0
Enkele reacties: (namen zijn bekend bij de stuurgroep)
H.S.: ik werk in de ploegendienst en wil best een keer per maand in het opruimteam.
T.M.: ik ben gepensioneerd en nog heel actief, natuurlijk help ik mee waar ik kan, een keer een bardienstje, een keer opruimen, aanspreekpunt bij de selectie, ik doe wat ik kan en met veel plezier.
A.B.: Davo is een deel van mijn leven, bardienst, schoonmaken, wat niet!!
R.B.: ik heb een leidinggevende functie en wil graag mijn ervaringen delen en waar nodig adviseren.
R.T.: ik heb een eigen bedrijf en niet veel tijd, ondersteun daarom DAVO financieel als sponsor.
R.E.: ik ben behoorlijk handig en heb het naar mijn zin in het onderhoud team.
Kortom: voor iedereen is er plek in een team.
Er zijn al een aantal DAVO leden opgestaan, waaronder een groep vrouwen die spontaan een schoonmaak team in het leven geroepen hebben. Verder hebben zich al mensen aangemeld voor de volgende teams: jeugd, bar, activiteiten, technisch, financieel, onderhoud, etc.
Echter, zij kunnen het niet alleen, ze hebben U nodig.
Samen staan we sterk!! DAVO is van de leden. De leden zijn DAVO!! Geen tijd! Geen zin!! = Risico dat DAVO door gebrek aan hulp/vrijwilligers geen bestaansrecht meer heeft.
Op 31 augustus, aanvang 19.00 organiseert de DAVO 2.0 stuurgroep een DAVO 2.0 info avond. Dan wordt uitgelegd wat de gedachte is van DAVO 2.0 en wat er wordt verwacht van de leden om DAVO 2.0 te laten functioneren. Deze avond is alleen voor leden, donateurs en hun partners. LET OP!! In verband met de corona crisis zijn onze mogelijkheden beperkt, U dient zich vooraf, voor 30 augustus aan te melden, zodat wij voldoende maatregelen kunnen nemen. Aanmelden per SMS of APP naar 0655740228 met uw naam en de tekst “ik kom met ....personen”.
Wij hebben er ook alle begrip voor als u verhinderd bent of geen risico wilt nemen en toch deel uit wilt maken van DAVO 2.0 stuur dan een SMS of App naar 0655740228 met uw naam, e-mailadres met de tekst, “stuur mij het PvA”. Dan ontvangt u het plan van aanpak schriftelijk.
Met vriendelijke groet, Stuurgroep DAVO

Deel dit artikel op social media: