Voetballer

Nieuws

6 mei 2019

Onbegrijpelijk verlies Davo


Davo heeft de thuiswedstrijd tegen Hector verloren met 1-3. Onbegrijpelijk, want tot de 1-1 in de 68e minuut was er geen vuiltje aan de lucht voor Davo. Na afloop was dan ook het gesprek waarom de wedstrijd uit handen werd gegeven. Door de onverwachte nederlaag is Davo op 5 punten achterstand geraakt voor direct lijfsbehoud.
In het eerste kwartier van de wedstrijd Davo - Hector gebeurde niet veel. Davo had een optisch gezien meer balbezit. maar geen kansen. In de 22e minuut de eerste mogelijkheid voor Davo. Uit een pass van Mitchell Pinkster kwam Gino Natar net tekort. In de 30e minuut pech voor Davo. Uit een vrije trap kopte Quint Mulder in, maar tegen de Hector doelman. In de 31e minuut wederom Quint Mulder die vanaf links kwam, maar geen medespeler stond in positie. In de 45e minuut dan toch de verdiende voorsprong voor Davo. Uit een scherpe pass van Rowan van den Hurk kopt Gino Natar raak : 1-0. Een minuut later kwam Gino Natar alleen op de Hector doelman af, maar wist niet te scoren.
In de 2e helft zette Davo door. In de 54e minuut schoot Rowan van den Hurk van heel dichtbij over. Kansen voor de bezoekers waren er niet of nauwelijks. De onverwachte 1-1 in de 68e minuut was het breekpunt in het duel. Davo kreeg na de gelijkmaker nog wel een beste kans. Na een pass van Almir Fizovic schoot Gino Natar over. Kansen bleven zich opstapelen; eerst een beste kans voor Hector (net over), maar ook Gino Natar schoot namens Davo net over. Hector had het vizier wel op scherp staan. In de 80e minuut werd het zelfs 1-2. Met de moed der wanhoop probeerde Davo het tij te keren, maar het was Hector dat in blessuretijd toesloeg : 1-3. Vol ongeloof en verbijstering droop Davo na het laatste fluitsignaal af naar de kleedkamer, in de veronderstelling dat de situatie met de week zorgelijker wordt. Komende donderdag kan de ploeg zich revancheren; uit tegen Lettele.
Van de wedstrijd Davo - Hector zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: