Voetballer

Nieuws

15 sep 2019

Blessuregolf teistert Davo


Davo heeft de laatste bekerwedstrijd in de poule verloren. 5e Klasser De Hoven was te sterk en won verdiend met 3-1. Een ware blessuregolf teistert Davo. Met Sylvan van der Vegt, Daniël Turubassa, Quint Mulder, Sidney Pinkster en Gino Natar ontbraken toch 5 potentiële basisspelers. Tel daarbij dat Marcellino Bianco en Danny Bosman door vakanties ook nog eens later bij de groep aansloten.
Pluspunt is wel dat doelman Gregor Campo in vorm is. Ook vandaag was hij verantwoordelijk voor een aantal goede reddingen. De wedstrijd begon eigenlijk over en weer. In de 35e minuut kwam De Hoven op 1-0. Beetje lullig, want zij gingen door toen Mitchell Pinkster geblesseerd op de grond lag. Vlak voor de pauze werd het ook nog eens 2-0.
Na de rust wist Davo gelijk de aansluiting te scoren. Een fraaie halve omhaal van Tony Cakir betekende de 2-1. Davo kon niet echt doordrukken. De Hoven had pech toen zij in korte tijd 2x de paal raakten. In de 70e minuut werd de wedstrijd beslist. Een voorzet vanaf rechts werd vervolgens door een vrijstaande De Hoven koelbloedig ingeschoten : 3-1.
Komende week de eerste competitiewedstrijd; thuis tegen Nieuw Heeten. Laten we hopen dat de "ziekenboeg" van Davo wat minder gaat worden.
Van de wedstrijd De Hoven - Davo zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: