Voetballer

Nieuws

1 apr 2020

Aan de leden van Davo


Beste Davo mensen,

Zoals bekend is het voetbalseizoen 2019-2020 voorbij. De KNVB heeft besloten dat de competitie niet wordt uitgespeeld en dat er geen promotie en degradatie gaat plaatsvinden. Een begrijpelijke beslissing, want in deze tijd is voetbal maar een bijzaak. Uiteraard is het allerbelangrijkste dat jullie en je naasten gezond blijven. Niets liever wil het bestuur iedereen in het nieuwe seizoen weer gezond aantreffen op het sportcomplex !
Voor Davo betekent dit, dat het 1e elftal ook komend seizoen in de 4e klasse blijft.
Achter de schermen gaat het wel door bij Davo. Er komen geen kantine-inkomsten meer en de meeste vaste lasten gaan gewoon door. Daarom is het ook van groot belang dat de contributie gewoon doorgaat. In een ander artikel op de website staat hier meer over. Het bestuur gaat ervan uit, dat de leden hier niet moeilijk over doen, ofschoon dat het reglementair terecht is om de contributie gewoon te innen.
Het bestuur wil ook komend seizoen met een gezonde financiële basis beginnen.
Spijtig ook is dat het jeugdkamp niet doorgaat. Maar ook hier moeten we relativeren; een jeugdkamp komt wel weer.
Namens het bestuur hoop ik dat iedereen gezond blijft. Ik wens onze sponsors veel sterkte toe in deze tijd.
Laten we hopen dat de crisis snel voorbij is en dat we weer lekker kunnen voetballen en gezellig kunnen samenzijn in ons clubhuis. Nogmaals, zorg dat je gezond blijft ! Sterkte.

Namens het bestuur,
Edwin Mulder
Voorzitter Davo

 

Deel dit artikel op social media: