Voetballer

Nieuws

11 mei 2020

Bestuursupdate


Beste leden van Davo,

Op de onlangs gehouden persconferentie van de minister president kregen we te horen dat de sportkantines in ieder geval tot 01 september gesloten blijven. Het is niet anders, maar enigszins was het wel te verwachten. Hoe het verder gaat met de trainingen in aanloop naar het komend seizoen is er toch wel wat optimisme. Onder voorwaarden mag er worden getraind, echter de velden van Davo zijn in groot onderhoud. Door het snel in groot onderhoud gaan, kunnen we ook eerder op de velden dan de afgelopen jaren.
Achter de schermen zijn een aantal Davo leden druk bezig op het complex. Zo worden onder meer de kleedruimten grondig aangepakt. Wil je op wat voor manier dan ook meehelpen, neem dan contact op met Berry Westervoorde. Uiteraard wordt er veilig gewerkt. Alle handen zijn welkom.
Nu ons clubhuis gesloten is, zijn er ook geen kantine-inkomsten. Gelukkig zijn de financiën van Davo altijd goed op orde geweest en kunnen we wel een stootje hebben. Belangrijk is wel dat de leden hun contributie blijven betalen. Over de gehele linie gebeurt dit ook. Dat laat zien dat je een Davo hart hebt !
Nu het seizoen veel eerder is afgelopen, zijn de spelersmutaties ook eerder op gang gekomen. Het valt op dat er bij het selectievoetbal in de regio enorm veel mutaties zijn. Triest eigenlijk, omdat hieruit blijkt dat er van clubgevoel steeds minder sprake is. Bij Davo hebben we tot nu toe een beperkt aantal mutaties bij het selectievoetbal. Onze nieuwe trainer Johan van Ommen is druk bezig een goede en representatieve selectie samen te stellen met de daarbij behorende staf.
We zullen zien wanneer de bal weer gaat rollen, met of zonder publiek. We moeten toch niet denken aan het laatste scenario.....
Tenslotte wil ik op deze plaats enkele leden van Davo sterkte wensen, omdat zij onlangs een dierbare in deze vervelende tijd hebben verloren.
Wanneer er weer nieuws te melden is, komt er weer een bestuursupdate op de site en Facebook.
Stay safe !

Namens het bestuur,
Edwin Mulder
voorzitter

 

Deel dit artikel op social media: