Voetballer

Nieuws

15 mei 2020

Jeugd gaat weer trainen


Eindelijk is het zover, wij DVV Davo kunnen onze jeugdleden weer laten sporten.

Na goed overleg met het Deventer Sportbedrijf en de Gemeente Deventer is een locatie gevonden waar onze jeugdleden mogen gaan sporten. Wij starten met 1 moment in de week voor alle jeugdteams. Op dinsdag 19 mei 2020 gaan we beginnen op het terrein achter sporthal Keizerslanden. Gelet op het feit dat wij niet op onze eigen locatie kunnen sporten is het van groot belang dat alle regelgeving voor deze sportmomenten strikt worden opgevolgd. Wij verwijzen hierbij naar de eerdere berichtgeving op onze site over COVID-19 en de trainingen.

Hierin staan de regels die dienen te worden opgevolgd voor zowel accommodatie, trainers, deelnemers en ouders. Wij verzoeken dan ook deze nogmaals goed door te nemen zodat een veilige sportomgeving aan onze jeugdleden en begeleiding kan worden gegarandeerd.

Op maandagavond 18 mei 2020 worden de begeleiders geïnstrueerd en in de gelegenheid gesteld hun materialen te verzamelen voor de trainingsactiviteit. Het is de bedoeling dat er per team 1 persoon (trainer of leider) naar ons complex komt, dit omdat de DVV Davo geen grote groep bij elkaar wil hebben op dit moment en er zo min mogelijk verkeer nodig is om een en ander te realiseren. Ook zal maandag de teamsamenstelling voor komend seizoenworden besproken. Dit zal gebeuren met dezelfde groep die voor de instructies en materialenkomt zodat we met een kleine groep zullen zijn. Als voorbereiding hierop vragen wij de trainers en leiders om alvast komend weekend een en ander met elkaar te overleggen hetzij via de app of telefonisch contact zodat wij maandagavond snel met de indeling klaar kunnen zijn.

Tot zover de stand van zaken, namens het Bestuur DVV Davo

Deel dit artikel op social media: