Voetballer

Nieuws

15 jan 2023

Impressie algemene ledenvergadering


Afgelopen vrijdag heeft onze voetbalvereniging een algemene ledenvergadering gehouden waar er een aantal belangrijke zaken zijn besproken. Voorzitter Jackie Souiljee en secretaris Joey van Reem hebben aangegeven hun functie neer te leggen en zijn er nieuwe bestuursleden gekozen.

We willen de afgetreden bestuursleden bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de vereniging. En zijn blij om te melden dat er nieuwe bestuursleden zijn gekozen die zich willen inzetten voor de vereniging en zich willen storten op nieuwe uitdagingen. Hierna volgde een stemming waarin nieuwe bestuursleden werden gekozen. Na de stemming was het besluit genomen dat de nieuwe bestuursleden zijn:

  • Voorzitter: Gertie de Vries
  • Secretaris: Volkan Ince
  • Penningmeester: Jan Willem Schepers
  • Algemeen bestuurslid: Michel Elshof
  • Algemeen bestuurslid: Raymond Pinkster
  • Algemeen bestuurslid: Rudi Groenink

Tijdens de vergadering werden Herman Scholten en Jamie Marijn gehuldigd voor hun respectievelijke 25-jarig en 40-jarig lidmaatschap. Deze leden zijn een voorbeeld voor ons allen van hun trouw en inzet voor de vereniging. We zijn hen zeer dankbaar voor hun jarenlange bijdrage aan onze voetbalvereniging.

Deze vergadering was een belangrijke stap in de toekomst van onze vereniging en we zijn ervan overtuigd dat we onder leiding van de nieuwe bestuursleden en met de steun van onze trouwe leden, grootse dingen kunnen bereiken. We hopen jullie binnenkort te zien bij een van onze activiteiten of wedstrijden.

Er zijn foto's gemaakt. Kijk op de Galerij pagina onder de knop Activiteiten.

 

Deel dit artikel op social media: