Voetballer

Nieuws

25 feb 2019

Gelijkspel bij Davo - SV Enter


Davo heeft de wedstrijd tegen SV Enter niet in winst kunnen omzetten. Het moest genoegen nemen met een puntendeling en op basis van de wedstrijd was dit wel terecht. Een wedstrijd waar beide teams hadden kunnen winnen. SV Enter had de eerste kans van de wedstrijd na een terugkopbal van een Davo verdediger. Even later schoot Rowan van den Hurk net naast en in de 11e minuut een beste kans voor SV Enter, alhoewel het wel randje buitenspel was. In de 26e minuut een prima aanval van Davo opgezet door Ilyas Yurukel. Helaas trof Almir Fizovic het zijnet. De laatste kanas van de 1e helft was voor de bezoekers, echter door een behoorlijke fout aan Davo zijde.
Na de rust had Almir Fizovic al direct kunnen/moeten scoren. Het eerste doelpunt van het duel viel echter aan de andere zijde. In de 47e minuut werd uit een corner ingeschoten : 0-1. In de 63e had Davo geluk toen een kopbal van SV Enter tegen de paal ging. Een minuut later trof Davo wel doel. Onnie Ngoetra scoorde de 1-1.
De slotafse van de wedstrijd stond bol van de kansen. In de 72e minuut een gevaarlijke vrije trap van SV Enter, in de 77e minuut een gevaarlijke corner van Davo en in de rebound was SV Enter dicht bij een doelpunt. In de 81e minuut een schot van SV Enter net naast en in de 86e minuut een pegel van Onnie Ngoetra op de lat. Daarna kwam Tony Cakir nog alleen op de doelman af.
Al met al een juiste uitslag. Er zijn foto's van de wedstrijd gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: