Voetballer

Nieuws

28 jan 2019

Jeugdkamp vindt plaats in Rijssen


Dit jaar gaat de jeugdafdeling op kamp naar de Langenberg in Rijssen. Het jeugdkamp zal plaatsvinden van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei. Binnenkort krijgen de spelers het formulier om zich op te geven. Uiteraard volgt t.z.t. nadere informatie.
Over de Langenberg :

De Langenberg bevindt zich in Overijssel en is een veelzijdige groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van de Rijssenseberg met zijn uitgestrekte bossen en heuvels, ook wel Hollands Schwarzwald genoemd, een zeer populair natuurgebied.
De Langenberg is het hele jaar geopend en een perfecte locatie voor scholen, verenigingen, families en vriendengroepen.
U kunt terecht in drie accommodaties: De Boerderij (94 personen), Het Kamphuis (48 personen) en De Bosrand (32 personen). Deze gebouwen beschikken over een ruime, groot ingerichte keuken.
Voor sport en spel hebt u de beschikking over een grote recreatiezaal en zijn er speeltoestellen, zoals een voetbaltafel, dartbord en sjoelbakken. Ook tafeltennis behoort tot de mogelijkheden. Voor de buitenactiviteiten zijn er twee grote sportvelden voor voetbal en/of volleybal. Wilt u barbecueen dan zijn hiervoor ook de nodige faciliteiten aanwezig. Professionaliteit, service en uitstekend geoutilleerde faciliteiten zijn kenmerkend voor “De Langenberg”.

Deel dit artikel op social media: