Voetballer

Nieuws

7 apr 2019

Davo verliest weer van een concurrent


Davo had voorafgaande aan het duel met SV Enter minder verliespunten, maar door de nederlaag is Davo dieper in de problemen gekomen. Na de onnodige nederlaag van vorige week tegen Nieuw Heeten was het verlies tegen SV Enter eveneens niet nodig. Het zwaar gehavende Davo verloor met 4-2. Gezien het spelbeeld was een gelijkspel de juiste verhouding.
Davo kwam in Enter na 11 minuten spelen op achterstand. Dom inspelen op het middenveld leidde de 1-0 in. Toch kwam Davo snel langszij. In de 19e minuut kopte Tony Cakir door op Onnie Ngoetra die de 1-1 scoorde. Vervolgens gebeurde er niet veel, tot de 34e minuut. Almir Fizovic kwam op de doelman, maar wist niet te scoren. In de rebound was SV Enter wel succesvol, echter door een buitenspel doelpunt. De arbiter kon de situatie vanaf de middenlijn beter beoordelen dan de grensrechter die op één lijn stond : 2-1.
Na de rust was de eerste kans voor SV Enter; een open kopkans had moeten zitten. In de 63e minuut kwam Davo verdiend op gelijke hoogte. Uit een vrije trap van Onnie Ngoetra werd door Daniël Turubassa bijzonder fraai ingekopt : 2-2. Davo was op dat moment beter, maar verzuimde de genadeklap uit te delen. In de 70e minuut kwam Tony Cakir alleen op de doelman af, maar zag zijn schot gekeerd. In de 77e minuut kreeg SV Enter als het ware een vrije doorloop en profiteerde wel : 3-2. In de extra tijd werd het zelfs nog 4-2. Kortom, een dure nederlaag voor Davo.
Van de wedstrijd SV Enter - Davo zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: