Voetballer

Nieuws

12 jan 2023

Keeperstrainingen starten weer


Keepers zijn een belangrijk onderdeel van elk voetbalteam. Zij staan aan de basis van veel overwinningen en zijn vaak de helden die een wedstrijd beslissen. Het is daarom belangrijk om onze jeugdspelers al op jonge leeftijd de kans te geven om zich te ontwikkelen als keeper.

Maar hoe begin je met keeperstrainingen voor jeugdspelers op een laagdrempelige manier?

Dit is wat we doen:

  • Beginnen met basisvaardigheden: Voordat we met ingewikkelde technieken beginnen, is het belangrijk dat kinderen de basisvaardigheden beheersen. Dit omvat oefeningen zoals het vangen van ballen en het uitvoeren van basisbewegingen.
  • Gebruikmaken van kleinere teams: Keeperstrainingen kunnen spannend zijn voor jonge spelers als ze moeten concurreren met veel andere kinderen. Door met kleinere groepen te werken, krijgen kinderen meer individuele aandacht en kunnen ze zich beter concentreren.
  • We maken het leuk: Het is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat keeperstrainingen leuk zijn voor de kinderen. Door leuke oefeningen en spelletjes te gebruiken, zullen kinderen met plezier naar de trainingen komen en hun vaardigheden sneller verbeteren.

We passen dit toe om een laagdrempelige keeperstraining aan te bieden voor onze jeugdspelers. We geloven dat door het aanbieden van deze extra trainingen, dat we onze spelers de kans geven om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun plezier voor voetbal te versterken.

We starten vanaf maandag 16 januari a.s.

Dag Tijd Teams Trainer
Maandag 18.00 uur JO10-1 en JO11-1 Henk Wessels
Maandag 18.15 uur JO8-1 en JO9-1 Manfred Gerritsen
Maandag 19.00 uur MO15-1 Manfred Gerritsen
Dinsdag 18.30 uur JO13-1 en JO15-1 Gregor a Campo
Donderdag 18.00 uur JO11-2 Henk Wessels
Donderdag 18.15 uur JO19-1 Gregor a Campo

Deel dit artikel op social media: