Voetballer

Nieuws

14 jun 2016

Fijne vakantie !


Het seizoen zit erop en we gaan genieten van een welverdiende vakantie.
We kunnen als Davo zijnde terugkijken op een veelbewogen seizoen. Davo 1 voldeed aan de doelstelling en dat was handhaving in de 4e klasse. Dat ging niet zonder slag og stoot. Noodgedwongen namen wij tijdens het seizoen afscheid van hoofdtrainer Jan Ligtenberg, die het seizoen daarvoor Davo nog naar de 4e klasse loosde. Soms lopen zaken anders in het voetbal, dan je zou willen. Interim trainer Gerton te Winkel bleek gelukkig een schot in de roos te zijn, Met 34 punten (!) moest Davo alsnog de nacompetitie in, maar stelde snel orde op zaken.
We hebben het afgelopen seizoen ook zeker genoten van 3 Davo teams die de bekerfinale wisten te bereiken. Davo 4 en Davo D1 zegevierden uiteindelijk.
Verder was de sfeer in de club het afgelopen seizoen voortreffelijk en kunnen we terugkijken op geweldige activiteiten.
We gaan nu verder bouwen aan een nog gezonder Davo richting het 100 jarig bestaan in 2018. Komend seizoen zal Mo Sinecek de scepter zwaaien over Davo 1. Met een aantal versterkingen zal het team beter worden. Goed nieuws is ook dat de senioren er een team bij zullen krijgen en wel op de zaterdag. Het zaalvoetbal gaat het komend seizoen van 2 naar 6 teams !
De volgende stap is om de jeugdafdeling een flinke boost te geven. Met het aantrekken van Jos Paul als jeugdcoördinator is een eerste stap gezet. Wij hopen dat de kwaliteit en kwantiteit een impuls zal krijgen. Maar daar zijn we nog niet bij; het bestuur gaat verder nog flink investeren in de jeugdafdeling.
Willen wij Davo nog gezonder richting 100 jaar zien te krijgen, dan zullen we er met z'n allen de schouders eronder moeten zetten.
Maar eerst vakantie. Namens het bestuur, geniet ervan !

Edwin Mulder
Voorzitter Davo 

Deel dit artikel op social media: