Voetballer

Nieuws

24 nov 2019

Davo kansloos in Heeten


Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Heeten op het programma. De wedstrijd begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan oud voorzitter en erelid Henk Schepers die vorige week donderdag overleed. De wedstrijd tegen Heeten moeten we maar snel vergeten. Davo ging kansloos onderuit met 5-0 en wacht daarmee nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen. Ook tegen Heeten was Davo nog steeds niet compleet. Zelfs Kevin Bosch moest als doelman opgeroepen worden en hij liet zien dat hij het keepersvak nog steeds niet is verleerd. In de spits stond Gerrit Amelink, die voorin voor meer stootkracht moest zorgen. Davo kwam nimmer in de wedstrijd. Heeten kreeg al snel een aantal kansen en het duurde tot de 20e minuut alvorens zij wisten te scoren uit een kopbal : 1-0. In de 28e minuut werd het zelfs 2-0. Tot dat moment kon Davo daar niets tegenover stellen. Vlak voor rust werd Nino Zeilstra omver geduwd in het strafschopgebied, maar helaas voor Davo zag de arbiter er geen penalty in.
Na de rust dicteerde Heeten ook het spel. In de 62e minuut werd het 3-0. Even daarna een enorme kans voor Davo. Vanaf zo beetje de middenlijn kwam Nino Zeilstra alleen op de doelman af, maar schoot naast. De mogelijkheid voor Davo om enigszins terug in de wedstrijd te komen.
In het laatste kwartier trof Heeten nog 2x doel en liep zodoende uit naar 5-0. De gifbeker van Davo is nog steeds niet leeg. Volgende week eindelijk weer een thuiswedstrijd. Enter komt dan op bezoek. Van de wedstrijd Heeten - Davo zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: