Voetballer

Nieuws

31 mei 2019

DAVO BLIJFT IN DE 4e KLASSE !!


Ook komend seizoen speelt Davo in de 4e klasse. Het restant van de wedstrijd tegen De Gazelle werd met 3-1 gewonnen. Op Hemelvaartsdag moest onder het toezien van veel publiek nog 48 minuten worden afgewerkt. Davo was vooraf de favoriet, want De Gazelle mocht met 9 spelers aantreden, aangezien in het duel van afgelopen zondag 2 spelers van De Gazelle een rode kaart kregen.
Davo begon toch verkrampt aan de wedstrijd. Blijkbaar speelden de zenuwen toch een grote rol. Toch kwam Davo op voorsprong. In de 51e minuut scoorde Tony Cakir uit een voorzet van Gino Natar. Toen Ronald Boudewijnse de 2-0 scoorde in de 64e minuut leek de buit binnen te zijn. Niets was minder waar, want 3 minuten later wist De Gazelle te scoren : 2-1. Het spel van Davo was onrustig, met in de wetenschap dat de bezoekers zomaar kan scoren. Toch waren de kansen voor Davo. Quint Mulder schoot tegen de paal, Almir Fizovic schoot van dichtbij over en zelfs een 3 tegen 1 situatie werd niet goed uitgespeeld. De Gazelle nam in de slotfase de nodige risico's, wat weer volop ruimte voor Davo opleverde. Het bleef tanden bijten, maar in de extra tijd maakte Tony Cakir aan alle onzekerheid een eind door de 3-1 te scoren.
Davo blijft in de 4e klasse na een indrukwekkende eindsprint. De laatste 4 duels leverden maar liefst 12 punten (14 goals) op en Davo eindigt daarmee op de 10e plaats. Proficiat !

Deel dit artikel op social media: