Voetballer

Nieuws

19 mrt 2019

Davo in blessuretijd langs Raalte


Davo heeft in blessuretijd de winst gepakt tegen hekkesluiter Raalte. Meest opvallend in het duel was dat het duel 31 minuten werd stilgelegd wegens op het oog ernstige blessure van Davo doelman Gregor Campo. In de 11e minuut kreeg hij bij een scrimmage een knie van een Davo verdediger tegen zijn hoofd. Even was de doelman buiten bewustzijn. Na 20 minuten was de ambulance ter plaatse.
Daarvoor had Davo na een minuut spelen al de eerste kans door Sidney Pinkster. In de 10e minnut had Raalte moeten scoren, nadat zij alleen op de doelman afkwam. Na de onderbreking waren de beste kansen voor Davo. Een 100% kans had Ronald Boudewijnse, Rowan van den Hurk zag zijn schot gestopt door de Raalte doelman en Quint Mulder was vlakbij een doelpunt. Toch kwam Davo op dat moment verdiend op voorsprong. Een prachtige lob van Tony Cakir betekende de 1-0. Na slordig terugspelen van Davo kwam Raalte zowaar weer alleen op de doelman af, maar faalde wederom. Vlak voor rust nog een uitstekende aanval van Davo, maar Ronald Boudewijnse wist niet te scoren.
Direct na de rust speelde Sidney Pinkster zich goed vrij, kwam oog in oog met de Raalte doelman, maar wist van kortbij niet te scoren. Daarna waren de kansen eigenlijk over en weer. Davo invaller doelman Moreno Jochaniak kwam steeds beter voor de dag. In de 80e minuut kwam Raalte op gelijke hoogte : 1-1. Davo nam daarmee geen genoegen en ging volop voor de winst. In de 86e minuut scoorde Rowan van den Hurk, maar op aangeven van de grensrechter werd de goal afgekeurd. In de blessuretijd deed Rowan van den Hurk hetzelfde kunstje, wat uiteindelijk de 2-1 zege betekende.
Vooralsnog heeft Davo goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie, maar er volgen nu wel 3 uitwedstrijden op rij.
Van Davo - Raalte zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: