Voetballer

Nieuws

7 apr 2018

Davo 2 (za) wint slechts met 0-2


Davo 2 (za) heeft de uitwedstrijd tegen SV Orderbos 2 (za) met 0-2 gewonnen. De ploeg mag het zichzelf aanrekenen dat het bij 2 doelpunten bleef en zodoende de thuisploeg in de wedstrijd hield. Met name vlak na rust werden legio kansen gemist. Overigens werd het thuisduel nog met 9-0 gewonnen.
Op de eerste echte lentedag keken de spaarzame toeschouwers naar een matige 1e helft. Na 10 minuten spelen had Sander Middendorp een redelijke kans. De eerste kans van SV Orderbos 2 (za) was pas na een half uur spelen uit een vrije trap. Kortom, in de eerste 30 minuten gebeurde er niet veel. In de slotfase van de 1e helft kregen Youri Mulder en Dwan Scholten kansen, schoot Sidney Klunder van dichtbij tegen de doelman, daarna had hij uit een corner pech met een kopbal. In de 40e minuut dan toch de 0-1 door Dwan Scholten. De thuisploeg had hands gezien, de arbiter had echter niets gezien. Vlak voor rust moest Mike van Hengel nog een goede redding verrichtten.
Na de rust stapelden de kansen voor Davo 2 (za) zich op. Dwan Scholten. Wesley Bronswijk. Lorenz Borkend en Jay Jay Maatman hadden moeten scoren. Dat deed invaller Ronald Boudewijnse wel. In de 77e minuut scoorde hij fraai de 0-2.
In het restant van het duel gebeurde er bitter weinig, zodat dit matige duel eindigde in 0-2. Er zijn foto's van de wedstrijd gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 2 (za).

Deel dit artikel op social media: