Voetballer

Nieuws

19 mrt 2023

Davo herpakt zich goed in derby


Davo heeft de Rielerenkderby tegen Go-Ahead met 3-1 gewonnen. Het duel werd voorafgegaand met veel vuurwerk, wat uiteindelijk op het veld niet echt was te zien. Go-Ahead had weliswaar meer balbezit. maar tot kansen leiddde dit totaal niet.
De eerste kans van de wedstrijd was voor Go-Ahead. Na 7 minuten spelen ging een bal voorlangs. In de 15e minuut kwam Davo op voorsprong. Enigszins fortuinlijk, want door het zeer slechte veld kreeg de Go-Ahead doelman de bal niet goed weg, waarna Ronald Boudewijnse wist te scoren : 1-0. Verderop in de 1e helft waren er niet veel kansen voor beide teams.
Na de pauze direct een doelpunt voor Davo. Quillan Kainama scoorde uit een kluts de 2-0. Davo bleef aan zet, want in de 58e minuut de 3-0. Mitchell Pinkster scoorde uit een prachtige vrije trap. Vervolgens liet Davo zich inzakken en loerde op de counter. Go-Ahaed kreeg daarentegen geen noemenswaardige kansen. In de 89e minuut werd het zowaar nog 3-1. Maar in de blessuretijd waren er nog volop kansen voor Davo. Sidney Pinkster had nog kunnen scoren. Het bleef bij 3-1 met een uitblinkende Quint Mulder en Dylan de Vries en wat ook gezegd mag worden een prima arbiter.
Van de wedstrijd Davo - Go-Ahead zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina van Davo 1.

 

Deel dit artikel op social media: