Voetballer

Nieuws

10 sep 2023

Davo verliest ook 2e bekerwedstrijd


Ook de 2e bekerwedstrijd is voor Davo verloren gegaan. Onder tropische temperaturen met een goede 30 graden en ook nog op een kunstgrasveld, dan moet je wel respect hebben voor de spelers. Vandaag miste Davo nogal wat spelers door blessures en vakanties. En wellicht had Sallandia daar ook wel last van.
Uiteindelijk werd het een kansloze middag voor Davo. 4e Klasser Sallandia was sterker ern won dan ook met
5-0. Na een paar minuten spelen keek Davo al tegen een achterstand aan. De thuisploeg was beter, raakte nog een keer de paal en wist na bijna een kwartier spelen de 2-0 te maken. Davo stelde daar niet veel tegenover. Hooguit een counter opgezet door Milan Koers, maar die wist Sidney Pinkster net niet te bereiken. Na ruim een half uur spelen raakte Sallandia uit een vrije trap de lat. Vlak voor rust kwam Sallandia alsnog op 3-0.
Na de rust werd de wedstrijd, mede door de tropische omstandigheden er niet beter op. Vlak na rust raakte Sallandia de onderkant van de lat. Het duurde tot de laatste 10 minuten alvorens er weer gescoord werd. In de 80e minuut een fraaie goal van Sallandia : 4-0 en in de 86e minuut werd het zelfs nog 5-0.
Toch nog een lichtpunt in deze wedstrijd. De tomeloze inzet en gif in het spel van Kevin Siemelink is zeker vermeldingswaardig.
Komende donderdag speelt Davo de laatste bekerwedstrijd en wel uit tegen Colmschate.
Van de wedstrijd Sallandia - Davo zijn enkele foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

Deel dit artikel op social media: