Voetballer

Nieuws

14 okt 2019

Davo in hoek waar de klappen vallen


Ook in de 4e competitiewedstrijd heeft Davo geen punten kunnen bemachtigen. De zwaar gehavende ploeg leed tegen koploper ABS een 0-2 nederlaag. Davo heeft nu de nummer 1 t/m 4 van de ranglijst reeds gehad en wanneer er spelers terugkeren van blessures en vakanties, moet het kwartje een keer de goede kant op gaan vallen.
Ook tegen ABS een waslijst aan afwezigen; om moedeloos van te worden. En toch ontbrak het niet aan inzet. ABS had deze wedstrijd veel meer balbezit, had veel meer kansen, maar Davo bleef toch heel lang in de wedstrijd.
De eerste kans voor ABS was na 11 minuten spelen en vervolgens bleef Davo toch redelijk op de been. In de 26e minuut werd het 0-1. Zuur voor Davo, want het was een buitenspelgoal. Weliswaar onoverzichtelijk, maar toch. Wesley Willems stond op de doellijn en doelman Grego Campo stond voor de scorende ABS speler. Daarna had ABS een 2-tal zeer goede mogelijkheden, maar Davo keeper Gregor Campo is in vorm en verhinderde een grotere achterstand.
Vlak na de rust verzuimde ABS de knock out uit te delen. Eerst een bal via de doelman tegen de paal en even daarna weer een beste kans. In de tegenaanval de eerste grote kans voor Davo via Ronald Boudewijnse en Tony Cakir. In de 71e minuut een gevaarlijke corner van ABS. Een kwartier voor Davo een beste kans voor Davo. ABS kwam wel heel goed weg, nadat Nino Zeilstra vlak voor doel net niet bij de bal kon komen. In de 83e minuut besliste ABS alsnog het duel. Een van richting veranderd schot betekende de 0-2.
Kortom, weer verlies voor Davo.
Er zijn van de wedstrijd Davo - ABS foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

 

Deel dit artikel op social media: