Voetballer

100 jaar Davo 1918-2018

HET JUBILEUM IN VOGELVLUCHT

Op 12 januari 2018 bestond Davo 100 jaar. In september 2017 werd de aftrap gegeven van het jubileum. Op zaterdag 23 september begon het seizoen met een ontbijt voor de jeugd. Een dag later was er een feestelijk optreden van de Earthquake Brassband.

 

 Op woensdag 25 oktober kwam de jeugd aan haar trekken met de Schalke'04 clinic.

 Heel speciaal waren de opnames van het Veronica TV programma "De Kleedkamer". Davo 2 (zaterdag) werd gevolgd voor en na de wedstrijd en tijdens de rust. Op woensdag 01 november was de tv uitzending.

 Op zaterdag 04 november weer een jeugdactiviteit. Het was griezelen tijdens de Halloween.

Op vrijdag 15 december een speciale kerstborrel. Davo voorzitter Edwin Mulder ontving de gouden KNVB speld en Davo secretaris Dinie Westervoorde ontving de zilveren KNVB speld.Op vrijdag 11 januari, één dag voor het 100 jarig bestaan. Met een schitterend optreden van Wibo Westra die als een stokoud Davo lid op optreden gaf. Verder even na de countdown een grandioze lasershow op het hoofdveld. Dat was kippevel....

 

Op vrijdag 12 januari - de dag - de officiële jubileumreceptie. Verrassend was de komst van KNVB voorzitter Michael van Praag.

Op zaterdag 13 januari de grote jubileumfeestavond in Boode. Met 4 bussen gingen de leden en donateurs naar Bathmen. Wat een feest met Q Music  The Party en een optreden van het duo Helemaal Hollands. Het was top !

Zaterdag 20 januari was het de beurt aan de oud leden van Davo op de gezellige reünie. Herinneringen ophalen met sterke verhalen.

Op vrijdag 11 mei het 30e internationale jeugtoernooi.

Op zaterdag 09 juni was er de jeugd- familiedag.

Een historisch moment voor Davo op donderdag 20 september. Davo wordt bijgeschreven in het Gulden Boek.